Emine benim o karıştı büyük ihtimal
Kız deli kendi kendini mi övüyon
la o lafı ben senin için demiştim zaten kendime demedim
Sen kocamı dinliyorum kapatıyorum . sen git yat seni ilgilendirmez diyenlerden değilim dedin ya ondan
Evet sensin o danimarkali ben karistirdmEmine benim o karıştı büyük ihtimal
kızlar hepinize merhaba, yaklaşık 1 haftadır sessiz sedasız takipteyim ...tup bebek tedavisiyle 12.gün degerimiz 13 çıktı, buradada tup bebek tedavisiyle gebeliği gerceklesen arkadaslardan ricam onların degerleri kaçtı ve sizce bizim şansımız nedir, şimdiden teşekkürler
cevapladıgın için teşekkür ederim canım, pazartesi test tekrarlanacak, ama dr. her ihtimail göz önunde bulunduralım deyince , insan adını konduramıyo bi türlü, bunun içinde kimyasal da olabilirmiş geç döllenmede olabilirmiş, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah5 üstü gebelik var diye hep okumuştum ama bilmiyorum tam olarak tüp bebek içinde geçerlimi .
Bn gündüz hiç uyuyamiom galiba ondan erken den yatiom :))) valla çalışanın Halide zor ya allah yardimcin olsunBizler gece vardıyasındayız kk da hehe
Yok valla yine erkenden kalkıp işe gidiyorum :)) ben öğlen ikindi fırsat buldukça uyuyorum ondan gece ayaktayım sanırım :))
Canim bn tüp bebekle hamile kaldım ama 12 güne göre biraz düşük gibi ama allahtan ümit kesilmez rabbim mucizeni verir ins sanakızlar hepinize merhaba, yaklaşık 1 haftadır sessiz sedasız takipteyim ...tup bebek tedavisiyle 12.gün degerimiz 13 çıktı, buradada tup bebek tedavisiyle gebeliği gerceklesen arkadaslardan ricam onların degerleri kaçtı ve sizce bizim şansımız nedir, şimdiden teşekkürler
Değerinin düşük olması değil 2 katlamasi önemli hemen üzülme arkadaşın dediği gibi 5 üstü hamilelikcevapladıgın için teşekkür ederim canım, pazartesi test tekrarlanacak, ama dr. her ihtimail göz önunde bulunduralım deyince , insan adını konduramıyo bi türlü, bunun içinde kimyasal da olabilirmiş geç döllenmede olabilirmiş, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah
canım çok teşekkür ederim,öncelikle şu ayrıntıyı unuttum , anne adayı ben değilim, çok şükür iki evladım var, ben yengem adına yazdım... dediğin gibi önemli olan katlanması, umarım korkulan olmaz ve mutlu haberi paylaşırım sizlerleDeğerinin düşük olması değil 2 katlamasi önemli hemen üzülme arkadaşın dediği gibi 5 üstü hamilelik
İnşallah canim rabbim kimseyi bu evlat hasreti le sinamasin çok iyi anliyorum isteyen herkese versin inscanım çok teşekkür ederim,öncelikle şu ayrıntıyı unuttum , anne adayı ben değilim, çok şükür iki evladım var, ben yengem adına yazdım... dediğin gibi önemli olan katlanması, umarım korkulan olmaz ve mutlu haberi paylaşırım sizlerle
aminnn canım , senin kaçıncı gün degerin kaçtıİnşallah canim rabbim kimseyi bu evlat hasreti le sinamasin çok iyi anliyorum isteyen herkese versin ins
Bnm 12.gün 219 du canım ama bnm ki biraz fazla 2 tane beşinci gün embriyosu verilmisdiaminnn canım , senin kaçıncı gün degerin kaçtı
anladım canımBnm 12.gün 219 du canım ama bnm ki biraz fazla 2 tane beşinci gün embriyosu verilmisdi
Var arkadaşım ve yarın baktığında muhtemelen çok daha koyu çıkacakkizlar testim bu sabah yaptimm. markasi predictor yanilan var mi acaba ?? yardimlarinizi bekliorm