• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

inşallah canım ama hiç bir belirtim yok sadece bu belirtiyle hamile kaldığımı öğrenirsem şok olucam.. bakalım akşama kadar ne olucak belki hastalanıcakta olabilirim
Belirti arama canım. geçen dedim ya kadın 3 aylıkken öğrenmiş bebeği :)

kızlar adete 5 gün kala yerleşme kanaması olabilir mi? tuvaletten sonra peçeteye pembe ve kahverengi karışık akıntı değil de afedersiniz taharetten sonra silinnince sadece ıslaklık bulaşır ya benim peçeteye sulu bir şekilde bu renkte ıslaklık bulaştı ve az buz değil foto atıcam ama çekiniyorum ben bu konularda görmek istemeyen olabilir diye
beren20 beren20 @mervem-metem Kontes001 Kontes001 Emineeemm Emineeemm
Canim bence yerleşme kanaması olabilir ki inşallah da öyledir

Biliyor canim burdan bilgiler paylasiyorum onunlada ,ama o patlama iyi oldu cunku benim adet olamama stresim belirsizlik stresim,esimnde bu belirsizlik sonucu karsilastigi buz gibi bi es atisinca iyi olduk resmen ohhh be dedik herkes icindekileri dokunce rahatladi. :)

Canim iste erkeklerde boyle hadi yapalim edelim planli sevmiyor gercekten kendilerini kullanilmis gibj hissediyorlar onlar kasiliyor,biz kasiliyoruz bi rahat birakmadigimz icin olmuyor bence dr hic birseyin yok diyor ee sorunu ben yaratiyorum o zaman illa şu gun yapicaz die banyoda gecen ay ovular boy boy sirali esime msj atiyorum aksama bak soylr boyle die sanki yemek mi siparis veriyorum yoook inan oylesi iyi gelmedi bize normal duzenimizi zehir etmeye basladik.rahat olmak en guzeli sende esini skmamaya calis .

Adet baslangici olmasin canim o.

beren20 beren20 canimm insallah bu son negatifin olur ...
hiç erken adet olmadım bu yaşıma kadar:KK48:hep gecikir daha 5 günüm var ve normalde bu kadar erken böyle lekelenme yaşamam. adet günüm geldiğinde ilk gün çok koyu kahve akıntım olur bazen sökülme akıntısı.. bakalım ne olacağını yaşayıp görücem bu kadar erken görünce acaba yerleşme mi dedim bir an:KK64:

Biliyor canim burdan bilgiler paylasiyorum onunlada ,ama o patlama iyi oldu cunku benim adet olamama stresim belirsizlik stresim,esimnde bu belirsizlik sonucu karsilastigi buz gibi bi es atisinca iyi olduk resmen ohhh be dedik herkes icindekileri dokunce rahatladi. :)

Canim iste erkeklerde boyle hadi yapalim edelim planli sevmiyor gercekten kendilerini kullanilmis gibj hissediyorlar onlar kasiliyor,biz kasiliyoruz bi rahat birakmadigimz icin olmuyor bence dr hic birseyin yok diyor ee sorunu ben yaratiyorum o zaman illa şu gun yapicaz die banyoda gecen ay ovular boy boy sirali esime msj atiyorum aksama bak soylr boyle die sanki yemek mi siparis veriyorum yoook inan oylesi iyi gelmedi bize normal duzenimizi zehir etmeye basladik.rahat olmak en guzeli sende esini skmamaya calis .

Adet baslangici olmasin canim o.

beren20 beren20 canimm insallah bu son negatifin olur ...
İnşallah canim inşallah hepimizin pozitifi göreceği günler yakındır :dua::dua:

hiç erken adet olmadım bu yaşıma kadar:KK48:hep gecikir daha 5 günüm var ve normalde bu kadar erken böyle lekelenme yaşamam. adet günüm geldiğinde ilk gün çok koyu kahve akıntım olur bazen sökülme akıntısı.. bakalım ne olacağını yaşayıp görücem bu kadar erken görünce acaba yerleşme mi dedim bir an:KK64:
Yerleşme olabilir bence cok şüpheli. Ayrıca hala belirti arayan var mi ya ben yokss hamile miyim belirtisi aramayali cok oldu. Yumurtlasam ovulasyon testinde cizgiyi koyu gorsem yeter artik:KK14:

Yerleşme olabilir bence cok şüpheli. Ayrıca hala belirti arayan var mi ya ben yokss hamile miyim belirtisi aramayali cok oldu. Yumurtlasam ovulasyon testinde cizgiyi koyu gorsem yeter artik:KK14:
bu ay belirti aramadım hiç zaten adam akıllı bişi de olmadı bir kaç gün kasık ve bel ağrım oldu onlarda kısa kısa...

kızlar adete 5 gün kala yerleşme kanaması olabilir mi? tuvaletten sonra peçeteye pembe ve kahverengi karışık akıntı değil de afedersiniz taharetten sonra silinnince sadece ıslaklık bulaşır ya benim peçeteye sulu bir şekilde bu renkte ıslaklık bulaştı ve az buz değil foto atıcam ama çekiniyorum ben bu konularda görmek istemeyen olabilir diye
beren20 beren20 @mervem-metem Kontes001 Kontes001 Emineeemm Emineeemm
İnşşaAllah hamile lik belirtisidir

Az kalmis bekliyelim gorelim insallah saglikla gelen bir bebistir.

Kontes001 Kontes001 canimmm sanada cok gecmis olsun kistin kuculmeye baslamis,acaba o yumurta catlayip adet oncesi hamilelik olamaz mi dr devam edin dedi mi?

Yumurtlama zamanında tekrar gidecem bakacak canım. diğer yumurtaların büyümesini de etkiliyo dedi ama. bi arkadaş kisti varken hamile kaldı. ümidimi kaybetmiyorum :) Emineeemm Emineeemm

Yumurtlama zamanında tekrar gidecem bakacak canım. diğer yumurtaların büyümesini de etkiliyo dedi ama. bi arkadaş kisti varken hamile kaldı. ümidimi kaybetmiyorum :) Emineeemm Emineeemm
Hicbir zaman umidimizi kaybetmiyoruz canimm..dr kontrolunde olmak guzel en azindan icerde ne oluyor bitiyor haberdar oluyorsun.

En çok yengeme yani abimin eşine özeniyorum. O da klomen ve çatlatma ignesi ile hamile kaldi. Kocasinin gözetiminde istediğinde hemen ultrasona girdi. Oh ne güzel. Ayni sehirlerde olsaydik keske:)

Günaydın hamile adayları :KK36:

Herkes batını mı bekliyo yoksa çok sessizleşti burası :işsiz:

Hadi bi canlanalım bi silkinelim daha anne olucaz biz enerji toplayalım birbirimizden
:KK73::KK31::KK33::KK36::KK37:

Emineeemm Emineeemm bir garip oblomov bir garip oblomov @kutuphanekedisi @ismetbeyinbiricikhanimi Kontes001 Kontes001 beren20 beren20 @berraksudakibalik @depresif hatun1234 yesa yesa
Ya benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırım :KK70:

Ya benim Bat'a o kadar çok var ki :) Daha yeni reglim bitmek üzere :) Ovu testlerimi sipariş ettim, 2 tane de erken gebelik testi aldım yanında :) yarın falan gelir herhalde. Tüm ekipmanlarımla hazırım :KK70:
Çalışmalarımızı bu ay sen ben Emineeemm Emineeemm aynı yapacaz :) ovu testlerimizi atarız :)

Back