2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hatta iki hafta sonra randevu vercekti ben haftaya olmaz mj dedim bekleyemem dedim biliyorum böyle diyeceğini diyo kafayı karıştırdı ayin 23 une verdi çünkü çok yoğun doğum hastanesinde doktorluk yapiyo özel olarak muayenesi vsr evinin altında

Canım bizim burda hiç sesini dinletmediler sadece ekrandan gösterdi kızım dahil duymadım da göstermedi doktorlar ama bu doktor gösterdi tam olarak şurda falan diye

Ne güzel görmüşsün işte , benim öyle bi şansım yok ilk randevu usg için 13 haftalıkta ,
Bugün özel hastane buldum aradım ultrason istiyorum öderim diye işte bunların yılbaşı 24 de ya bi telaş olur burda erken Zaman bulmaya çalışır ararım seni dedi ama büyük ihtimal boş randevu ocakta olur dedi , bekle babam bekle :KK43:(

Bizim burda derken ? Nerdesin sen ?

Yap takvimini gel aramıza Canım yeni öğrenmiştin dimi ilk bebekmi?[/QUOTE]
Yapmaya çalışıyorum mesaj alintilarini falanda kavramaya çalışıyorum

Ne güzel görmüşsün işte , benim öyle bi şansım yok ilk randevu usg için 13 haftalıkta ,
Bugün özel hastane buldum aradım ultrason istiyorum öderim diye işte bunların yılbaşı 24 de ya bi telaş olur burda erken Zaman bulmaya çalışır ararım seni dedi ama büyük ihtimal boş randevu ocakta olur dedi , bekle babam bekle :KK43:(

Bizim burda derken ? Nerdesin sen ?
Canım ben Avusturya mesela türkiyede alttan baktirmiycam diyo baktiriyorlar burda öyle Bir şey yok altan üstten hatta doğuma 1 ay kalla parmak falan herseyi yapiyorlar:)

Evet canim ya dünden beri çok kötüydum diğer doktor bebeği görse kalp atışları için haftaya cagirsaydi anlardim bebeği gormuyo kese bozuk diyo %50 şans veriyo

Aynen ya ne anliyolar olumsuz yukleyince ben bilmiyorm yani tamam cidden olumsuzluk olur soylersin ama ihtimalleri bana soyleyip neden negatifi cekiyosun.. Ben de ilk muayenemde tam bir husran yasamistm canm cok iyi anliyormmm o_O

:KK16:
Ay canım insan nasıl rahatlıyo bilsen bende 7 haftalik gozukuyo ama doktor 6 haftalik dedi oraları fazla kurcalamadim duymak istediklerimi duydum:)

Rahatlamaz mi hicc ama ben bebisimle yasayip gidiyom elbet gorcem duycm azcik sabretcez napalmm...:KK16:

Bosver o kadr ince hesaplara girme biz doktor muyuz ayol :KK49:

Canım ilk kez gittim bisleydim aynen börek çörek kısır getirirdim seni kapıya kadar geçiriyor acayip birsey gerçek mi acaba :)

Bende Almanya'da yaşarken öyle bir kadın doktorum vardı erkek yaşlıydı oda senin anlattığın gibi çok sevimliydi ,sohbet muhabbet felan .var öyle doktorlar

X