2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ne yazik ki negatif bu ay da olmadi hayirli zaman degilmis demek ki @mervem-metem

Eklentiler

• 20161110_103621-1.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 32

Eşine çok belli etme burada takıldığını canım yazmıyorum arada bakıyorum fln de, çok ağızlarına laf veriyoruz sonra bazen destek bazen köstek oluyolar çok anlamıyolar bizi..

benim de bu ara yumurtlama dönemim çatladı çatlar ben de bu ara ister istemez baskı yapıyorum eşime ama napalım mecburuz kendi kendimize olmuyo ki bu işler

Sıkma sen canını

Ben hastaneye gittim geldim canım. kistim biraz küçülmüş ilk defa solda 14 mm yumurta büyümüş adetimin son günündeyim. keçiboynuzu, bal+tarçın+çörekotu yiyorum onun faydası olduğunu düşünüyorum. birde testere dişli aslan pençesi içiyorum.

İnşallah canım cok bekletmesinler annelerini meleklerimiz

İnşallah canım ☺

1 ay oldu muhabbet kuşu aldık yavru şimdi daha cinsiyeti belli olmadı, bana iyi geldi onunla uğraşıyorum bebeğimiz gibi oldu, konuşturmaya çalışıyorum hep, çok sıkılıyodum evde yoksa.. ☺

Tanıştırayım evimizin yeni üyesi boncuk ☺☺

Eklentiler

• 20161019_223131.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:

Sevindim küçülmesine, geçmiş olsun canım, iyi gelir inşallah ben bişey yiyip içmiyorum bu ay sadece folik asit ve vitamin hapıma devam ediyorum eşim de keçiboynuzu pekmezi yiyor hergün şifa olsun hepimize inşallah ☺

Sende ye canım keçiboynuzu pekmezini bende işe yaradığını gördüm. bi kaç kişi de demişti bana bunu. hamile kalan var

Sende ye canım keçiboynuzu pekmezini bende işe yaradığını gördüm. bi kaç kişi de demişti bana bunu. hamile kalan var

Yerim canım çok tatlı şeyleri yiyemiyorum ama zorlarım kendimi teşekkür ederim..

Bu arada kistine nasıl baktırıyosun canım ağrın mı oluyo ultrasyonla mı alttan mı bakıyolar biraz bilgi verirsen sevinirim, ben bu ay da adet olursam hastanenin yolunu tutup herşeyime baktırcam..

benim eşim de nefret ediyor buraya girmemden. çocuk için çabalarımdan. bu ay klomene başlayacağım dedim ki "bak bu ay yumurtlama günümü tespit edebilirsem o günlerde üst üste ilişki yaşamamız gerekir çocuk için" dedim. off sen misin diyen nasıl bozuldu nasıl sinir oldu. hayır anlamıyorum açık açık söylemese bile onun da çocuk sevdiğini biliyorum. olsa gayet mutlu olur. ama emek olmadan yemek olur mu? o istiyor ki kendiliğinden olsun biz hiç uğraşmayalım kasmayalım. öyle dünya olsaydı 18 ayda bir denk gelmez miydi? demek ki bizim de uğraşmamız gerekiyor. ama yok anlatamıyorum
Ne yazik ki negatif bu ay da olmadi hayirli zaman degilmis demek ki @mervem-metem
benim ovulasyon testinde bile çıkan negatif canımı yakıyor. şu manzara tam bir ölüm aylardır gebelik testi yapmıyorum ben sırf şunu görmiyim diye. adet göreceğimi hissediyorum garip bir şekilde. mesela bu ay da olmadı biliyorum.

ben 3 aydır doktora gidiyorum canım hiç alttan baktırmadım. idrara sıkışık gidiyorum dr karnımdan bakıyo

Tamam canım ultrasyonla daha iyi zaten alttan bende istemiyorum pek, olmazsa gidicem bende bu ay çok teşekkür ederim ☺

Gittiğim doktor da kimseye mecbur kalmadıkça bakmıyo :)
Her ay başka bişey öğreniyorum

İyi ne güzel doktorunu bulmuşsun canım ☺

ben daha sabit bi doktor bulamadım tersliyolar yeterince ilgilenmiyolar sağolsunlar, hamile olmam gerekiyo onlardan ilgi görmek için.. devlete gidicem bu sefer bi de orayı deniycem..

Aynen canım banada iyi denk geldi doktpr baya doktor değiştirdim. doktor herşeyi açıklıyo sağolsun. inşallah sanada iyi bi doktor denk gelir

Çok tatlı maşallah evet canim senin icin iyi bi ugras olmuş ben de calismasam iyice çıldırırdım herhalde.

Ben de çok üzüldüm ama hayırlı zaman değilmiş demek ki canim ama şu var ki 2 gündür adet agrim var ama gelen giden yok. Acaba diyorum hcg hormonunun idrara geçmesi kişiden kişiye degisir mi hani benimki geç geçiyor olabilir mi ki? İşte adet olmayinca umut kesilmiyor nedense...

kızlar adete 5 gün kala yerleşme kanaması olabilir mi? tuvaletten sonra peçeteye pembe ve kahverengi karışık akıntı değil de afedersiniz taharetten sonra silinnince sadece ıslaklık bulaşır ya benim peçeteye sulu bir şekilde bu renkte ıslaklık bulaştı ve az buz değil foto atıcam ama çekiniyorum ben bu konularda görmek istemeyen olabilir diye
beren20 @mervem-metem Kontes001 Emineeemm

Olabilir canım. inşallah gelmiştir ya :)

Biliyor canim burdan bilgiler paylasiyorum onunlada ,ama o patlama iyi oldu cunku benim adet olamama stresim belirsizlik stresim,esimnde bu belirsizlik sonucu karsilastigi buz gibi bi es atisinca iyi olduk resmen ohhh be dedik herkes icindekileri dokunce rahatladi. :)

Canim iste erkeklerde boyle hadi yapalim edelim planli sevmiyor gercekten kendilerini kullanilmis gibj hissediyorlar onlar kasiliyor,biz kasiliyoruz bi rahat birakmadigimz icin olmuyor bence dr hic birseyin yok diyor ee sorunu ben yaratiyorum o zaman illa şu gun yapicaz die banyoda gecen ay ovular boy boy sirali esime msj atiyorum aksama bak soylr boyle die sanki yemek mi siparis veriyorum yoook inan oylesi iyi gelmedi bize normal duzenimizi zehir etmeye basladik.rahat olmak en guzeli sende esini skmamaya calis .

Adet baslangici olmasin canim o.

beren20 canimm insallah bu son negatifin olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…