Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizim burda hiç sesini dinletmediler sadece ekrandan gösterdi kızım dahil duymadım da göstermedi doktorlar ama bu doktor gösterdi tam olarak şurda falan diye
Evet doktor çok değişik bi tip :)) her giren hasta içerde kahkaha atiyo sohbet muhabbet öyle biri bütün soruları cevap veriyo baştan sağma yapmadi
Valla tencerede herkes var kimi istersen onu kaynatırız kikiki sende gel tuzu ol
Ssl boyu oluyor sanırım 0.12 cm
Kızlar sizde ilk ultrasyon resimlerinde ssl boyu kaç cm di
Canım ben Avusturya mesela türkiyede alttan baktirmiycam diyo baktiriyorlar burda öyle Bir şey yok altan üstten hatta doğuma 1 ay kalla parmak falan herseyi yapiyorlar:)Ne güzel görmüşsün işte , benim öyle bi şansım yok ilk randevu usg için 13 haftalıkta ,
Bugün özel hastane buldum aradım ultrason istiyorum öderim diye işte bunların yılbaşı 24 de ya bi telaş olur burda erken Zaman bulmaya çalışır ararım seni dedi ama büyük ihtimal boş randevu ocakta olur dedi , bekle babam bekle (
Bizim burda derken ? Nerdesin sen ?
Evet canim ya dünden beri çok kötüydum diğer doktor bebeği görse kalp atışları için haftaya cagirsaydi anlardim bebeği gormuyo kese bozuk diyo %50 şans veriyoIlgincc olsn olsn bak guzel seyler soylemis de su serpmis annecigin yuregine
Evet doktor çok değişik bi tip :)) her giren hasta içerde kahkaha atiyo sohbet muhabbet öyle biri bütün soruları cevap veriyo baştan sağma yapmadi
Ay canım insan nasıl rahatlıyo bilsen bende 7 haftalik gozukuyo ama doktor 6 haftalik dedi oraları fazla kurcalamadim duymak istediklerimi duydum:)Ama bebisi daha gormedk seninki sanirm onun boyuu.. Biz 7. Hafta doldugunda gidecez tekrar 21 indee
Evet canim ya dünden beri çok kötüydum diğer doktor bebeği görse kalp atışları için haftaya cagirsaydi anlardim bebeği gormuyo kese bozuk diyo %50 şans veriyo
Canım ben Avusturya mesela türkiyede alttan baktirmiycam diyo baktiriyorlar burda öyle Bir şey yok altan üstten hatta doğuma 1 ay kalla parmak falan herseyi yapiyorlar:)
Ay canım insan nasıl rahatlıyo bilsen bende 7 haftalik gozukuyo ama doktor 6 haftalik dedi oraları fazla kurcalamadim duymak istediklerimi duydum:)
Canım ilk kez gittim bisleydim aynen börek çörek kısır getirirdim seni kapıya kadar geçiriyor acayip birsey gerçek mi acaba :)Kızzz benim öyle bir doktorum olsakısır yapar , çay yapar götürürüm
Benim sorularım bitmezki
Evet canim benim son bir ayda yemedigim parmak kalmadı açılma falan varmi diye:)Parmakla herşeyimi yapıyorlar tövbe yarabbim
Bu avrupanın her yeri ayrı çeşit kikikii
Canım ilk kez gittim bisleydim aynen börek çörek kısır getirirdim seni kapıya kadar geçiriyor acayip birsey gerçek mi acaba :)