• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Benim de 9. Ayım Canım senelerdir olmayanlar var, Allah sabır versin hepimize hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz bize ☺
Benim de 9. Ayım Canım senelerdir olmayanlar var, Allah sabır versin hepimize hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz bize ☺
kızlar merhaba bende 7 aydır istiyodum olmuyordu bende demir eksikliği falan var ben bi vitamin kullaniyim dedim bi ay sonra oldu gebelik.bu benim ikinci gebeligim ilkindede vitamine başladıktan bi ay sonra olmuştu denemekte fayda var

Canim benim bugun son gun sayilir ,gunduz yikandim ama lekelenme gelmezse haydi Bismillah deriz :).
Senin yakinmiydi...elimde cok az ovu kaldi o da kasti beni yapip yapmamakta kararsizim aslinda yapmama karari aldim ama hadi bakalim sizlerden ozenir gaza gelirsem bir iki yaparim cok kalmadi elimde.
Benimde bugün son canım. banyoya girip tesbih duası yapacam şimdi.

aynen canım hatırlıyorsun valla :KK48: bende anlamadım acaba bir önceki aydan kimyasal gebeliğim var ya ondan mı oldu:KK64:
Takıp edıyorm canm az cok eylul ekım topıgındeydın solı dıyorlardı hep sana ordan hatırlıyorm.bı de benm de 33 gunde bır oluyo ondan hatırlıyorm benm bat 25 ı dun 19.gundu hala testm koyulasmadı benm yumurta gelmıycek galıba oofff sıkıcı ısler ya aman

oldu canım ya şükür regl beklemedim en azından ümitlenmedim zaten belirtim olmadı hiç dün lekelenmem için acaba demiştim ama sabah iç çamaşırımda kanı görünce hayırlısı olsunnnnn dedim :KK48:
Bıde ınfolıc kullanıyorm erken gelır yumos dedm gelmedı.bana etkı etmedı galıba

Takıp edıyorm canm az cok eylul ekım topıgındeydın solı dıyorlardı hep sana ordan hatırlıyorm.bı de benm de 33 gunde bır oluyo ondan hatırlıyorm benm bat 25 ı dun 19.gundu hala testm koyulasmadı benm yumurta gelmıycek galıba oofff sıkıcı ısler ya aman
ay valla ben artık kendimi bile karıştırır oldum:KK48: çok fazla hamile çıktı aramazdan grup küçüldükçe başka topiklerede bakar olduk o kadar çok kişiyi takip edince ben artık karıştırmaya başladım:deli: sen inofolik kullanıyorsan erken yumurtlamış olabilirsin kaçıncı günden itibaren başladın ovu testi yapmaya?

ay valla ben artık kendimi bile karıştırır oldum:KK48: çok fazla hamile çıktı aramazdan grup küçüldükçe başka topiklerede bakar olduk o kadar çok kişiyi takip edince ben artık karıştırmaya başladım:deli: sen inofolik kullanıyorsan erken yumurtlamış olabilirsin kaçıncı günden itibaren başladın ovu testi yapmaya?
11.gunden basladm canm ınfolıc yuzunden erken yumurtlarsam dıye

kızlar merhaba bende 7 aydır istiyodum olmuyordu bende demir eksikliği falan var ben bi vitamin kullaniyim dedim bi ay sonra oldu gebelik.bu benim ikinci gebeligim ilkindede vitamine başladıktan bi ay sonra olmuştu denemekte fayda var

Baskın basanındır :KK70: gazamız mübarek olsun arkadaşlar :halay: ben bugün sezonu açıyorum. reglim dün bitti :KK66:

Eyy Ağustos düğünüm ve nişanımın olduğu ay, güzel ve değerli Ağustos sana sesleniyorum şimdi de senin ayında doğum yapmak istiyorum duy sesimi işit beniii..

Not: kafayı yedim sonunda
:KK48::KK48:

Back