Fazla umutlandirmak istemiyorlar ama bu kadar yıkmak niyeAynen ya ne anliyolar olumsuz yukleyince ben bilmiyorm yani tamam cidden olumsuzluk olur soylersin ama ihtimalleri bana soyleyip neden negatifi cekiyosun.. Ben de ilk muayenemde tam bir husran yasamistm canm cok iyi anliyormmm
Yapmaya çalışıyorum mesaj alintilarini falanda kavramaya çalışıyorum[/QUOTE]Yap takvimini gel aramıza Canım yeni öğrenmiştin dimi ilk bebekmi?
Ay ayva dedin de bende yarın alayım. Hem ayva çekirdeklerini stok yapacam ben! Meme ucu çatlağına birebirmiş. Oğlanda çok çektim ben..ne olur ne olmaz. Susamsız kuru simit mideye iyi geliyor doğru dedin. Bulantıyı iyi bastırır o! Yarın bi bağ aliimBen de tum gun simit ve ayvayla besleniyorum. Simitten baska birsey yiyemiyorum yaa ne olacak boyle bir de ayva bulantiyi bastiriyor. Rize dedin canim bak simdi de rize simidi cekti su susamsiz olanlar2 yil rize merkezde yasadim ben gorev geregi cok sevmistim oralari cok da ozluyorum
Ooo hakkaten iyi giderdi şimdi. Ama üşeniyorum biliyon mu? Benim bey çoktaaaan uyudu e oğlan babadan önce uyudu..tek başına hayatta içemem çay!Yaffff işin yokmu senin pis kedi
Benimde Can'ım gece gece demleme çay çekti pfffff
Hadi maşallah. Çok sevindim canım. Kalp atışını da hayırlısıyla bi duy-duyalım! Hepimiz rahatlayalım inşallahKızlar merhaba randevum çok geç saate idi korkarak gittim doktora söyledim 7 haftalik dedim kendi doktorum dün gittim bebeği goremedi kese olması gerektiği gibi değil dedim haftaya randevu verdi ben bekleyemedim dedi nasıl olur hastaneye yollamasi gerekirdi falan dedi
Doktorumun adını duyunca hakkında iyi şeyler duyduğunu söyledi
Neyse baktı kesede soru nyok bebek olması gerektiği gibi dedi gördü Allaha şükürler olsun kalp atislarini dinletmedi ama gösterdi ekrandan minnacik zaten resim de verdi size çekip yollayacagim
Ay ayva dedin de bende yarın alayım. Hem ayva çekirdeklerini stok yapacam ben! Meme ucu çatlağına birebirmiş. Oğlanda çok çektim ben..ne olur ne olmaz. Susamsız kuru simit mideye iyi geliyor doğru dedin. Bulantıyı iyi bastırır o! Yarın bi bağ aliim
Buraları biliyorsun demek. Ay ne güzel. Görev nedir?
Ooo hakkaten iyi giderdi şimdi. Ama üşeniyorum biliyon mu? Benim bey çoktaaaan uyudu e oğlan babadan önce uyudu..tek başına hayatta içemem çay!
işte bende yanlız sevmiyorum bide çok üşeniyorum , koca yanımda horluyor :))) kikiki
Kızlar zaten 7 ci rüyasındalar.
Kız sen oğlanda meme ucunda niye çok çektin , herkezinki yara oluyor emzirirken . Onun kremi varki eczane ismini hatırlamıyorum şimdi , anında geçiriyor .
"hayalimsin1, post: 44038391, member: 369603"]Yapmaya çalışıyorum mesaj alintilarini falanda kavramaya çalışıyorum
Canım ayva çekirdeğini duymuştum bende biriktircem Ayvalı yerken yanaklarını bastırıyor gamze şeklinde benim komşum dedi ayva yerken bende böyle mi diye gosterdim sakasina gerçekten kızım da gamze var :)Ay ayva dedin de bende yarın alayım. Hem ayva çekirdeklerini stok yapacam ben! Meme ucu çatlağına birebirmiş. Oğlanda çok çektim ben..ne olur ne olmaz. Susamsız kuru simit mideye iyi geliyor doğru dedin. Bulantıyı iyi bastırır o! Yarın bi bağ aliim
Ooo hakkaten iyi giderdi şimdi. Ama üşeniyorum biliyon mu? Benim bey çoktaaaan uyudu e oğlan babadan önce uyudu..tek başına hayatta içemem çay!
