Canim benim bugun son gun sayilir ,gunduz yikandim ama lekelenme gelmezse haydi Bismillah deriz :).Çalışmalarımızı bu ay sen benEmineeemm aynı yapacaz :) ovu testlerimizi atarız :)
Ben bat bekliyorum son 13 :)
Daha yumurtlama haftan canım :)
Daha yumurtlama haftan canım :)
Benim de son 14 kaldı bat a aynıymışız canım ☺
6 8 9 12 15 17 degerlendirdik
16 aksami çift çizgi 17 i aksami silik çizgi cikti
Bugün 19. Gunum:)
23 kasımda bulusalim:)
Ardindan kovalamaya devam canim bir hafta var aramizda insallah once siz haber verin sonra biz verelimm. :)
Amin canim inşallah
Ağustos anneleri 2017 konusuna baskın yapalim:)
AOyle bi konu var mi bakmadim ama hangi aya talip olsam o ay elimden kaciyor.en iyisi dolu dolu talip olayim olsun oyle bakayim ..
23 kasımda bulusalim:)
Slm kızlar ıyı aksamlar sıze bı sorum olacaktı.33 gundr bı regl oluyorm.gecen ıkı ayda ovulasyon testı kullandm 17.gun yakaldm koyu cızgıyı ama bu ay 19.gun oldu hala cızgı koyulasmadı normal mı sızce.bat 25 kasım bu arada
Bende ondan korkuyorm yumurtlamazsam dıye.ne zor ıs mıs bunlar arkadas.sagol cevabın ıcınCanım koyulaşmış çatlamışdır da saatleri tutturamamış olabilirsin eğer günde 1 kez yaptıysan, hala yumurtlamamış olabilirsin, ya da malesef ki bu ay yumurtlamamış olabilirsin..
Bende ondan korkuyorm yumurtlamazsam dıye.ne zor ıs mıs bunlar arkadas.sagol cevabın ıcın
Gecen ay bende yapmadm gun asırı ılıskı oldu yıne olmadı bu 6.ayımız olacak sımdıkten sıkıldm rabbımın gucune gıtmesınde.En iyisi hiç ovülasyon testi yapmamak ben çok geriliyorum yapmıyorum valla, 14. Gün çatlıyo genelde benim yumurtam ama ben bugün yumurta akını gördüm dünü de değerlendirdik sıra bugün de ☺
Gecen ay bende yapmadm gun asırı ılıskı oldu yıne olmadı bu 6.ayımız olacak sımdıkten sıkıldm rabbımın gucune gıtmesınde.
Kızlar eşlerinizde bir sorun olup olmadığını biliyor musunuz?
Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh. Bat 6 aralik :/Kontes001
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
KASIM HAMİLE ADAYLARI
@Hakanbetul 9 Kasım
@Safistd 9 Kasım
@beren20 10 Kasım
@blondgunes 12 Kasım
@hopealways 12 Kasım
@duygusalannee 13 Kasım
@bitanecikk 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@doruk90 14 Kasım
@Alsef 14 Kasım
@bir garip oblomov 15 Kasım
@berraakibalik 16 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@aysesahra 19 Kasım
@kubito 20 Kasım
@La-Reverie 20 Kasım
@Paramedik92 20 Kasım
@mervem-metem 23 Kasım
@BaharKenan35 28 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
ARALIK HAMİLE ADAYLARI:
Emineeemm 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
Kontes001 5 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?