2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Eyy Ağustos düğünüm ve nişanımın olduğu ay, güzel ve değerli Ağustos sana sesleniyorum şimdi de senin ayında doğum yapmak istiyorum duy sesimi işit beniii..

Not: kafayı yedim sonunda
Hahahaah yok yok böyle devam, olumlu mesajlarla çekelim kendimize

Hahahaah yok yok böyle devam, olumlu mesajlarla çekelim kendimize

Her ay adet oldukça kopuyorum bu hayattan ama Allah büyük yeniden ilk ay ister gibi başlıyorum hep çalışmalara, ben bebeğimi çok çok istiyorum ama Allah bilir Rabbim benim anne olmamı istiyor mu..

Ben sonuna kadar çaba göstericem kendimi müthiş motive edebiliyorum bu ara darısı hayırlısıyla meleklerin gelmesine

Kizlar adey günü cok agrim vardi test yaptim negatifti simdi agrim yok hala adet de olmadim sizce nedrn kust falan olustuysa adeti geciktirir mi

yine enerjinize hayran kaldım kızlarrr :)) benim de bu aydan ümidim yok aslında şimdiden aralık adaylarına adımı yazdırabilirim ama neyse. ya ne yalan diyeyim ağustos annesi olmak isterdim. zira aslan burcu olmak ayrıcalıktır

bende temmuzda doğdum canım doğum günü hediyesi belki gelir dedim beklemediğim halde bir umut ama olmadı olsun belki ağustos başı olursa o zaman aslan annesi oluruzben kalırsam 18 ağustos doğum olabilir

Kistden hiç anlamam canım ama inşallah geç döllenmen olur..
İnşallah canim ben de hic anlamiyorum böyle bisey de yasamadim tam gününde adetim gelirdi pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Kizlar yok mu benim gibi olan yaaa

İnşallah canim ben de hic anlamiyorum böyle bisey de yasamadim tam gününde adetim gelirdi pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Kizlar yok mu benim gibi olan yaaa
Canım ben hiç gecikme yaşamadığım için böyle bir durum kiste neden olur mu hiç araştırma yapmadım şimdiye kadar. En iyisi doktora görünmek galiba.

Baskın basanındır gazamız mübarek olsun arkadaşlar ben bugün sezonu açıyorum. reglim dün bitti

Haydi bastirrrr haydi bastirrrrr....bereketli olsun yolunu bilen azimli spermcikler olsun insllahhh.
Bende actim sezonu ayni zamanda gidiyoruzzzzz kizzzzzzzz.

Hamilelik takvimim de hazır çok yakışmadı mı ama yaaa

Ne yakismis ne yakismis dolu dolu olsun ,o takvimi kaldirmak nasip olmasin

beren20 ben bu ay yasadim canim benimde yillardir adetlerim duzenlidir,bu ay 10 gun gecikme yasadim testler negatif kafayi yicem kan verdim 1.20 cikti negatif yani sonra kendiliginden geliverdi hicbiseyim yok cok sukur..o adet bir nimetmis de haberim yokmus ne sukretmistim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…