2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bn gündüz hiç uyuyamiom galiba ondan erken den yatiom :))) valla çalışanın Halide zor ya allah yardimcin olsun

Can'ım bende gündüzleri hayatta uyumaz biriydim , beni son 1 haftadır bu hamilelik Böyle yaptı ,diğer iki hamileliğimdede halsizlik yorgunluk hep vardı ama uyku yoktu . Bunda durmadan uyumak istiyorum :) hatta şimdi uykudan kalktım :KK70: iş yerindede uyku basıyo:KK70:

Herkeste bulantı felan bendede sadece uyku e gaz var :KK70:

Can'ım bende gündüzleri hayatta uyumaz biriydim , beni son 1 haftadır bu hamilelik Böyle yaptı ,diğer iki hamileliğimdede halsizlik yorgunluk hep vardı ama uyku yoktu . Bunda durmadan uyumak istiyorum :) hatta şimdi uykudan kalktım :KK70: iş yerindede uyku basıyo:KK70:

Herkeste bulantı felan bendede sadece uyku e gaz var :KK70:
Bebişin hep dinlenmeni istio heralde bni yorma anne çok kımıldama uyu diyo:KK8::KK8:

Elmacı senin bat nezamandı Can'ım ? Senin gibi kk takvimi banada 11 ağustos çıkarmıştı takviminde , ama ben değiştirdim beğenmedim :KK70:
Yok yok sanırım 2 gün yanlış çıkarıyor kk daki hesap ondan . Diğer bütün takvimler 7 ağustos çünkü

Bide sen nerden yarışmaya katılıyorsun ?
Kaçıncı çocuk yaş kaç

hayalimsin1 hayalimsin1 yaa ben Danimarka'ya bir kere gelmistim Helsingor'da 1 hafta kaldim ve bayildimmm. Pekcok Avrupa kenti gibi temiz ve duzenliydi en guzeli de herkes anadili gibi ingilizce konusabiliyordu ve yardimseverdi. En kotusu ise temmuz ayinda gitmistim ve 1 hafta gunes tam olarak hic batmadi ve dengem alt ust oldu dogru duzgun uyku uyuyamamistim :eek: Sen nasil alistin bu duruma? o_O

hayalimsin1 hayalimsin1 yaa ben Danimarka'ya bir kere gelmistim Helsingor'da 1 hafta kaldim ve bayildimmm. Pekcok Avrupa kenti gibi temiz ve duzenliydi en guzeli de herkes anadili gibi ingilizce konusabiliyordu ve yardimseverdi. En kotusu ise temmuz ayinda gitmistim ve 1 hafta gunes tam olarak hic batmadi ve dengem alt ust oldu dogru duzgun uyku uyuyamamistim :eek: Sen nasil alistin bu duruma? o_O

Amanin hello kityli gemiş hoşgelmiş:KK9:
Helsingør daha çok İsveç sınırında Can'ım ben Danimarka'nın diğer adasındayım küçük olan :))
Evet düzenli temizdir
Güneş hiç batmadı derken ? :KK48::KK48:
Güneş batıyorda işte yaz ayları karanlık saat 23 sıralarında basıyor ama acısınıda kışın alıyor :KK48:
Çünkü kış ayları en fazla 5-6 saat aydınlık oluyor .öğlen 3 ten sonra yavaş yavaş karanlık çöküyor .
Alıştık Can'ım biz bu düzene . Ben buranın yaz aylarını çok sıcak olmasada severim hep aydınlık diye .
Büyük kızım 4 -5 yaşındayken çok zorluk yaşıyordu mesela .daha dışarısı sabah sen beni yatırıyorsun şimdiden okul için diyordu :KK70:

Pisili kedi sen Almanya'nın hangi semtinde yaşıyorsun ?
Yok bebem ben Türkiye de yaşıyorum. Ama Almanya'da yaşıyor olsaydım çeerdek çitmeye gelirdim, çekirdek benden :KK30: ben rizeliyim gelirken bi pakette turist çayı getirirdim sana :KK70:
Kız sen gene karıştırdın yaw!:KK14:

Bu sırada açlık durumum geçmiyor ya! Sabahtan beri yarım kilo zeytin yedim 5lt su içtim :110:

Yok bebem ben Türkiye de yaşıyorum. Ama Almanya'da yaşıyor olsaydım çeerdek çitmeye gelirdim, çekirdek benden :KK30: ben rizeliyim gelirken bi pakette turist çayı getirirdim sana :KK70:

Bu sırada açlık durumum geçmiyor ya! Sabahtan beri yarım kilo zeytin yedim 5lt su içtim :110:
Bak şimdi Canım zeytin istedi Kocaman Kocaman ve sert

Bende ağustos ayı annesi olacağımı 4 gün önce öğrendim. Çok büyük süpriz oldu. Çünkü burada hep çikolata kisti tedavisi konularını takip ederken ve bende tedavi olurken hamile olduğumu öğrendim.

:KK70:

:KK34:

:KK70::KK70::KK70::KK70:Ben yinemi karıştırdım :KK70:İlahi ben :KK70:ahahaha
Kız o alamanyalı kimdi ozaman :KK70:

Vallahi gebelik hesaplama da 4 +6 ama Dr salı günü 5 haftalık dedi. Anlamadım hesabi
:KK68:

Can'ım Türkiye'yi bilmem ama zaten burda 4 + lı olunca 5 diye söyleniyor .yani 5 ci haftanın içinde olduğun ,için 5 diye geçiyor ,
Bende 5+5 im 6 diye geçiyor

Son düzenleme:
X