2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bn gündüz hiç uyuyamiom galiba ondan erken den yatiom :))) valla çalışanın Halide zor ya allah yardimcin olsun

Can'ım bende gündüzleri hayatta uyumaz biriydim , beni son 1 haftadır bu hamilelik Böyle yaptı ,diğer iki hamileliğimdede halsizlik yorgunluk hep vardı ama uyku yoktu . Bunda durmadan uyumak istiyorum :) hatta şimdi uykudan kalktım iş yerindede uyku basıyo

Herkeste bulantı felan bendede sadece uyku e gaz var

Bebişin hep dinlenmeni istio heralde bni yorma anne çok kımıldama uyu diyo

Elmacı senin bat nezamandı Can'ım ? Senin gibi kk takvimi banada 11 ağustos çıkarmıştı takviminde , ama ben değiştirdim beğenmedim
Yok yok sanırım 2 gün yanlış çıkarıyor kk daki hesap ondan . Diğer bütün takvimler 7 ağustos çünkü

Bide sen nerden yarışmaya katılıyorsun ?
Kaçıncı çocuk yaş kaç

hayalimsin1 yaa ben Danimarka'ya bir kere gelmistim Helsingor'da 1 hafta kaldim ve bayildimmm. Pekcok Avrupa kenti gibi temiz ve duzenliydi en guzeli de herkes anadili gibi ingilizce konusabiliyordu ve yardimseverdi. En kotusu ise temmuz ayinda gitmistim ve 1 hafta gunes tam olarak hic batmadi ve dengem alt ust oldu dogru duzgun uyku uyuyamamistim Sen nasil alistin bu duruma?

Amanin hello kityli gemiş hoşgelmiş
Helsingør daha çok İsveç sınırında Can'ım ben Danimarka'nın diğer adasındayım küçük olan :))
Evet düzenli temizdir
Güneş hiç batmadı derken ?
Güneş batıyorda işte yaz ayları karanlık saat 23 sıralarında basıyor ama acısınıda kışın alıyor
Çünkü kış ayları en fazla 5-6 saat aydınlık oluyor .öğlen 3 ten sonra yavaş yavaş karanlık çöküyor .
Alıştık Can'ım biz bu düzene . Ben buranın yaz aylarını çok sıcak olmasada severim hep aydınlık diye .
Büyük kızım 4 -5 yaşındayken çok zorluk yaşıyordu mesela .daha dışarısı sabah sen beni yatırıyorsun şimdiden okul için diyordu

Pisili kedi sen Almanya'nın hangi semtinde yaşıyorsun ?
Yok bebem ben Türkiye de yaşıyorum. Ama Almanya'da yaşıyor olsaydım çeerdek çitmeye gelirdim, çekirdek benden ben rizeliyim gelirken bi pakette turist çayı getirirdim sana
Kız sen gene karıştırdın yaw!

Bu sırada açlık durumum geçmiyor ya! Sabahtan beri yarım kilo zeytin yedim 5lt su içtim

Bak şimdi Canım zeytin istedi Kocaman Kocaman ve sert

Bende ağustos ayı annesi olacağımı 4 gün önce öğrendim. Çok büyük süpriz oldu. Çünkü burada hep çikolata kisti tedavisi konularını takip ederken ve bende tedavi olurken hamile olduğumu öğrendim.

Ben yinemi karıştırdım İlahi ben ahahaha
Kız o alamanyalı kimdi ozaman

Vallahi gebelik hesaplama da 4 +6 ama Dr salı günü 5 haftalık dedi. Anlamadım hesabi

Can'ım Türkiye'yi bilmem ama zaten burda 4 + lı olunca 5 diye söyleniyor .yani 5 ci haftanın içinde olduğun ,için 5 diye geçiyor ,
Bende 5+5 im 6 diye geçiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…