- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
inşallah canım ama hiç bir belirtim yok sadece bu belirtiyle hamile kaldığımı öğrenirsem şok olucam.. bakalım akşama kadar ne olucak belki hastalanıcakta olabilirimOlabilir canım. inşallah gelmiştir ya :)
Belirti arama canım. geçen dedim ya kadın 3 aylıkken öğrenmiş bebeği :)inşallah canım ama hiç bir belirtim yok sadece bu belirtiyle hamile kaldığımı öğrenirsem şok olucam.. bakalım akşama kadar ne olucak belki hastalanıcakta olabilirim
Canim bence yerleşme kanaması olabilir ki inşallah da öyledirkızlar adete 5 gün kala yerleşme kanaması olabilir mi? tuvaletten sonra peçeteye pembe ve kahverengi karışık akıntı değil de afedersiniz taharetten sonra silinnince sadece ıslaklık bulaşır ya benim peçeteye sulu bir şekilde bu renkte ıslaklık bulaştı ve az buz değil foto atıcam ama çekiniyorum ben bu konularda görmek istemeyen olabilir diye
beren20 @mervem-metem Kontes001 Emineeemm
hiç erken adet olmadım bu yaşıma kadarBiliyor canim burdan bilgiler paylasiyorum onunlada ,ama o patlama iyi oldu cunku benim adet olamama stresim belirsizlik stresim,esimnde bu belirsizlik sonucu karsilastigi buz gibi bi es atisinca iyi olduk resmen ohhh be dedik herkes icindekileri dokunce rahatladi. :)
Canim iste erkeklerde boyle hadi yapalim edelim planli sevmiyor gercekten kendilerini kullanilmis gibj hissediyorlar onlar kasiliyor,biz kasiliyoruz bi rahat birakmadigimz icin olmuyor bence dr hic birseyin yok diyor ee sorunu ben yaratiyorum o zaman illa şu gun yapicaz die banyoda gecen ay ovular boy boy sirali esime msj atiyorum aksama bak soylr boyle die sanki yemek mi siparis veriyorum yoook inan oylesi iyi gelmedi bize normal duzenimizi zehir etmeye basladik.rahat olmak en guzeli sende esini skmamaya calis .
Adet baslangici olmasin canim o.
beren20 canimm insallah bu son negatifin olur ...
İnşallah canim inşallah hepimizin pozitifi göreceği günler yakındırBiliyor canim burdan bilgiler paylasiyorum onunlada ,ama o patlama iyi oldu cunku benim adet olamama stresim belirsizlik stresim,esimnde bu belirsizlik sonucu karsilastigi buz gibi bi es atisinca iyi olduk resmen ohhh be dedik herkes icindekileri dokunce rahatladi. :)
Canim iste erkeklerde boyle hadi yapalim edelim planli sevmiyor gercekten kendilerini kullanilmis gibj hissediyorlar onlar kasiliyor,biz kasiliyoruz bi rahat birakmadigimz icin olmuyor bence dr hic birseyin yok diyor ee sorunu ben yaratiyorum o zaman illa şu gun yapicaz die banyoda gecen ay ovular boy boy sirali esime msj atiyorum aksama bak soylr boyle die sanki yemek mi siparis veriyorum yoook inan oylesi iyi gelmedi bize normal duzenimizi zehir etmeye basladik.rahat olmak en guzeli sende esini skmamaya calis .
Adet baslangici olmasin canim o.
beren20 canimm insallah bu son negatifin olur ...
Yerleşme olabilir bence cok şüpheli. Ayrıca hala belirti arayan var mi ya ben yokss hamile miyim belirtisi aramayali cok oldu. Yumurtlasam ovulasyon testinde cizgiyi koyu gorsem yeter artikhiç erken adet olmadım bu yaşıma kadarhep gecikir daha 5 günüm var ve normalde bu kadar erken böyle lekelenme yaşamam. adet günüm geldiğinde ilk gün çok koyu kahve akıntım olur bazen sökülme akıntısı.. bakalım ne olacağını yaşayıp görücem bu kadar erken görünce acaba yerleşme mi dedim bir an
bu ay belirti aramadım hiç zaten adam akıllı bişi de olmadı bir kaç gün kasık ve bel ağrım oldu onlarda kısa kısa...Yerleşme olabilir bence cok şüpheli. Ayrıca hala belirti arayan var mi ya ben yokss hamile miyim belirtisi aramayali cok oldu. Yumurtlasam ovulasyon testinde cizgiyi koyu gorsem yeter artik
İnşşaAllah hamile lik belirtisidirkızlar adete 5 gün kala yerleşme kanaması olabilir mi? tuvaletten sonra peçeteye pembe ve kahverengi karışık akıntı değil de afedersiniz taharetten sonra silinnince sadece ıslaklık bulaşır ya benim peçeteye sulu bir şekilde bu renkte ıslaklık bulaştı ve az buz değil foto atıcam ama çekiniyorum ben bu konularda görmek istemeyen olabilir diye
beren20 @mervem-metem Kontes001 Emineeemm
hiç erken adet olmadım bu yaşıma kadarhep gecikir daha 5 günüm var ve normalde bu kadar erken böyle lekelenme yaşamam. adet günüm geldiğinde ilk gün çok koyu kahve akıntım olur bazen sökülme akıntısı.. bakalım ne olacağını yaşayıp görücem bu kadar erken görünce acaba yerleşme mi dedim bir an
Hicbir zaman umidimizi kaybetmiyoruz canimm..dr kontrolunde olmak guzel en azindan icerde ne oluyor bitiyor haberdar oluyorsun.Yumurtlama zamanında tekrar gidecem bakacak canım. diğer yumurtaların büyümesini de etkiliyo dedi ama. bi arkadaş kisti varken hamile kaldı. ümidimi kaybetmiyorum :)Emineeemm
Aynen canım hamile olmadığımı da orda öğreniyorum :)Hicbir zaman umidimizi kaybetmiyoruz canimm..dr kontrolunde olmak guzel en azindan icerde ne oluyor bitiyor haberdar oluyorsun.
İroni mi yaptin ya :)) benim abim de doktor ama yine de beni rahatlatamıyor :) her seyin en kötüsünü gördüklerinden midir sürekli bi olur gider ya takma kafasındalarAynen canım hamile olmadığımı da orda öğreniyorum :)
Aynen canım neler var hastanede.İroni mi yaptin ya :)) benim abim de doktor ama yine de beni rahatlatamıyor :) her seyin en kötüsünü gördüklerinden midir sürekli bi olur gider ya takma kafasındalar
Ya benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırımGünaydın hamile adayları
Herkes batını mı bekliyo yoksa çok sessizleşti burası
Hadi bi canlanalım bi silkinelim daha anne olucaz biz enerji toplayalım birbirimizden
Emineeemm bir garip oblomov @kutuphanekedisi @ismetbeyinbiricikhanimi Kontes001 beren20 @berraksudakibalik @depresif hatun1234 yesa
Çalışmalarımızı bu ay sen benYa benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırım
Günaydın hamile adayları
Herkes batını mı bekliyo yoksa çok sessizleşti burası
Hadi bi canlanalım bi silkinelim daha anne olucaz biz enerji toplayalım birbirimizden
Emineeemm bir garip oblomov @kutuphanekedisi @ismetbeyinbiricikhanimi Kontes001 beren20 @berraksudakibalik @depresif hatun1234 yesa
Daha yumurtlama haftan canım :)Ben bat bekliyorum son 13 :)
Ya benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?