2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yap takvimini gel aramıza Canım yeni öğrenmiştin dimi ilk bebekmi?
Yapmaya çalışıyorum mesaj alintilarini falanda kavramaya çalışıyorum[/QUOTE]

Can'ım kendi profil sayfanda kişisel bilgileriniz e tıklayacaksın orda bi yerde tahmini doğum tarihini yazıp güncelliyorsun

Ay ayva dedin de bende yarın alayım. Hem ayva çekirdeklerini stok yapacam ben! Meme ucu çatlağına birebirmiş. Oğlanda çok çektim ben..ne olur ne olmaz. Susamsız kuru simit mideye iyi geliyor doğru dedin. Bulantıyı iyi bastırır o! Yarın bi bağ aliim
Buraları biliyorsun demek. Ay ne güzel. Görev nedir?

Yaffff işin yokmu senin pis kedi
Benimde Can'ım gece gece demleme çay çekti pfffff
Ooo hakkaten iyi giderdi şimdi. Ama üşeniyorum biliyon mu? Benim bey çoktaaaan uyudu e oğlan babadan önce uyudu..tek başına hayatta içemem çay!

Hadi maşallah. Çok sevindim canım. Kalp atışını da hayırlısıyla bi duy-duyalım! Hepimiz rahatlayalım inşallah

"hayalimsin1, post: 44038391, member: 369603"]Yapmaya çalışıyorum mesaj alintilarini falanda kavramaya çalışıyorum[/QUOTE]

Can'ım kendi profil sayfanda kişisel bilgileriniz e tıklayacaksın orda bi yerde tahmini doğum tarihini yazıp güncelliyorsun[/QUOTE]
Sanırım şimdi oldu

"hayalimsin1, post: 44038391, member: 369603"]Yapmaya çalışıyorum mesaj alintilarini falanda kavramaya çalışıyorum

Can'ım kendi profil sayfanda kişisel bilgileriniz e tıklayacaksın orda bi yerde tahmini doğum tarihini yazıp güncelliyorsun[/QUOTE]
Sanırım şimdi oldu[/QUOTE]

Ha valla pek bi güzel oldu
Hayırlı uğurlu olsun

Canım ayva çekirdeğini duymuştum bende biriktircem Ayvalı yerken yanaklarını bastırıyor gamze şeklinde benim komşum dedi ayva yerken bende böyle mi diye gosterdim sakasina gerçekten kızım da gamze var :)

Canım kalp atışları biz duymuyoruz sadece gösteriyorlar ekranda resmen gördük

H
hemde nasıl canım 4 haftalikken başlamıştı ikisinde 16 haftalik olana kadar ne yediysem cikariyodum

He o Gamze işini bende yaptım oğlanda yok. Olaydı eyiydi ama..neyze zaten çok yakışıklı gamzesi eksik kalsın
Benim oğlan bi çirkin doğdu bi çirkin anlatamam! Doğuruyom can havli bağırış çığırış tabi gözümü bi aralarım Dr bişiler yapıyo meğer kordon dolanmış..neyse bebeyi ebe aldı ay bi bakim dedim hevesli hevesli bendeki tepki doğumhanedekileri şoka soktu resmen! Ay bu neeee! Ne çirkin be! Aynı kayınpederim ıyy! Dedim. Ebe hemen fırçayı kaydı bana sus kız öyle deme beben üzülür..hem çirkin doğan ilerde çok yakışıklı olur dediydi..2 buçuk senede bu kadar topladıysa büyüyünce Nasıl bi olay olur bilemiyorum

Hahaha alemsin ya o anda kayinpederin nasıl geldi aklına :) çok seviyorsun herhalde :)) benim kizim Sezeryan olmasına ragmen tertemiz topac gibi çıktı ama yinede alamadım istemedim:))

Ya ben hala adapte olamadım hamileliğe doktorada gitmedim ondan sanırım bide bulanti falanda yok bi tuhafim hehe

Hahaha alemsin ya o anda kayinpederin nasıl geldi aklına :) çok seviyorsun herhalde :)) benim kizim Sezeryan olmasına ragmen tertemiz topac gibi çıktı ama yinede alamadım istemedim:))
Kız aynı Ada'ma benziyordu Aklıma değil resmen gözüme girdi! Küçülmüş dedesi kılıklıydı sabim kucağıma verdiler Nasıl inceliyor! Töbe bismillah bu bakıyor yeni doğan bebe böyle mi olur bildiğin sen kimsin diyo sanki dedim. Yandan biri karı kafayı yedi dedi sonra zaten baka baka alıştım sevimli falan geldi şimdi iyi toparladı yavrum bayaa..
hayalimsin1 ne kremler ne merhemler ne spreyler yok yok! 2 gün düzeliyor 3.gün aynı! En son doktor egzemaya bağlı çatlak bunlar zor geçer dedi..bende umudumu yitirdim zaten. 4.5 ayda iyileşti. İnşallah bunda olmaz.

Ogretmenim canim. Ayva cekirdegini ilk kez duydum ben de simdiye kadar atmistim ama biriktireyim bari. Kaynatilacak mi sonra nasil olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…