• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim ben ne oldum bende anlamadim,adet olmadim 4-5 gun gecikmis oldu. Test negatifti bugun bi daha yapayim dedim hala negatif..eee bu negatifse ben niye adet olamiyorumm ...

Eki Görüntüle 1905981
Bunlarda bugunku ovu. Ve hcg testim.
ovülasyon testimiz şu an aynı bata iki gün var ve gebelik yok kan testi yaptırdım, negatif :( inaşşalh sizden iyi haberler alırız

@kutuphanekedisi cnm sen rahim filmi çektirdiğinde yazılı rapor ve cd.mi. Vardı sadece çıktığımda kafam pek yerinde değildi şimdi aklıma geldi resim filan olması gerekmiyormu

Arkadaslar ustteki predictor early alttaki ovulasyon testi bata 4 var :KK45:

Eklentiler

• 20161101_145830.jpg
    20161101_145830.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 42
Bat henüz gelmedi ama test yaptım biraz önce negatif çıktı Böyle olup sonradan pozitif olan var mi?
ben haziranda hamile kaldım tabi dayanamayıp 1 hafta öncesinde test yapmıştım normal gebelik testinde çıkmadı yatıp kalktıktan sonra çizgi belirmişti ümitlenip erken gebelik testi yaptım 1-2 haftalık çıktı o gün kan verdim 20 çıktı..boş gebelikti kürtaj oldum :( şimdi yeniden beklemedeyim.

ben haziranda hamile kaldım tabi dayanamayıp 1 hafta öncesinde test yapmıştım normal gebelik testinde çıkmadı yatıp kalktıktan sonra çizgi belirmişti ümitlenip erken gebelik testi yaptım 1-2 haftalık çıktı o gün kan verdim 20 çıktı..boş gebelikti kürtaj oldum :KK43: şimdi yeniden beklemedeyim.
Aynen su an bat gelmedi ona seviniyorum ama bi tAraftan da gelcekmi ki diye korkuyorum.2.ayda Benim de bi gebeligim dusukle sonuclandi.ama su an midem de bi bulanti gibi birsey var.o biraz umitlendiriyor beni.ins hamiyelizdir

Benimde bat gelmeden 2 gün önce yapmıştım çıkmadı battan 1 gün sonra yptim çıktı
Benim hesabima Gore cnm dun BAT gelmesi gerekiyordu.bugun umutlandim test yaptim AMA cikmayinca uzuldum.bi taraftanda bst gelmedigi icin seviniyorum. Bakalim hayirlisi.ins BAT gelmez de hamileyimdir.midemde de hassasiyetlik var bi kac gundur.

Aynen su an bat gelmedi ona seviniyorum ama bi tAraftan da gelcekmi ki diye korkuyorum.2.ayda Benim de bi gebeligim dusukle sonuclandi.ama su an midem de bi bulanti gibi birsey var.o biraz umitlendiriyor beni.ins hamiyelizdir
İnşallah böyle bir grubun varlığı beni mutlu etti en azından benimle birlikte bekleyenlerin var olduğunu bilmek ve onlarla konuşmak güzel..Allah tekrar nasip eder inşallah.

Benim hesabima Gore cnm dun BAT gelmesi gerekiyordu.bugun umutlandim test yaptim AMA cikmayinca uzuldum.bi taraftanda bst gelmedigi icin seviniyorum. Bakalim hayirlisi.ins BAT gelmez de hamileyimdir.midemde de hassasiyetlik var bi kac gundur.
Benim midem de eksime oluyordu birde ayaklarım hep buz gibiydi. Kasık ağrılarım vardı batma şeklinde . inşallah sizinde vardır bebisiniz

Back