Hadi maşallah. Çok sevindim canım. Kalp atışını da hayırlısıyla bi duy-duyalım! Hepimiz rahatlayalım inşallah
hemde nasıl canım 4 haftalikken başlamıştı ikisinde 16 haftalik olana kadar ne yediysem cikariyodumMerhaba SİBEL sende benim gibi hep uyuyorsun demek . Ne olucak bu halimiz . Bendede uyku dışında başka belirti yok , bazen çok nadir tansiyonum düşüyor gibi oluyor saniyelik başım dönüyor ve arada kasık Ağrı'sı , hatta bugün arkadaşla kafede oturduk iş çıkışı yerimde duramadım 5 -10 Dk kasıklarıma sanki biri bıçakla deşti valla öyle ağrı oldu .
İkimizinde cinsiyetlerini çok merak ediyorum
Benim bulantım yok şimdilik . Kızlardada pek olmadı
Sen oğlanlarda Miğden bulandımı hiç ?
He o Gamze işini bende yaptım oğlanda yok. Olaydı eyiydi ama..neyze zaten çok yakışıklı gamzesi eksik kalsınCanım ayva çekirdeğini duymuştum bende biriktircem Ayvalı yerken yanaklarını bastırıyor gamze şeklinde benim komşum dedi ayva yerken bende böyle mi diye gosterdim sakasina gerçekten kızım da gamze var :)
Canım kalp atışları biz duymuyoruz sadece gösteriyorlar ekranda resmen gördük
Hahaha alemsin ya o anda kayinpederin nasıl geldi aklına :) çok seviyorsun herhalde :)) benim kizim Sezeryan olmasına ragmen tertemiz topac gibi çıktı ama yinede alamadım istemedim:))He o Gamze işini bende yaptım oğlanda yok. Olaydı eyiydi ama..neyze zaten çok yakışıklı gamzesi eksik kalsın
Benim oğlan bi çirkin doğdu bi çirkin anlatamam! Doğuruyom can havli bağırış çığırış tabi gözümü bi aralarım Dr bişiler yapıyo meğer kordon dolanmış..neyse bebeyi ebe aldı ay bi bakim dedim hevesli hevesli bendeki tepki doğumhanedekileri şoka soktu resmen! Ay bu neeee! Ne çirkin be! Aynı kayınpederim ıyy! Dedim. Ebe hemen fırçayı kaydı bana sus kız öyle deme beben üzülür..hem çirkin doğan ilerde çok yakışıklı olur dediydi..2 buçuk senede bu kadar topladıysa büyüyünce Nasıl bi olay olur bilemiyorum
Kız aynı Ada'ma benziyordu Aklıma değil resmen gözüme girdi! Küçülmüş dedesi kılıklıydı sabimHahaha alemsin ya o anda kayinpederin nasıl geldi aklına :) çok seviyorsun herhalde :)) benim kizim Sezeryan olmasına ragmen tertemiz topac gibi çıktı ama yinede alamadım istemedim:))
Yatmadum ballisiYattinuzmi kizlarrrr
Heh iyi iyi ben yatmıyorum sizde yatmayinYatmadum ballisi
Ogretmenim canim. Ayva cekirdegini ilk kez duydum ben de simdiye kadar atmistim ama biriktireyim bari. Kaynatilacak mi sonra nasil olacak?Ay ayva dedin de bende yarın alayım. Hem ayva çekirdeklerini stok yapacam ben! Meme ucu çatlağına birebirmiş. Oğlanda çok çektim ben..ne olur ne olmaz. Susamsız kuru simit mideye iyi geliyor doğru dedin. Bulantıyı iyi bastırır o! Yarın bi bağ aliim
Hadi maşallah. Çok sevindim canım. Kalp atışını da hayırlısıyla bi duy-duyalım! Hepimiz rahatlayalım inşallah
Ikiz mi bebeğin canımSsl boyu oluyor sanırım 0.12 cm