Peki günün ne kadar geçti?Oyle bir rivayet var bakalim deniyorum bende canim :)
Ben göremiyorum.Insallah diyeyim canim benim
Bata 4 var varPeki günün ne kadar geçti?
Benim de aynı şekilde ama daha 10 günüm var.benim iki hamileliğimde belirtilerim grnital bölgede olmuştu.bunlar da belirti mi acabaBenim kasigim da degil ama belim de çok agri var. İns duanızı istiyorum.mevlam herşeyin hayırlısını varsın.
içimnden bir ses sizin hamile olduğunuzu söylüyorBata 4 var var
Ah ne hos ses oiçimnden bir ses sizin hamile olduğunuzu söylüyor
çünkü 3 Kasımda adet olacağım ve bugün ovülasyon testi yaptım. silik çıktı :) sizinki baya koyu:)Ah ne hos ses o
Olabilir insandan insana değişebilir.benim de oldu agri ama su an agri belde yoğun.hayirlisi ya ins hamileyizdirBenim de aynı şekilde ama daha 10 günüm var.benim iki hamileliğimde belirtilerim grnital bölgede olmuştu.bunlar da belirti mi acaba
Ama senin testte silik bir çizgi var. Nasıl kanda negatif hiç anlamadım.peki doktor birsey söylemedi mi? İns hamile olduğumuzu öğrenirizTopukluPollyanna bakın testim de bu. biliyorsunuz benim kan testi negatif çıktı ve ortlama aynı günlerde adet olacağız. siz ve ben arkadaşlara hamile ve hamile olmayan olarak örnek olabilirz bu ay :) sizden hayırlı haberler bekliyorum
bu lh testi hcg değil :)Ama senin testte silik bir çizgi var. Nasıl kanda negatif hiç anlamadım.peki doktor birsey söylemedi mi? İns hamile olduğumuzu öğreniriz
bu arada inşallah @guzel_soz inşallahhhh....Ama senin testte silik bir çizgi var. Nasıl kanda negatif hiç anlamadım.peki doktor birsey söylemedi mi? İns hamile olduğumuzu öğreniriz
TopukluPollyanna bakın testim de bu. biliyorsunuz benim kan testi negatif çıktı ve ortlama aynı günlerde adet olacağız. siz ve ben arkadaşlara hamile ve hamile olmayan olarak örnek olabilirz bu ay :) sizden hayırlı haberler bekliyorum
amin...Oyle soyleme lutfen. insallah ikimizde guzel sonuc aliriz, pozirif bakalim umudu yitirmeyelim canim benim
Maalesef ben hasta oldum. 35.günde@Minnosgelin 26 Ekim
@Afitab_ 26 Ekim
@karlar-kralicesi 26 Ekim
@derya6129 28 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@Ceylin elif 28 Ekim
Sevda8888 30 Ekim
G Guzel_goz 31 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
aramızda hamile olan var mı ?
yada yeni batlar ?
@Emineeemm sen ne yaptın canım
Cok gecmis olsun ne olacak simdi...Bende bugün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?