- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
Canim sen transferin kaçıncı günü duydun kalp atisini .bugün bnm transferin 17.ci günü dr küçük bi kese gördü çok şükür . Sen transferin kacında oldu .
Bir tane daha hayalim nick li bayan var hani yarismaya danimarkadan katilan :) onun ismi Emine
Canim peki alttan mi baktı karnından mi bide keseyi gördüğünde için de embriyo gorunuyomuydu ilk gittiginde bnm bugün 17.gün kese 6mm daha senin ki büyükmüş maşallah .amin canım insallahCanım benimde 17. günde görülmüştü kese.. Yaklaşık 15 mm falandı.. Şimdi büyümüş biraz daha tabi.. Transferin 22. günü de kalp atışını duyduk çok şükür Allahıma.. Darısı başına inşallah kuzum..
Benim kesin oldu 6 haftalık hamileymisim ikiz olabilirmiş: ))
Kızlar dr.dan geliyorum.. Kalbimiz atıyor artık şükürler olsunnnnnnnn.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Sagol canim ya nezaman kocama desem bebisim niye belirti vermiyor diye üzülsem ordan bi kasigim batio sanki anne burdayım Mrk etme der gibi :))
kızlar bende yeniyim benide alın aranızabugün kan testi yaptırdım tekrar yükselir inşallah. yarın sonuç belli olacakmış..sonra doktor teyzeye gidiyoruz inşallah
Karından baktı ilk önce sonra dedi alttan bakalım baktı kesenin şekli degisik mis banada gösterdi normalde olmasi gerektiği gibi değilmiş bebek var diyemem dedi yarı yarıya dedi işte haftaya termin verdi kanama herhangi birseyimde yok bu gibi durumlar la karşılaşıyoruz dedi düzebilir dedi olmayabilirde dedi haftaya bakacak
günaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım
Saolll cnm seninde gozun aydinnnn :)))canım gözün aydın hayırlı olsun bebişin
Bir tane daha hayalim nick li bayan var hani yarismaya danimarkadan katilan :) onun ismi Emine
karnından görmene sevindim canım bende inşaAllah 2 hafta sonra görürüm ilaç kullanmaya devam ediyor musun bi zararı yok mu yani?Sagol canim vajinal degildi karindan bakinca gorduk. Cocuklugumdan beri alerjim var ama kedileri o kadar çok seviyorum ki onlardan vazgecemem. Hamile oldugumu ogrendigimde bile ilk onlara soyledim kardesiniz olacak diyeSurekli anti alerji hapi kullaniyorum ve kedilerimi tariyorum bu sekilde alerji etkileri en aza iniyor. Alerji ilaclarini surekli kullanmak normalde sıkıntı degil de iste hamilelikte dikkat etmek gerekiyor.
yapcak başka bişeyim yok zaten canımYavru kuş hiç üzme kendini, geç döllenmeden dolayı öyle görünüyordur o, dua edelim birlikte.
oh maşaallah maşaaallah :))
darısı hayırlarla bize inşaallah
Kız deli kendi kendini mi övüyoniyi avrat kim istemez böyle karısı olsun insanın
Maşallah sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde oğlum 2013 10 ağustos doğumlu.Bende agustos annesıyım..ılk kızımda agustosta dogdu,ıkıncıde kısmetse agustosta dogacak
Çok geçmiş olsun Can'ım. Bende kedileri çok severim de ben daha yenice takıntılı temizlik hastalığından kurtuldum sayılır o nedenle eve alamam. Arkadaşımın var kedisi oğlu olunca traş ettirdi ve sürekli de ettiriyor.Sagol canim vajinal degildi karindan bakinca gorduk. Cocuklugumdan beri alerjim var ama kedileri o kadar çok seviyorum ki onlardan vazgecemem. Hamile oldugumu ogrendigimde bile ilk onlara soyledim kardesiniz olacak diyeSurekli anti alerji hapi kullaniyorum ve kedilerimi tariyorum bu sekilde alerji etkileri en aza iniyor. Alerji ilaclarini surekli kullanmak normalde sıkıntı degil de iste hamilelikte dikkat etmek gerekiyor.
Buradayım burda! Sabah 6 da benim eşek oğlan kalktı yemin ederim burdan Danimarka'yı gördümAnam bu gece kuşları nerde ne muhabbetleri donmus gece uykusuz gelmio mu . Be is uyutmuyomu sizi :)))) bak geç yatinca şimdi burda yoKlar.
amin hayırlarla inşaallah :)Darısı başınıza kuzumm.. Teşekkür ederimm..
Allah ın izniyle canım iyi olcak inşaAllah 6+3 den sonra yani 45 günü geçir canım ondan önce duyan olmuyor genelde ama vajinal muayene hariç tabi ordan baktırırım diyorsan daha erken öğrenebiliyorsunBende geldim benim kizimda 2012 agustos dogumlu
Bulantilarim fena basim yataktan kalkmiyorr
C candy1907 canim hic moreli bozma hersey guzel olacak allahin izniyle
anatkh018 canim gec dollenme demis dr hicc canini sikma 15 gun sonra hersey guzell olacakk
Bebislerin kalp atislarini duyan arkadaslar gozleri aydin saglicakla gelsin minisler darisi basimiza ins.
kizlar ben p.tesi dr gitti sat gore 5+3 du
dr keseyi 5+6 olctuu. Kalp atiisi icin ne zaman gideyim simdi
Sat gore o zaman p.tesi 6+3 usg gore 6+6 olucam sali gunu giderim kismet olursa o zamanAllah ın izniyle canım iyi olcak inşaAllah 6+3 den sonra yani 45 günü geçir canım ondan önce duyan olmuyor genelde ama vajinal muayene hariç tabi ordan baktırırım diyorsan daha erken öğrenebiliyorsun
Merhaba canim hosgeldin ilk bebisin mi kac haftaliksinmerhabalaaaaar bende geldim aranıza tanışıyormuyuz ilk önce
hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah caanımmSat gore o zaman p.tesi 6+3 usg gore 6+6 olucam sali gunu giderim kismet olursa o zaman
Merhaba canim hosgeldin ilk bebisin mi kac haftaliksin