- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Kasim ayinda ben de sizinleyim o zamanKızlar bugün doktora gittim. Hamile değilim
Adetin gelmek üzere dedi doktor. Ama en azından sevindiğim şeyler var: yumurtalıklarım normal, kist veya polip yok. Sonuçlar güzel çıktı :)
Evet kasımda devam ediyoruz çalışmalara :)
Evet o muhabbeti de hatirliyorum :)4,89 du canım son ilişkiden 8 gün geçmişti doktor çıkmaz varsa bile üzülürsün yok diye demişti ama çıkmıştı
@kutuphanekedisi cnm sen rahim filmi çektirdiğinde yazılı rapor ve cd.mi. Vardı sadece çıktığımda kafam pek yerinde değildi şimdi aklıma geldi resim filan olması gerekmiyormu
Arkadaslar ustteki predictor early alttaki ovulasyon testi bata 4 var
Saat cok onemli sabah kalkar kalkmaz yapmalisin hatta yataginin yaninda komidin varsa ates olceri oraya koy yatarken yap her sabah ayni saatte aksam olcersen yanlis cikar cunku gun icinde su iciyorsun yuzunu yikiyorsun bunlar hep farkli cikmasinda etkenEvet o muhabbeti de hatirliyorum :)
Ya biraz once ates olctum. Dun 36.7 iken bugun 36.3 e dusmus. Saat cok onemli mi bilmiyorum ama dun gece 12 miyidi neydi, bugun de aksam 7 gibi falandi.
Tamam ya anladim, yok bebek falan :) bi dahaki aya bakalim :)
aynen bu ay yumurtlaman geç oldu canım :) hadi hayırlısı
Sanki bende...Kontes001 yeni bat 28 kasım canım 5 ayı geride bıraktım umutsuzluğa kapılmaya başladım...
Canim dur bakalim zaten ilk denemede sansiniz %25 zaten. Basarisiz olduk deme daha yolunuz var 1 senecik kadarBenimde bat 29 kasım bugün regl oldum ilk denememizdi ama başarısız olduk iyi değerlendirdiğimizi düşünüyordum ama kısmet değilmiş demekki
İnşallah devam edeceğiz ama insan yinede olacak diye heves edip üzülüyorCanim dur bakalim zaten ilk denemede sansiniz %25 zaten. Basarisiz olduk deme daha yolunuz var 1 senecik kadarcalismalara devam her ay ayni umutla devam edeceksiniz
Ben hep oglen vakitleri ya da 3-4 gibi yapiyorum canimKizlar ovulasyon testinin saatleri onemlimi yumurtlamayi yakalamak icin...bana ayrintisiyla anlatirmisiniz saatlerini vs...sanirim her gun ayni saatte yapilmasi lazim.mesela saat kac gibi cok cikmazdayim
İsteyim eve gelisim alti... aslinda gunduz yapmak sanki daha uyi cunku ben sunu farkettim.gunduz daha koyu testler...Ben hep oglen vakitleri ya da 3-4 gibi yapiyorum canim
Aslinda ogle arasi da yapabilirsin isyerindeİsteyim eve gelisim alti... aslinda gunduz yapmak sanki daha uyi cunku ben sunu farkettim.gunduz daha koyu testler...
DeneyecegimAslinda ogle arasi da yapabilirsin isyerinde
Sabah saat 11den aksam 8e kadar yapabilirsin canim yapmadan 2 saat once sivi alimini azaltacaksin.. Misal ben calistigim icin babah saat 9da ve 10 da cay iciyorum sonra sivi alimini azaltiyorum 11den sonra hic sivi almiyorum saat 13e kadar 13de test yapiyorum aksamda besten sonra sivi alimini azaltiyorum eve gidince yedi yedi bucuk gibi test yapiyorum...Kizlar ovulasyon testinin saatleri onemlimi yumurtlamayi yakalamak icin...bana ayrintisiyla anlatirmisiniz saatlerini vs...sanirim her gun ayni saatte yapilmasi lazim.mesela saat kac gibi cok cikmazdayim
Gunde iki kez mi yapiyorsunuzSabah saat 11den aksam 8e kadar yapabilirsin canim yapmadan 2 saat once sivi alimini azaltacaksin.. Misal ben calistigim icin babah saat 9da ve 10 da cay iciyorum sonra sivi alimini azaltiyorum 11den sonra hic sivi almiyorum saat 13e kadar 13de test yapiyorum aksamda besten sonra sivi alimini azaltiyorum eve gidince yedi yedi bucuk gibi test yapiyorum...
Evet yumurtlama gunune yakin 2 kere yapiyorumGunde iki kez mi yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?