- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
Bn gündüz hiç uyuyamiom galiba ondan erken den yatiom :))) valla çalışanın Halide zor ya allah yardimcin olsun
hayalimsin1 benim kafa hepten gitti..napam? Gece o kadar konuşunca sabahta gün aymamışken kalkınca o şokla Danimarka'ya yanına gelem dedim
@candy1907 haber vermedin canım?? Merak ettim çok
Bebişin hep dinlenmeni istio heralde bni yorma anne çok kımıldama uyu diyoCan'ım bende gündüzleri hayatta uyumaz biriydim , beni son 1 haftadır bu hamilelik Böyle yaptı ,diğer iki hamileliğimdede halsizlik yorgunluk hep vardı ama uyku yoktu . Bunda durmadan uyumak istiyorum :) hatta şimdi uykudan kalktımiş yerindede uyku basıyo
Herkeste bulantı felan bendede sadece uyku e gaz var
Bebişin hep dinlenmeni istio heralde bni yorma anne çok kımıldama uyu diyo
hayalimsin1 yaa ben Danimarka'ya bir kere gelmistim Helsingor'da 1 hafta kaldim ve bayildimmm. Pekcok Avrupa kenti gibi temiz ve duzenliydi en guzeli de herkes anadili gibi ingilizce konusabiliyordu ve yardimseverdi. En kotusu ise temmuz ayinda gitmistim ve 1 hafta gunes tam olarak hic batmadi ve dengem alt ust oldu dogru duzgun uyku uyuyamamistim Sen nasil alistin bu duruma?
Herkesle mrb bende agustos annesiyim. Yavrularimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza almak umuduyla tüm gelişmeleri paylasalim
Yok bebem ben Türkiye de yaşıyorum. Ama Almanya'da yaşıyor olsaydım çeerdek çitmeye gelirdim, çekirdek bendenPisili kedi sen Almanya'nın hangi semtinde yaşıyorsun ?
Bak şimdi Canım zeytin istedi Kocaman Kocaman ve sertYok bebem ben Türkiye de yaşıyorum. Ama Almanya'da yaşıyor olsaydım çeerdek çitmeye gelirdim, çekirdek bendenben rizeliyim gelirken bi pakette turist çayı getirirdim sana
Kız sen gene karıştırdın yaw!
Bu sırada açlık durumum geçmiyor ya! Sabahtan beri yarım kilo zeytin yedim 5lt su içtim
Şükürler olsun. İdare eder durumdayım. Sen nasılsın?Nabersiniz
Hoşgeldin :) amin Can'ım sağlıkla hayırla inşallah .
Kaç haftalık ?
Valla bende iyiyim diğer hamilelik lerine göre çok güzel geçiyo maşallah diyim bi uykum çok geliyo arkadaştayim şu an gözümü açamıyorum resmenŞükürler olsun. İdare eder durumdayım. Sen nasılsın?
Yok bebem ben Türkiye de yaşıyorum. Ama Almanya'da yaşıyor olsaydım çeerdek çitmeye gelirdim, çekirdek bendenben rizeliyim gelirken bi pakette turist çayı getirirdim sana
Kız sen gene karıştırdın yaw!
Bu sırada açlık durumum geçmiyor ya! Sabahtan beri yarım kilo zeytin yedim 5lt su içtim
Vallahi gebelik hesaplama da 4 +6 ama Dr salı günü 5 haftalık dedi. Anlamadım hesabi