2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar merhaba,
yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun ..
bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım. perşembe sabah vurdum cuma ve pazar ilişki oldu .
eğer tutarsa muhtemel doğcacak tarik 16.08 benim doğumgünümle aynı :):)
çok heyecanlıyım ..

benim gibi çatlatma iğnesi yaptıran adet olmayı bekleyen varmı ? bat 05.12 benim
belki ortak belirtilerimiz vardır
lütfeeeennnn olsunnnn benim gibi birisi çok kafam karışık birbirimize ışı tutalım ..

Arkadaşlar merhaba,
yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun ..
bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım. perşembe sabah vurdum cuma ve pazar ilişki oldu .
eğer tutarsa muhtemel doğcacak tarik 16.08 benim doğumgünümle aynı :):)
çok heyecanlıyım ..

benim gibi çatlatma iğnesi yaptıran adet olmayı bekleyen varmı ? bat 05.12 benim
belki ortak belirtilerimiz vardır
lütfeeeennnn olsunnnn benim gibi birisi çok kafam karışık birbirimize ışı tutalım ..

hayırlı olsun .insallah hamilesindir .belirtiler yAŞIYOR MUSUN CANIM?

hayırlı olsun .insallah hamilesindir .belirtiler yAŞIYOR MUSUN CANIM?

TEŞEKKÜR ederim umarım hayırlı olur arkadaşım ..

belirti derken dün çok yoğun şekilde sol yumurtalıkta batma vardı... ve dünden beri hala inanılmaz gaz sancısı var ...sadece bu kadar .. arada bir de belim aşağı çekilir gibi oluyor ve üst baldırıma ağrı giriyor sol tarafa

benim sol da çiko kist var .. ve yumurtam sol da oluştu bu ay ..
emin değilim döllenmeden dolayımı değilmi bilemiyorum ...

ama şunu çok merak ediyorum ???????
çatlatma iğnesi yapınca yumurta kesin olarak 36. saat çatlarmı...
çünkü eğer 36. saat çatlamadıysa bu batmalar çatlama ile ilgili olabilir..

ama eğer ilaç etki etmeyecekse gerçekten iğneden 36 saat sonra çatlamayacaksa yumurta neden o kadar verilir ..

yani eğer herşey yolunda gitti ve yumurtam cuma gece 11 de (iğneden 36 saat sonra) çatladı ise biz doktorun dediğine uyduk.
tam verdiği saatte ilişki oldu ..
1,5 gün sonra pazar sabahı bidaha oldu ..
ve benim pazar akşamından beri sol yumurtalıkta ciddi batmalarım var..

bu şekilde arkadaşım ..

eğer çatlatma iğnesi konusunda bilgili olan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ...

bende genelde bacak - bel ağrısı olur adet öncesi

normalde adet öncesinde 1 hafta önceden göğüs acıların başlamıyorsa ve bu ay başlamışsa hamile olasılığı yüksek gibi inşallah..

benim adetten 1 hafta once göğüslerimde genelde hassasiyet oluşur o yüzden belli değil hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

sen bir test yapsana pek bi umutlandım senden

normalde adet öncesinde 1 hafta önceden göğüs acıların başlamıyorsa ve bu ay başlamışsa hamile olasılığı yüksek gibi inşallah..

benim adetten 1 hafta once göğüslerimde genelde hassasiyet oluşur o yüzden belli değil hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

sen bir test yapsana pek bi umutlandım senden
ayy deme öyle :21: erken sanki ya yapıp da negatifi görmeyelim :KK70: az daha bekleyeyim ya .hepimizinki tutar inşallah :emir_bebek: senin de 2. dimi? benim 2 buçuk yaşında bir kızım var :KK200:

ayy deme öyle :21: erken sanki ya yapıp da negatifi görmeyelim :KK70: az daha bekleyeyim ya .hepimizinki tutar inşallah :emir_bebek: senin de 2. dimi? benim 2 buçuk yaşında bir kızım var :KK200:
3 yaşında canım benim kızım. Amin inşallah hayırlıca nasip olmuştur hepimize :)
1 haftan var di mi bata? cuma sabahı yapıyorsun o zaman 3 tl liklerden

benim de 4 aralık bat ım 5 gün kala test yapmayı düşünüyorum inşallah pozitifi görürüm çok değişik duygularmış bunlar heycanlı Allah ım güldürsün yüzlerimizi inşallah :KK23:

:KK37:@tarcin10 göğüslerimde bende hissediyorum sanki sızlama gibi sanki , inşallah doğru alarmdır

Merhabalar :) allahin izniyle insallah bende agustos annesiyim. Bat gunu 12 cikti beta hcg degerim iki gun sonra 180 cikti. İki gunde iki katindan fazla arttigi icin deger cogul gebelik olabilir dediler. Cumartesi kese icin gidecegim doktora. Boyle bisey yasayan ya da duyan oldu mu acaba?

Hoppa
normalde adet öncelerinde yaşar mısın göğüs sızlamasını?
normalde benim bacaklarım ağrır öncesinde göğüslerim de çok hissetmiyodum. bi de olmaz diye kapılmak istemiyorum ama belirtilerle yatıp kalkıyoz durmadan kendimiiz dinliyoz ay bilmiyom çok karışık ..ilkinde ne kendimi dinledim testi 1 hafta geçti de yaptım :KK70: şimdi yerimde duramıyom

Hoppa
normalde benim bacaklarım ağrır öncesinde göğüslerim de çok hissetmiyodum. bi de olmaz diye kapılmak istemiyorum ama belirtilerle yatıp kalkıyoz durmadan kendimiiz dinliyoz ay bilmiyom çok karışık ..ilkinde ne kendimi dinledim testi 1 hafta geçti de yaptım :KK70: şimdi yerimde duramıyom

normalde adetten 1 hafta once göğüs acın olmuyorsa ve şimdi varsa seni de cuma sabahı alıyoruz teste :)) bekliyoruz ama ekmeyin

:KK61::KK61::KK61::KK61: bende ağustos annesi olabilirim aslında ama neden kimse benim sorumla ilgilnemiiiyorrrrrrrr :KK61::KK61:

X