2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Eklentiler

• 2016-10-31 09.44.06.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 46
Ben dun yine ovulasyon testi yaptim, hani su adete yakin donemde cift cizgiyi yakalayip hamile oldugunu ogrenenler konusu icin Ve ekteki sonucu aldim. Bir adet predictor early var elimde ama yapsam mi bilemedim
Valla canım ben 5 gün önce ovu testi yapmıştım, çizgini ç'si yoktu :) Ama ovu testleriyle öğrenenler de aynı yumurtlama günü gibi kopkoyu bir çizgi görmüşler. Umarım seninki de koyulaşır :) Erken gebelik testi için de bekle derim ben. Beklemişiz şu zamana kadar azcık daha bekleriz Hem yapıp negatif çıkınca merakın gitmeyecek. Geç döllenme ondan mı falan bir sürü yine soru olacak kafanda Bekle bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım aynen hemen hemen sendeki şeyler bende de var. Geçenlerde öksürünce hapşırınca 2-3 saniye süren şiddetli batma falan da oldu ama bunlar önceki aylar da olmuştu. Testleri ziyan etmyeceğim :) Günüm geçsin öyle yapacağım test. Ama 5 gün kala ovu testi yaptım. Çizginin ç'si bile çıkmadı Galiba yok bende bir şey :)

Dogru soyluyorsun kesinlikle, kirmizi kart yemeden sorularda bitmiyor kesinlikle

Valla ben test falan almayacağım, anca masraf yapıyor. Âdetimi bekleyim bakim ne olacak :)

batın 5 gün önce ovu testi için çok erken bence bata 1-2 gün kala garanti olur ben geçen ay hcg testinde pozitifi gördüğümde ovu testide yapmıştım bakalım nasıl çıkacak diye bildiğin yumurtlama dönemindeki gibi koyu çıkmıştı

Canım sen hcg testini 6 gün önceden yapmamış mıydın? Sanki öyle hatırladım. 6 gün önce koyu gördüysen bende yok galiba bu ay bebiş :)

Canım sen hcg testini 6 gün önceden yapmamış mıydın? Sanki öyle hatırladım. 6 gün önce koyu gördüysen bende yok galiba bu ay bebiş :)
yok tatlım kan testini 6 gün önceden yaptırmıştım pozitifti ama idrar testinde ozaman negatif çıkıyordu düşün kanda gördüğüm halde idrarda adet 1 gün geçtikten sonra çift çizgi gördüm ben

hatta 4 gün öncesinde yaptığım idrar testide pozitifmiş ama idrar testinin çizgi kısımları tersti burda kaset tipi testlerin içini açıp bakanları gördükten sonra bende açıp baktığımda fark ettim c çizgisinin arkasında belirgin bir kırmızılık vardı

Aa öyle mi :) Yanlış hatırlamışım, benim için de hala umut var öyleyse

Anladım canim benim dün 39 çıktı ya hala sorgulama evresini atamadim uStumden. Her gün 2 katına çıkıyor değil mi? Yani cuma gitsem 640 fln edecek ortalama
benim 4,89dan 21,12ye yükselmişti adetten 4 gün önce sonra baktırmadım regl 4-5 gün geçsin doktora giderim demiştim ama regli 3 gün geçti kanamam başladı kimyasal geçirdim... her gün değil 2 günde bir 2 katına diyorlar ama tamda 2 kat olmuyor %66 yükselme olması lazım

Canim ben ne oldum bende anlamadim,adet olmadim 4-5 gun gecikmis oldu. Test negatifti bugun bi daha yapayim dedim hala negatif..eee bu negatifse ben niye adet olamiyorumm ...

Bunlarda bugunku ovu. Ve hcg testim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…