2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

inşallah canım ama hiç bir belirtim yok sadece bu belirtiyle hamile kaldığımı öğrenirsem şok olucam.. bakalım akşama kadar ne olucak belki hastalanıcakta olabilirim
Belirti arama canım. geçen dedim ya kadın 3 aylıkken öğrenmiş bebeği :)

Canim bence yerleşme kanaması olabilir ki inşallah da öyledir

hiç erken adet olmadım bu yaşıma kadarhep gecikir daha 5 günüm var ve normalde bu kadar erken böyle lekelenme yaşamam. adet günüm geldiğinde ilk gün çok koyu kahve akıntım olur bazen sökülme akıntısı.. bakalım ne olacağını yaşayıp görücem bu kadar erken görünce acaba yerleşme mi dedim bir an

İnşallah canim inşallah hepimizin pozitifi göreceği günler yakındır

Yerleşme olabilir bence cok şüpheli. Ayrıca hala belirti arayan var mi ya ben yokss hamile miyim belirtisi aramayali cok oldu. Yumurtlasam ovulasyon testinde cizgiyi koyu gorsem yeter artik

Yerleşme olabilir bence cok şüpheli. Ayrıca hala belirti arayan var mi ya ben yokss hamile miyim belirtisi aramayali cok oldu. Yumurtlasam ovulasyon testinde cizgiyi koyu gorsem yeter artik
bu ay belirti aramadım hiç zaten adam akıllı bişi de olmadı bir kaç gün kasık ve bel ağrım oldu onlarda kısa kısa...

İnşşaAllah hamile lik belirtisidir

Az kalmis bekliyelim gorelim insallah saglikla gelen bir bebistir.

Kontes001 canimmm sanada cok gecmis olsun kistin kuculmeye baslamis,acaba o yumurta catlayip adet oncesi hamilelik olamaz mi dr devam edin dedi mi?

Yumurtlama zamanında tekrar gidecem bakacak canım. diğer yumurtaların büyümesini de etkiliyo dedi ama. bi arkadaş kisti varken hamile kaldı. ümidimi kaybetmiyorum :) Emineeemm

Yumurtlama zamanında tekrar gidecem bakacak canım. diğer yumurtaların büyümesini de etkiliyo dedi ama. bi arkadaş kisti varken hamile kaldı. ümidimi kaybetmiyorum :) Emineeemm
Hicbir zaman umidimizi kaybetmiyoruz canimm..dr kontrolunde olmak guzel en azindan icerde ne oluyor bitiyor haberdar oluyorsun.

En çok yengeme yani abimin eşine özeniyorum. O da klomen ve çatlatma ignesi ile hamile kaldi. Kocasinin gözetiminde istediğinde hemen ultrasona girdi. Oh ne güzel. Ayni sehirlerde olsaydik keske:)

Ya benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırım

Ya benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırım
Çalışmalarımızı bu ay sen ben Emineeemm aynı yapacaz :) ovu testlerimizi atarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…