- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Canım geçmiş olsun bende de hep vardır kabızlık sorunu malesef çok kötü durumdaysan eczaneden lavman al canım yeşil kutu, bi de sabah aç karnına ılık limonlu su iç limon yoksa ılık su mutlaka her sabah iç çok işe yarıyor,bi de incir kayısı kurusu üzüm fln ye canım..
Kefir içmeni öneririm
Kızlar sanırım kışın hamile kalmaya çalışmak daha kafa karıştırıcı :) perşembe yumurtladım pzt adet günüm bugün karnımda sancı var ovu testlerinde ikinci çizgi hala belirgin çok koyu olmasa da silik değil?
1.kafayı yiyorum
2.üşüttüm
3.zaten geç yumurtladım ama yine mi yumurtlucam :)
4.ayy hadi inşallah bu ay tutmuştur :))
geç mi yumurtluyorsunuz siz de ? nefret ettim o ovulasyon testlerinden. evet ikinci çizgi koyulaşıyor ama burada gördüğüm örnekle kadar koyu olmuyor hiç. ona rağmen ay belki yumurtladım diye gün aşırı çalışma yapıyoruz eşimle. valla alıp her şeyi duvara fırlatasım var. ovulasyon testine de yumurtasına da hamileliğine de...Kızlar sanırım kışın hamile kalmaya çalışmak daha kafa karıştırıcı :) perşembe yumurtladım pzt adet günüm bugün karnımda sancı var ovu testlerinde ikinci çizgi hala belirgin çok koyu olmasa da silik değil?
1.kafayı yiyorum
2.üşüttüm
3.zaten geç yumurtladım ama yine mi yumurtlucam :)
4.ayy hadi inşallah bu ay tutmuştur :))
koyulttuğum kısım da ben. ovulasyon testinde ikinci çizgiler hep silik. ama ben gene de yumurtlamışımdır belki geç döllenme olur diye kandırıyorum kendimi..Kizlar moralim cok bozuk 3 gündür hep bi sinir halindeyim eşimin ablasi sayesinde görümce degil örümcek telefonda bile cekilmez bir insan. Onun üstüne bide bugün sabahtan beri adet agrim var. Bat bugün yada yarin hamilelik ihtimalim kalmadi galiba. Cok umutlanmiycam desem de her ay umutlaniyorum. Düşünün yumurtam gelismezken bile bir umut oluyor belki sonradan gelisir gec dollenme olur diye ama her ay hüsran. rabbim cok bekletmeden hayirli zamanda nasip etsin inşallah
Sorma sorma ben de bıktım ama ümit etmek de güzel :) bir gün bizi de güldürür Allah :)geç mi yumurtluyorsunuz siz de ? nefret ettim o ovulasyon testlerinden. evet ikinci çizgi koyulaşıyor ama burada gördüğüm örnekle kadar koyu olmuyor hiç. ona rağmen ay belki yumurtladım diye gün aşırı çalışma yapıyoruz eşimle. valla alıp her şeyi duvara fırlatasım var. ovulasyon testine de yumurtasına da hamileliğine de...
Pardon cnm konuyu çok takipte değilim. Allah gönlüne göre versin ☺Tatlim hamile degilim elevit kullanmiyorum
amin canım olsun bak senin duan geçecekmiş demek bana ondan sormuşsunPardon cnm konuyu çok takipte değilim. Allah gönlüne göre versin ☺
@mervem-metem Günaydın canim ben dün sabahtan beri adet ağrısı çekiyorum belime ve dizlerime kadar vuruyor. Ilk idrarla olmayacak ama test yapsam mi bilmiyorum.
Evet topic cok sessiz kimse olmayinca ben de bakip cikiyorum cogu zaman canlansin o zaman burasi
Yarım saat sonra cesaret edebilirsem yapayım olmazsa canımFazla varsa testin yap gitsin canım inşallah çıkar çift çizgi, adetle aynıymış zaten belirtisi
Yarım saat sonra cesaret edebilirsem yapayım olmazsa canım
benim 5 gün var ama hemen yapmayacağım 3 gün falan geçsin istiyorum zaten pek umutlu değilim hiç ağrım sızım yok sabah biraz keyifsiz kalktım sağ kasığım ağrıyordu biraz ama belli belirsizdi..
Evet canim bekle erken öğrenince iyi olmuyor ama ben hep 10 kasimda test yapicam diyodum yapmayi düşünmüyorum bakalim sonuc ne olacakbenim 5 gün var ama hemen yapmayacağım 3 gün falan geçsin istiyorum zaten pek umutlu değilim hiç ağrım sızım yok sabah biraz keyifsiz kalktım sağ kasığım ağrıyordu biraz ama belli belirsizdi..
Günaydın canımGünaydın kızlar..mutlu sabahlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?