2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ayyyyyyyyy canım çok şükürrrr darısı bzilere inşallahhhhh
İnşallah rabbim senin yüzünü de tez zamanda güldürsün canım benim. Sabırsızlıkla bu topicten hiç kimse kalmayincaya kadar hamilelik haberinizi duymayı bekliyorum.

Günaydın kızlar
Bugün nasılsınız bende hiç bişey YOk halsizlik ve akıntı harici bu ayda olmadı sanırım daha 7 günüm var bu ay erken yumurtladım
Geçen ay adetimin 16 günü bu ay 11 günün de yumurtladım. Ama hiç umudum yok bende aşılamaya geçirem eğer bu iki ay içinde sonuç alamazsam eşimi de beni de yıpratıyor ister istemez
Sizde durumlar nasıl anlatın bakım

canım genelde eşlerde problem olmayınca aşılmanın tutma ihitmali daha yüksek bence başvur

Canim selam. Ben de aynen beklemedeyim. Adetime 1 hafta kaldi. Ama sanirim ben de bu ay gec yumurtladim. Hatta eger yanilmiyorsam dun yumurtlamis olabilirim :) 15. gunden itibaren 2 gunde bir degerlendirdik ama bilmiyorum artik. Siz ne zaman icin dusunuyorsunuz asilamayi?

Eğer bu iki ay içinde olmazsa düşünüyorum ilaç verdi eşime onu kullansın anca iki ayda kendine gelir inşallah bu tarz şeylere gerek kalmaz
Biz gün aşırı deniyoruz doktorum bana her gün yenileniyor spermler dedi öyle çok ara vermene gerek yok

Göğüslerim hala şişmedi
Elim Ayağım buz gibi
Halsizlik var üzerimde uyku hali değil ama
Başka da bişeu yok :)))))
Bunları da belirtiden saymıyorum ama eğer olurda bi mucize olursa aklımda kalsın açar bakarım :)

Canım hiç belirti arama bence belirtiler adet zamani başlıyor. Benim ne göğüs sisligi vardi ne akıntı. Havalardan mıydı yoksa hamilelikten mi hep üşüyordum sadece. Adet olacagim zaman 2 -3 gün hep adet ağrısı gibi ağrı çektim tabi hamile olmadığımı düşündüğüm için bi adet olsam diyip durdum meğer hamileymisim. İnşallah sen de hamilesindir.

İnşallah canım üşümeyi de havalardan dolayı diyorum buz gibi elim ayağım başka da bişey Yok zaten belirti olayı da yalan ne belirtiler yaşadım sonu kan ile bitti

Kız bide insan anlamıyor bi ay göğüsler iki hafta kala ağrıyor bir ay hiç ağrımıyor
Bi ay karın ağrısı diğer ay hiç bişey yok
İnsan diyemiyor şu belirti diye
Her ay yeni biley çıkıyor. Ondan akıl erdiremiyor bazen de çoğu şeyi psikolojik yaşıyoruz
Benim umudum yok hiç hamile kalırım diye bir hayalim de kalmadı
Bu doktora git gel olayı çok geriyor beni
Psikolojikmen bitiyor insan daha önce daha umutla bakardım şimdi oda gitti
Hayırlısı demekten başla bişey diyemiyorum

Aynen canım ne belirtiler yaşayıp hüsrana uğramıştım o yüzden hiç takılma belirtiler adetin geçmesiyle başlıyor saydigin belirtilerin hepsi var su anda. Ben de tam ümidimi kaybedip tüp bebek düşündüğüm ay geldi minigim rabbime bin şükür. İnşallah senin de en umutsuz oldugun an melegin merhaba der sana.

Günaydın kızlar
Dünden beri mide bulantısından karın ağrısından ölücem ilaç almama rağmen faydası olması umarım bebek vardır da ondan oluyordur.
Allah yüzümüze balsın ama içimden sanki hamileyim bu sefer oldu diye bi ses var inanmak istemiyorum o ayrı konu

Günaydın canım hadi inşallah hamissindir. Kaç gün var adetine?

Günaydın canım hadi inşallah hamissindir. Kaç gün var adetine?
3 gün var canım ama midem berbat durumda doğru düzgün bişey yiyemiyorum eşim hamilesin diye tutturmuş.
Test yaptım sabah belli belirsiz bi çizgi çıktı
Bakalım daha günüm var inşallah Seninde dediğin gibi umudumu kestiğim anda olmuştur

Atsana fotosunu canim

Atsana fotosunu canim
  1. Tam çıkarsa birgün o zaman buraya atacam
  2. Silik çizgiler yüzünden çok üzüldüm kendime yemin verdim
  3. Bide kan testi vericem emin olmak için
  4. Canım sana bişey sorucam farzı misal hamileyim 1 tane aferin 1 tane ağrı kesici aldım dün
  5. Midem kötü diye de geçenler de sandoz hapı aldım
  6. Bunlar zarar vermez değil mi sonuçta varsa da haberim yok
  7. Yoksa da sorun olmaz zaten

Bide bu ay göğüslerim şişmedi normalde her ay düzenli şişer adetime 14 gün kala
Akıntım devam ediyor kesilmedi yumurtlamadan sonra
Yumurtlama günğmde kahve leke geldi
Halsizlik mide bulantısı ( Kusma yok) iştah azalması
Tabi bunlar üşütmeden de olabilir
5 günüm var allahım eğer nasip ettiysen sen koru ya rabbi
Başka diyecek bişey bulamıyorum maya_gallo sen ne yapın canım
Senin yaklaştı demi adetin

TESTİNDEKİ ÇİZGİ HEMEN Mİ ÇIKTI CANIM, İNŞALLAH VARDIR İNŞALLAH

Akıntın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…