- 12 Ocak 2014
- 3.718
- 1.711
- 34
ben varım canım sat 23 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz. ağustos sayılır işte:)Amiiinn :) Var mı aramızda hamişliği kesin olanlar? Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım canım sat 23 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz. ağustos sayılır işte:)Amiiinn :) Var mı aramızda hamişliği kesin olanlar? Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)
Bnimde sat 5 kasim canim bnde sol kasik agrisi var baska bisey yok senin nasilcanım sende 5 kasım öyleyse bendensin....
belirtin var mı?
oğluna hangi ay hamile kalmıştın mart mı?
Bnimde sat 5 kasim canim bnde sol kasik agrisi var baska bisey yok senin nasil
11 aralık son adet tarihimdi eylül 12 de doğum yaptım bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı negatif
olsun canım daha dur bakam .belirtilerin devam ediyorsa bebeğin seninledir .11 aralık son adet tarihimdi eylül 12 de doğum yaptım bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı negatif
Hayrli oldun sag salm insallh
ahhaa biri göğüs mü dedi :) canım sen şimdi şunu baştan anlat tane tane :)
göğüs ağrın acın nasıl bişi? yumurtlamadan ne kadar sure sonra başladı? ya da adetten ne kadar önce? hala devam ediyor mu aynı şiddette? azaldı mı yoksa? yoksa sadece şişlik mi var?
satın kaçtı?
ben varım canım sat 23 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz. ağustos sayılır işte:)
Benim kahverengi akintim var ama kist ten olma ihtimali yüksekakıntıdan kimse bahsetmemiş akıntı durumlarınız nasıl....
Allah gönlündekini tez vakitte sağlıkla versin inşallah emelBenim kahverengi akintim var ama kist ten olma ihtimali yüksek
İnşallah canım cumlemizin :)Allah gönlündekini tez vakitte sağlıkla versin inşallah emel
Ben de bugun yaptim benimkide pozitifBende bu sabah test yaptım sonuç pozitif :) plansızdı ama 2-3 aydır düşünüyorduk zaten kısmet oldu :) kan testi yaptırdım akşam 17:00'de alacağım nasıl geçecek zaman bilmiyorum :)
Kızlar merhaba, dün doktora gittim, 4 haftalık hamileyim, bebiş inşallah 2 ağustos'ta gelecek yani. Ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :)
ben varım canım sat 23 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz. ağustos sayılır işte:)
6 gün kala çıkmamış olabilir çıkan arkadaşların yerleşmesi erken olmuş ve erken hormone salgılanmaya başlanmış adet gününe kadar ümit var.
yumurtlama dönemini tutturduğuna %1500 eminsin değil mi?
canmmmm evet erken daha devam ediyo karnımda tuhaf bi acı gibi bişey oluyo bugün bi de bacak ağrısı eklendi ama bende romatizma da var bakalım bekleyip görcezolsun canım daha dur bakam .belirtilerin devam ediyorsa bebeğin seninledir .
Sanirim ben de bir Aslan annesi olacagim
akıntıdan kimse bahsetmemiş akıntı durumlarınız nasıl....
Sanirim ben de bir Aslan annesi olacagim
Amin insallah cumlemize saglikla nasip etsin Rabbim. Bizde ben terazi baba koc bebis aslan:)Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de aslanım, bebiş de aslan olacak inşallah. Baba yengeç, yandı yandı.
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :)Ben de bugun yaptim benimkide pozitif