2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

eşim de git bir doktora artık iyice kötü oldun diyor. ama o da antidepresan verip yollayacak. hamilelik denerken bir de antidepresan istemiyorum. valla 17 ayı bitirdik biz de. işim gereği de çok strese giriyorum ben. akademisyen adayıyım. yüksek lisans bitmek üzere. sonra doktora başlayacak onu bile düşünmek stres yaptırıyor. oku oku bitmiyor bu okullar. anlayacağın düzenli tedaviye gidecek pek vaktim bile yok.

Minnoş gelin :)
iç canım bende içecem inşallah bu ay

Reactions: Ybu
Benim de troit hormonum yüksek çıktı bugün endokrine gittim 6 hafta dile kolay 6 hafta ilaç kullanacaksın sonra gel bakalım hamileliğe uygun seviyeye geldimi diye bu kdr bebek isterken o sebeb bu sebeb korunmak zoruma gidiyor üstelik tek tüpümün tıkalı olduğunu duymuşken şu An siz ne güzel korunmuyorsunuz o bile bana büyük nimet geliyor

Arkadaşlar bende bugün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür problem yok. 13 haftalık gebeyim ve henüz cinsiyeti bilmiyorum. İkili test'te F-BhCG sonucunuz ne çıktı??
Bilimsel olmayan ama %70 tutan bir yöntem varmış F-BhCG 50'nin üzeri ise Kız 50'den düşük ise erkek deniliyor. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum bakalım bizimkiler tutacak mı :)

bizde hamile yok tatlım olanlarda anneler topiklerine gittiler belki giren olur yanıtlar sorunu... ama istersen sorunu mayıs annelerine sor daha hızlı cevap alırsın.. hakkında hayırlısı neyse o olsun kız erkek fark etmez ama beklemenin heyecanı bile farklıdır bizler için dua et inşallah temmuz annesi olalım

Merhabalar arkadaşlar bende bu ay başladım calismalara eşimin isteği üzerine adetime 8 gün kala kanda gebelik yaptık negatif çıktı acaba erken olduğu için e çıkmamış olabilirmi deneyimli hanımlar bilgilerinizi rica ediyorum

Reactions: Ybu
benimde baktırmam lazım torid hormonun düşük benimde bir ara yükselmişti bayadır baktırmıyorum

evet 8 gün erken canım bekle geçsin reglin... regle 4 gün kala çıkar ama geç döllenme vs olursa çıkmaya bilir...

mesajının inceliğine çok güldüm arkadaşım ya "o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler" yaşar kemal deyişi gibi olmuş Allah da seni güldürsün sağol :))

Kizlar felaket derecede kabizim ya bugun hep zor ciktim tuvalete ama aksam yemeginden sonra berbat oldum tuvaletim var ama cikaramiyorum
Öncelikle mrb herkese.. Kullandığın ilaçtan dolayı mı sıkıntın? Ben elevit kullanıyordum bi aydır kabızlık şikayetim oldu ilaç bitti 2 gündür rahatladım. Ilacın yan etkisi olabilir senin de?

Kizlar felaket derecede kabizim ya bugun hep zor ciktim tuvalete ama aksam yemeginden sonra berbat oldum tuvaletim var ama cikaramiyorum

Canım geçmiş olsun bende de hep vardır kabızlık sorunu malesef çok kötü durumdaysan eczaneden lavman al canım yeşil kutu, bi de sabah aç karnına ılık limonlu su iç limon yoksa ılık su mutlaka her sabah iç çok işe yarıyor,bi de incir kayısı kurusu üzüm fln ye canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…