2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar midemde feci bir yanma var olcem nerdeyse :KK43: bildigim kadariyla ilk hamilelik belirtilerinde yok bu bu daha çok son aylarda oluyor :KK70:
Ben de dun gece mide arisindan uyuyamamistim. Mantida sarimsak vardi normalde o kadar rahatsiz etmezdi ama dun uykumdan uyandirdi beni olabilir yani

EmelARVhost: 43725936 .!.:
Kızlar midemde feci bir yanma var olcem nerdeyse :KK43: bildigim kadariyla ilk hamilelik belirtilerinde yok bu bu daha çok son aylarda oluyor :KK70:
Olabilir canim.hazim problemi oluyor ilk haftalar. Ben kizimda yasamistim.adetine bir hafta kala .

Hayirli geceler kizlar oncekileri okuma firsati bulamadim henuz.regl cok.duzenlidir gunu gunune ama 2 gundur ne gelen var ne giden .bugun kanda baktirdim 0.1 yani negatif ama goguslerim emziren anneler gibi tas oldular bu arada ikinci yavrumuzu istiyorduk.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Amiin canım :)

:KK48: Göğüs ağrım yumurtlamadan daha sonra başladı, bata yakındı canım, yani tahminen 4-5 gün oluyordur.Önce kocaman oldu şişti, sonra da acımaya başladı. Ağrı gibi değil, dokundukça acıyor, hatta üstüne yatamıyorum. Sat 26 ekimdi.

Canım sana da hayırlı olsun :) İnşallah beraber bekleriz bebişleri :):KK200::KK200:
Kizlar benimde oyleydi bugun kanda baktirdim.negatif ama hala yok gelen

Hayirli geceler kizlar oncekileri okuma firsati bulamadim henuz.regl cok.duzenlidir gunu gunune ama 2 gundur ne gelen var ne giden .bugun kanda baktirdim 0.1 yani negatif ama goguslerim emziren anneler gibi tas oldular bu arada ikinci yavrumuzu istiyorduk.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bebek istediğim ilk ay regl 5gun gecikti bütün hamilelik belirtilerim vardı test de yapmadım tam 5.gün regl oldum insan isteyince vücut da öyle tepki veriyor inşaallah allah bi yavru daha nasip eder

Yorumları okudum pozitif sonuçları tebrik ederim:KK68:benim ilk anne grubumuzda ilk sayfaya nickler ve sat lar yazılıydı ve sonuçlar .yoneticimiz kimse bi adım öne çıksın :KK3:

Yorumları okudum pozitif sonuçları tebrik ederim:KK68:benim ilk anne grubumuzda ilk sayfaya nickler ve sat lar yazılıydı ve sonuçlar .yoneticimiz kimse bi adım öne çıksın :KK3:
AYNEN CANIM .HEPİMİZ GORELİM KİM HAMİLE KİM NE ZAMAN DOĞURACAK .kız,, erkek yaş hepsi yazıyor demi:KK76::KK76:..

bu arada ben de belirti falan kalmadı.hayırlısı olsun .

AYNEN CANIM .HEPİMİZ GORELİM KİM HAMİLE KİM NE ZAMAN DOĞURACAK .kız,, erkek yaş hepsi yazıyor demi:KK76::KK76:..

bu arada ben de belirti falan kalmadı.hayırlısı olsun .
:) ya o belli olmaz canm hanı bebek emzirilen süt doluyodu ya benim göğüsler öyle oldu sanki emziriyorum karnim da bi tuhaf bakalım yarın sabah 5 gün testi var belli olacak

:) ya o belli olmaz canm hanı bebek emzirilen süt doluyodu ya benim göğüsler öyle oldu sanki emziriyorum karnim da bi tuhaf bakalım yarın sabah 5 gün testi var belli olacak
gerçekten o kadar şişiyor mu ..
ben eşimle anlaşma yapmıştım .belirti diye kafasını şişirmicem,gebelik testi yapmıcam erken den .oyle ..ben de merak etmeye başladım .şuan sol kasğım ağrıyor hafiften .arada oluyor bişiler .bazen bişi yok

gerçekten o kadar şişiyor mu ..
ben eşimle anlaşma yapmıştım .belirti diye kafasını şişirmicem,gebelik testi yapmıcam erken den .oyle ..ben de merak etmeye başladım .şuan sol kasğım ağrıyor hafiften .arada oluyor bişiler .bazen bişi yok

Şiş evet canm kocaman oldu ama inş bebektendir sabah yapar yapmaz yazarim bugün evde temizlik vardı yarın biraz geç kalkarim yapma bekle bende çıkarsa sende yaparsın hem bu sayade beklemiş olursun :)

canım sende 5 kasım öyleyse bendensin....

belirtin var mı?
7 kasım benim canım. 5 gün öne çekiyor benim. bakalım ne olacak. belirti olarak sadece göğüslerde hassasiyet var :110: eylülde düşük yaptım. o zaman da hamilelik belirtisi olarak göğüslerim de hassasiyet olmuştu :KK58: beklemeye devam

7 kasım benim canım. 5 gün öne çekiyor benim. bakalım ne olacak. belirti olarak sadece göğüslerde hassasiyet var :110: eylülde düşük yaptım. o zaman da hamilelik belirtisi olarak göğüslerim de hassasiyet olmuştu :KK58: beklemeye devam

canım benim normalde adet öncesinde 1 hafta kala başlar göğüslerimin acısı adetle birlikte de geçer.
seninde öyle midir?

X