2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlarrr 2 gün geikmeyle beta HCG 91, 4 gün gecikmeyle beta HCG sonucum 257 çıkmış normal dimi

Bence normal canım, benim de önce 48, sonra 131 çıkmıştı, doktor normal dedi. Geçen hafta cumartesi baktıklarında 15750 çıktı :)

kızlar bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. sabah beta hcg değerime baktırayım dedim yine. sonuç bi çıktı 0.3 dünya başıma yıkıldı ağladım mahvoldum. sonra gittim yeniden kan verdim bu sefer 654 çıktı. yani laboratuvar hatası olmuş o kadar ağladım ki Allah ıma şükür bi problem olmadı akşamda kadın doğuma gidecem 16.00 da randevum var

Hay Allah yaaa, böyle önemli bi değer için laboratuvar hatası nasıl yaparlar hayret bir şey... Neyse artık, üzme kendini, yarın da doktor daha detaylı bilgi verir zaten

Kız deli kendi kendini mi övüyon :KK70::KK70:

Maşallah sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde oğlum 2013 10 ağustos doğumlu.

Çok geçmiş olsun Can'ım. Bende kedileri çok severim de ben daha yenice takıntılı temizlik hastalığından kurtuldum sayılır o nedenle eve alamam. Arkadaşımın var kedisi oğlu olunca traş ettirdi ve sürekli de ettiriyor.

Buradayım burda! Sabah 6 da benim eşek oğlan kalktı yemin ederim burdan Danimarka'yı gördüm :KK70: şimdi yatırdım oğlanı bende yatıp uyuyacam!
Kız ben ev hanımıyım ama çok yoğunum :KK70: günlerim toplantılarım bitmiyor :KK59::KK70::KK70:
Maşallah canim valla bn o tempoda dayanamam biraz tembelim hemen yoruluyom valla çocukla bi de allah yardimcin olsun :)) :))

merhaba ilk bebeğim değil 3. hamileliğim ama yaşayan 1 tane var Allah nasip ederse kucağıma alırsam 2. olucak daha dra gitmedim salı günü öğrendim hamileliğimi 1 hafta sonra gideceğim inş. galiba geç döllenme oldu
hayirlisi olsun canim saglicakla al kucagina insallah benim bu 4 hamileligim yasayan 1 kizim var bunuda kucagima alirsam 2 olucak allahin izniyle

hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah caanımm :KK15:
Insallah canim :KK15:

Teşekkürler e hepinize bugün başka doktora gidiyorum 4 de bakalım o ne diyecek aksi gibi migde bulantilarim başladı yoktu
Hayirli haberlerle gel insallah canimm mutlaka haber ver bizede

Teşekkürler e hepinize bugün başka doktora gidiyorum 4 de bakalım o ne diyecek aksi gibi migde bulantilarim başladı yoktu
Mide bulantının başlamış olmasına sevindim Can'ım. Yavrunun orda ve seninle olduğunun bir kanıtı. Tamam biliyorum berbat ötesi bir şey ama şükürler olsun demek lazım. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Maşallah canim valla bn o tempoda dayanamam biraz tembelim hemen yoruluyom valla çocukla bi de allah yardimcin olsun :)) :))
Ballisi çocuğum yokken bende gece 2 de yatacam gece bir sürü kalkacam sonra sabahta 6 da kalkıp hurra kahvaltı hurra koşturma asla yapamazdım. Bi kere o saatte pirelerin bile uyurdu :KK70: Anne olunca insan canavar gibi bişe oluyo sanırım. Bi aydınlanma bi bitmeyen enerji bi bişiler:KK51: ben hep derim hamileyken yavaşlığıma anne olunca hızıma şaşıyorum :KK53:

hayirlisi olsun canim saglicakla al kucagina insallah benim bu 4 hamileligim yasayan 1 kizim var bunuda kucagima alirsam 2 olucak allahin izniyle

Insallah canim :KK15:

Hayirli haberlerle gel insallah canimm mutlaka haber ver bizede
evet canım hayırlısı ilk çocuğum olunca vefat den çok kötü olmuştum birde 9 ayı tamamla kucaklayama zor kısmet Allah verdi Allah aldı....

Mide bulantının başlamış olmasına sevindim Can'ım. Yavrunun orda ve seninle olduğunun bir kanıtı. Tamam biliyorum berbat ötesi bir şey ama şükürler olsun demek lazım. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Ballisi çocuğum yokken bende gece 2 de yatacam gece bir sürü kalkacam sonra sabahta 6 da kalkıp hurra kahvaltı hurra koşturma asla yapamazdım. Bi kere o saatte pirelerin bile uyurdu :KK70: Anne olunca insan canavar gibi bişe oluyo sanırım. Bi aydınlanma bi bitmeyen enerji bi bişiler:KK51: ben hep derim hamileyken yavaşlığıma anne olunca hızıma şaşıyorum :KK53:
Insallahhh darısı bize o zaman biz de tadariz bu duyguyu çünkü bu durumum da hiç memnun değilim küçük çocuklar hani annesini sabahin korunde uyandirir uyutmaz ya bnde erken yatıp sabahın köründe uyaniom kocami uyandırıyom:KK76:

karnından görmene sevindim canım bende inşaAllah 2 hafta sonra görürüm ilaç kullanmaya devam ediyor musun bi zararı yok mu yani?

yapcak başka bişeyim yok zaten canım :KK66:
Her ilaci kullanamazmisim sadece zrytec adli ilaci kullanmamda sakinca yokmus ama yine de cok kullanmamaya calisiyorum kedilerimden de olabildigince uzak durmaya calisiyorum en azindan su kritik ilk 3 ayi gecirene kadar

evet canım hayırlısı ilk çocuğum olunca vefat den çok kötü olmuştum birde 9 ayı tamamla kucaklayama zor kısmet Allah verdi Allah aldı....
Oyle tabi canim allahim neylerse guzel eyler
Benim ilk bebegim kizim kayiplarim aralarda oldu.

hamile arkadaslar battan once gebeliginizo ogrendigimizde gogus sizlamasi yasadimiz mi sabahtan beri goguslerim sizlio hic biyle bisy yasamamistim batio sanki gogusume icerden bisiy. bide kasik agrisi yok rahmimi biri cekio sanki asagilarsa minik minik agrilar oluyor. bilgilerinizi paylasir misiniz ???

kizlar testim bu sabah yaptimm. markasi predictor yanilan var mi acaba ?? yardimlarinizi bekliorm :KK43:

Eklentiler

• 20151211_050527.jpg
    20151211_050527.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 84
kizlar testim bu sabah yaptimm. markasi predictor yanilan var mi acaba ?? yardimlarinizi bekliorm :KK43:

Bence tekrar test yap ve ucuzlardan al bence benim adetm daha bi gun gecti test yaptm ve yanilmadi baya da koyu cikti.. Predictorun erken hamilelik seysi bence tutmuyor da diger testini bilemiyorm tam..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 77
Anam bu gece kuşları nerde ne muhabbetleri donmus gece uykusuz gelmio mu . Be is uyutmuyomu sizi :)))) bak geç yatinca şimdi burda yoKlar. :KK25::-)

Bizler gece vardıyasındayız kk da hehe :KK70:
Yok valla yine erkenden kalkıp işe gidiyorum :)) ben öğlen ikindi fırsat buldukça uyuyorum ondan gece ayaktayım sanırım :)):KK48:

X