- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Mantikli ...Evet yumurtlama gunune yakin 2 kere yapiyorum
Daha kendi doktorum görmedi sonucu ama filmi bebek sahibi olmadığım için çekilmemiştim iki bebek kaybettim kayıp nedenini araştırmak için çekildim Rabbim demekki tek tüple nasip etmiş ama tabi şimdi bilince bi korktumCok gecmis olsun ne olacak simdi...
Sağ tüpüm kapalıymış cnm oysaki ben iki bebeğimi neden kaybettiğimi öğrenmek için çekilmiştim demek Rabbim nasip edince tek tüple ediyormuş sanırım benim kayıp nedenim rahimden değilmiş rahmin tüp tıkanıklığı dışında sağlıklıEvet canim bi tane CD verdiler. Cunku bu film her zaman cekilecek bir sey degil. Baska bir hastanede de kullanilmasi acisindan veriyorlar mutlaka.
Nasil cikti sonuclar?
Tez zamanda saglikla kucagimiza aliriz insallah arkadaslar insallahDaha kendi doktorum görmedi sonucu ama filmi bebek sahibi olmadığım için çekilmemiştim iki bebek kaybettim kayıp nedenini araştırmak için çekildim Rabbim demekki tek tüple nasip etmiş ama tabi şimdi bilince bi korktum
Ilacla aciliyor diyorlar peki ugrasti mi doktor acilsin diye yoksa baska bir mudahele falan mi lazim bir sey dedi mi doktorBende bugün rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalıymış
Inşallah arkadaşımTez zamanda saglikla kucagimiza aliriz insallah arkadaslar insallah
Anestezi aldım çıktığımda pek kafam yerinde değildi ama iki kere ilaç verdik açılmadı dedi diye hatırlıyorumIlacla aciliyor diyorlar peki ugrasti mi doktor acilsin diye yoksa baska bir mudahele falan mi lazim bir sey dedi mi doktor
Himm anestezili mi oldun olmadi yine gider sorarsin canim var mi bir cozumu diye ama tek tuple hamile kalan cok var hatta arkadasim disgebelik yuzunden tupunu aldilar ama yine hamile kaldi... Sende kalmistin dimi hakkinda hayirlisi olsun acik olan tupun de temizlendi en ufak bir mukus tarzi seyler olsa bile herseyden ariniyormus belki yine hamile kalirsin insallahAnestezi aldım çıktığımda pek kafam yerinde değildi ama iki kere ilaç verdik açılmadı dedi diye hatırlıyorum
Cnm ben tek tüple iki kere hamile kaldım birinde tek ilişkide ikinci de 3 ayda Rabbim nasip edecekse önüne birşey geçemez ben çabuk hamile kaldığım için hiç ihtimal bile vermemiş tim hiç aklıma gelmedi tüpümün kapalı olduğu inşallah yine kolay hamile kalırım kafama takılmıyo değil ama benim derdim daha çok neden kaybediyorum diye onu araştırıyorum kendi doktorum ünversite profesör orda anestezili çekilmiyor diye dışarda çektirdim bakalım kendi doktorum sonucu görünce ne diycekHimm anestezili mi oldun olmadi yine gider sorarsin canim var mi bir cozumu diye ama tek tuple hamile kalan cok var hatta arkadasim disgebelik yuzunden tupunu aldilar ama yine hamile kaldi... Sende kalmistin dimi hakkinda hayirlisi olsun acik olan tupun de temizlendi en ufak bir mukus tarzi seyler olsa bile herseyden ariniyormus belki yine hamile kalirsin insallah
Benim de son 4 günüm ama hiç bir belirti yok bugün de test yaptım negatifti.Arkadaslar ustteki predictor early alttaki ovulasyon testi bata 4 var
Canım benim inşallah öyledir, az kaldı bakalım :)Kızlaaarr :)
Ya benim reglden 3 gün önce falan kahve akıntı başlar, regl günü kırmızıya dönüşür adet olurum. Bu sefer böyle bir kahve akıntı yok. Her zaman normalde gelen ne akıntı varsa o var, bazen şeffaf bazen beyaz. Şimdi diyorum ki ben buna sevinmeli miyim?? :) Nolur nolur nolur benim gibi yaşayan ve yaşamayıp fikir yürütebilecek olan varsa, sevin desin, çok umtlan desin(BAT 4 Kasım bu arada)
Hayırlısı olsun canım :) Ama dün yine ovu testi yaptım, ışığa tutunca bile göremedim çizgiyi ovu da bileCanım benim inşallah öyledir, az kaldı bakalım :)
Valla kökten ççzüm olarak gidip lkan mı versem diyorum ahahahahah kafayı yedirtti en sonundaHayırlısı olsun canım :) Ama dün yine ovu testi yaptım, ışığa tutunca bile göremedim çizgiyi ovu da bileNeyse gelmedik kırmızdan umut kesilmez :) Sen de beklemedesin değil mi? Var mı gelişme?
bugünkü ovülasyon testin nasıl çıktı :) ben dün akşam yaptım silik... ve bat gelmedi gelmek üzere kahverengi akıntım geldi çünküValla kökten ççzüm olarak gidip lkan mı versem diyorum ahahahahah kafayı yedirtti en sonundaŞimdilik akıntı dışında bir belirti yok, her ay agrılarım olurdu ama kısmet bakalım, bugün yine bir ovulasyon testi patlatayım olmazsa dopink niyetine
Aynen beni de etkiketle canım ya, sonucunu merak ediyorum ovu testinde nasıl çıkacak bakalım :) Önceki ovu testinde baya çzigi vardı çünkü. Bakalım koyulaşmış mı?Valla kökten ççzüm olarak gidip lkan mı versem diyorum ahahahahah kafayı yedirtti en sonundaŞimdilik akıntı dışında bir belirti yok, her ay agrılarım olurdu ama kısmet bakalım, bugün yine bir ovulasyon testi patlatayım olmazsa dopink niyetine
ben açıkçası seni hamile diye hesaplıyorum biliyor musun :) o yüzden seni özellikle takip ediyorum ovülasyon testlerin koyu çıktığı içinbugünkü ovülasyon testin nasıl çıktı :) ben dün akşam yaptım silik... ve bat gelmedi gelmek üzere kahverengi akıntım geldi çünkü
Ben öğleden sonra yapıyorum ovulasyon testini henüz yapmadım canım ama silik çıkarsa da artık huniyi takarım sanırımbugünkü ovülasyon testin nasıl çıktı :) ben dün akşam yaptım silik... ve bat gelmedi gelmek üzere kahverengi akıntım geldi çünkü
bekliyoruz o zaman seni :))) hadi bakalım bugün kü daha koyu inşallahhhBen öğleden sonra yapıyorum ovulasyon testini henüz yapmadım canım ama silik çıkarsa da artık huniyi takarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?