HahahaahEyy Ağustos düğünüm ve nişanımın olduğu ay, güzel ve değerli Ağustos sana sesleniyorum şimdi de senin ayında doğum yapmak istiyorum duy sesimi işit beniii..
Not: kafayı yedim sonunda
Hahahaahyok yok böyle devam, olumlu mesajlarla çekelim kendimize
Bat 2 gun gecti o kadar seviniyorum ki suan bi aksilik olmazsa 2 gun sonra kan testi yaptircam
Evet bakalım bu ay inşallah hep.beraber hamile haberimizi alırız :) ayrılmak yok
bende temmuzda doğdum canım doğum günü hediyesi belki gelir dedim beklemediğim halde bir umut ama olmadı olsun belki ağustos başı olursa o zaman aslan annesi oluruzyine enerjinize hayran kaldım kızlarrr :)) benim de bu aydan ümidim yok aslında şimdiden aralık adaylarına adımı yazdırabilirim ama neyse.ya ne yalan diyeyim ağustos annesi olmak isterdim. zira aslan burcu olmak ayrıcalıktır
Kizlar adey günü cok agrim vardi test yaptim negatifti simdi agrim yok hala adet de olmadim sizce nedrn kust falan olustuysa adeti geciktirir mi
İnşallah canim ben de hic anlamiyorum böyle bisey de yasamadim tam gününde adetim gelirdi pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicemKistden hiç anlamam canım ama inşallah geç döllenmen olur..
Canım ben hiç gecikme yaşamadığım için böyle bir durum kiste neden olur mu hiç araştırma yapmadım şimdiye kadar. En iyisi doktora görünmek galiba.İnşallah canim ben de hic anlamiyorum böyle bisey de yasamadim tam gününde adetim gelirdi pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Kizlar yok mu benim gibi olan yaaa
Cok yakışmış canim inşallah gerçek olurHamilelik takvimim de hazırçok yakışmadı mı ama yaaa
Sağol canim cevapladigin için pazartesi gidicem olmazsam tabiCanım ben hiç gecikme yaşamadığım için böyle bir durum kiste neden olur mu hiç araştırma yapmadım şimdiye kadar. En iyisi doktora görünmek galiba.
ayy şu manzaraya içim gidiyor. sanki ben hiç ekleyemeyeceğimHamilelik takvimim de hazırçok yakışmadı mı ama yaaa
ayy şu manzaraya içim gidiyor. sanki ben hiç ekleyemeyeceğiminşallah seninki gerçek olur kuzum
Hamilelik takvimim de hazırçok yakışmadı mı ama yaaa
Çok yakıştı canım Allah daim eylesin hamileliğini ☺
Henüz döllenmemiş de olsa 1 haftalık hamileyimbunu sevdim ben... İnşallah canım sağol :)
Baskın basanındırgazamız mübarek olsun arkadaşlar ben bugün sezonu açıyorum. reglim dün bitti
Hamilelik takvimim de hazırçok yakışmadı mı ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?