• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bugün doktora gittim. Hamile değilim :KK43:
Adetin gelmek üzere dedi doktor. Ama en azından sevindiğim şeyler var: yumurtalıklarım normal, kist veya polip yok. Sonuçlar güzel çıktı :)
Evet kasımda devam ediyoruz çalışmalara :)
Kasim ayinda ben de sizinleyim o zaman :-)

4,89 du canım son ilişkiden 8 gün geçmişti doktor çıkmaz varsa bile üzülürsün yok diye demişti ama çıkmıştı
Evet o muhabbeti de hatirliyorum :)

Ya biraz once ates olctum. Dun 36.7 iken bugun 36.3 e dusmus. Saat cok onemli mi bilmiyorum ama dun gece 12 miyidi neydi, bugun de aksam 7 gibi falandi.
Tamam ya anladim, yok bebek falan :) bi dahaki aya bakalim :)

@kutuphanekedisi cnm sen rahim filmi çektirdiğinde yazılı rapor ve cd.mi. Vardı sadece çıktığımda kafam pek yerinde değildi şimdi aklıma geldi resim filan olması gerekmiyormu

Evet canim bi tane CD verdiler. Cunku bu film her zaman cekilecek bir sey degil. Baska bir hastanede de kullanilmasi acisindan veriyorlar mutlaka.

Nasil cikti sonuclar?

Arkadaslar ustteki predictor early alttaki ovulasyon testi bata 4 var :KK45:

İyice anladim tamam, bende bebis yok :D Cunku biraz once de ovu testi yaptim hic cizgi cikmamis HCG gibi :D ovu tesitini bile isiga tutup baktim o derece :D bi dahaki aya kaldi benim unutlar...

insallah sen hayirli haberler alirsin canim :)

Evet o muhabbeti de hatirliyorum :)

Ya biraz once ates olctum. Dun 36.7 iken bugun 36.3 e dusmus. Saat cok onemli mi bilmiyorum ama dun gece 12 miyidi neydi, bugun de aksam 7 gibi falandi.
Tamam ya anladim, yok bebek falan :) bi dahaki aya bakalim :)
Saat cok onemli sabah kalkar kalkmaz yapmalisin hatta yataginin yaninda komidin varsa ates olceri oraya koy yatarken yap her sabah ayni saatte aksam olcersen yanlis cikar cunku gun icinde su iciyorsun yuzunu yikiyorsun bunlar hep farkli cikmasinda etken

20161101_200139.jpg
Kizlar bugun 20. Gun test anca koyulasiyor:KK70:bugun iliski sun bari:rapci:

Benimde bat 29 kasım bugün regl oldum ilk denememizdi ama başarısız olduk iyi değerlendirdiğimizi düşünüyordum ama kısmet değilmiş demekki

Benimde bat 29 kasım bugün regl oldum ilk denememizdi ama başarısız olduk iyi değerlendirdiğimizi düşünüyordum ama kısmet değilmiş demekki
Canim dur bakalim zaten ilk denemede sansiniz %25 zaten. Basarisiz olduk deme daha yolunuz var 1 senecik kadar :KK66: calismalara devam her ay ayni umutla devam edeceksiniz:KK36:

Kizlar ovulasyon testinin saatleri onemlimi yumurtlamayi yakalamak icin...bana ayrintisiyla anlatirmisiniz saatlerini vs...sanirim her gun ayni saatte yapilmasi lazim.mesela saat kac gibi cok cikmazdayim

Kizlar ovulasyon testinin saatleri onemlimi yumurtlamayi yakalamak icin...bana ayrintisiyla anlatirmisiniz saatlerini vs...sanirim her gun ayni saatte yapilmasi lazim.mesela saat kac gibi cok cikmazdayim
Sabah saat 11den aksam 8e kadar yapabilirsin canim yapmadan 2 saat once sivi alimini azaltacaksin.. Misal ben calistigim icin babah saat 9da ve 10 da cay iciyorum sonra sivi alimini azaltiyorum 11den sonra hic sivi almiyorum saat 13e kadar 13de test yapiyorum aksamda besten sonra sivi alimini azaltiyorum eve gidince yedi yedi bucuk gibi test yapiyorum...

Sabah saat 11den aksam 8e kadar yapabilirsin canim yapmadan 2 saat once sivi alimini azaltacaksin.. Misal ben calistigim icin babah saat 9da ve 10 da cay iciyorum sonra sivi alimini azaltiyorum 11den sonra hic sivi almiyorum saat 13e kadar 13de test yapiyorum aksamda besten sonra sivi alimini azaltiyorum eve gidince yedi yedi bucuk gibi test yapiyorum...
Gunde iki kez mi yapiyorsunuz

Back