2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Merhaba SİBEL sende benim gibi hep uyuyorsun demek . Ne olucak bu halimiz . Bendede uyku dışında başka belirti yok , bazen çok nadir tansiyonum düşüyor gibi oluyor saniyelik başım dönüyor ve arada kasık Ağrı'sı , hatta bugün arkadaşla kafede oturduk iş çıkışı yerimde duramadım 5 -10 Dk kasıklarıma sanki biri bıçakla deşti valla öyle ağrı oldu .

İkimizinde cinsiyetlerini çok merak ediyorum
Benim bulantım yok şimdilik . Kızlardada pek olmadı
Sen oğlanlarda Miğden bulandımı hiç ?

Valla bende iyiyim diğer hamilelik lerine göre çok güzel geçiyo maşallah diyim bi uykum çok geliyo arkadaştayim şu an gözümü açamıyorum resmen
Ay bende o durumdayım. Akşam bi yerlere gidemiyorum. Arkadaşlar çağırdı sırf uykum gelir uyuyamam diye gitmedim hele şu uykulu bulantılı dönemi bi atlatayım..

Ben yinemi karıştırdım İlahi ben ahahaha
Kız o alamanyalı kimdi ozaman
Kız emine bu bebe senin aklını hepten aldı! Hamilelik belirtim yok deme bida..senin belirtin karıştırmak Almanya'da olan @bebisimgel

Ya iste canim gunes hic batmadi derken gece 11 gibi buradaki aksamustu gibi oluyordu hava sonra tam kararmadan bir bakiyordum yine dogmus Kisin gelmek isterdim aydinligi pek sevmem gece kusuyumdur los ortamlari daha cok severim

Ayyy aynen öyle oldu valla
Zaten unutkandım hamilelikle geriye kalanda gitti

Ya iste canim gunes hic batmadi derken gece 11 gibi buradaki aksamustu gibi oluyordu hava sonra tam kararmadan bir bakiyordum yine dogmus Kisin gelmek isterdim aydinligi pek sevmem gece kusuyumdur los ortamlari daha cok severim

Ooo loş ortamları seviyor bak sen şu ormantik kadına
Yok ya kityim ben sevmiyorum karanlığı ruhumu daraltıyor vallahi , kalkıyorsun kahvaltıyı yeni yaptın 2 saat sonra yine karanlık , valla buradakilerin hepsi depresyonlu kikikik

Ben de tum gun simit ve ayvayla besleniyorum. Simitten baska birsey yiyemiyorum yaa ne olacak boyle bir de ayva bulantiyi bastiriyor. Rize dedin canim bak simdi de rize simidi cekti su susamsiz olanlar 2 yil rize merkezde yasadim ben gorev geregi cok sevmistim oralari cok da ozluyorum

Aman dikkat et sen de girme depresyona ama sende bu nese varken girmezsin sanmiyorum

Aman dikkat et sen de girme depresyona ama sende bu nese varken girmezsin sanmiyorum

Yok girmem ben burda herkezin daha çok Danimarkalı kadınların güzin ablası olmuşum kim darlansa hadi Emine'ye gidelim biraz gülelim içimiz açılsın der kikiki
Bende böyleyim işte rahmetli anama çekmişim :)))
Eski topikte bana kiki lakabı takmışlardı sürekli gülüyordum diye

Kızlar merhaba randevum çok geç saate idi korkarak gittim doktora söyledim 7 haftalik dedim kendi doktorum dün gittim bebeği goremedi kese olması gerektiği gibi değil dedim haftaya randevu verdi ben bekleyemedim dedi nasıl olur hastaneye yollamasi gerekirdi falan dedi
Doktorumun adını duyunca hakkında iyi şeyler duyduğunu söyledi
Neyse baktı kesede soru nyok bebek olması gerektiği gibi dedi gördü Allaha şükürler olsun kalp atislarini dinletmedi ama gösterdi ekrandan minnacik zaten resim de verdi size çekip yollayacagim

Ohhh çok şükür Can'ım sevindim adına senin. İnş yakında tıp tıp larıda duyarsın

Buyuk gecms olsn iste tek doktora kalmamak lazm boyle durumlarda bi de zirt pirt da doktora gitmemek lazm ben de bunu anladm azcik sabirli olcaz mesela simdi normal oldugunu ogrendn ya bi sure azcik sabret ve heyecanla bi sonraki asamayi bekle cok sevindm dr un soylediklerineee

Evet doktor çok değişik bi tip :)) her giren hasta içerde kahkaha atiyo sohbet muhabbet öyle biri bütün soruları cevap veriyo baştan sağma yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…