Adete kadar kullanılan ilaclarin etki edeceğini sanmıyorum ama hamile olursan doktoruna mutlaka söyle ve su andan sonra ilaç kullanma artık
- Tam çıkarsa birgün o zaman buraya atacam
- Silik çizgiler yüzünden çok üzüldüm kendime yemin verdim
- Bide kan testi vericem emin olmak için
- Canım sana bişey sorucam farzı misal hamileyim 1 tane aferin 1 tane ağrı kesici aldım dün
- Midem kötü diye de geçenler de sandoz hapı aldım
- Bunlar zarar vermez değil mi sonuçta varsa da haberim yok
- Yoksa da sorun olmaz zaten
YOğun bu ay normalde böyle gelmezdi bu ay iyi geldi allahım aratmasın valla yoruldumAkıntın nasıl
Haklısın soğuk algınlığı dedim ama bugün sadece sancım var sağol canm hepiniz iyili vardınız yaAdete kadar kullanılan ilaclarin etki edeceğini sanmıyorum ama hamile olursan doktoruna mutlaka söyle ve su andan sonra ilaç kullanma artık
Benim hamile kaldığım ay çok sulu akıntım vardıYOğun bu ay normalde böyle gelmezdi bu ay iyi geldi allahım aratmasın valla yoruldum
Teste bakmıyorum o çizgiden umut olmaz gümüm geçerse kan veririm
BEnimde öyleydi düşük yaptığımda ama şimdide var yine de ihtimal vermiyorum sanki hiç hamile kalamayacağım hissine büründüm.B
Benim hamile kaldığım ay çok sulu akıntım vardı
Öyle düşünüp strese girme benceBEnimde öyleydi düşük yaptığımda ama şimdide var yine de ihtimal vermiyorum sanki hiç hamile kalamayacağım hissine büründüm.
Umudu geçtim kabullenmiyor beynim eşim bile hevesli bende bi gram umut kalmadı.
Salıverdim iyice herkesin olucak benim olmayacak gibi hissediyorum
Bu arada profil resmine bayıldım süper olmuş :)Öyle düşünüp strese girme bence
Bide bu ay göğüslerim şişmedi normalde her ay düzenli şişer adetime 14 gün kala
Akıntım devam ediyor kesilmedi yumurtlamadan sonra
Yumurtlama günğmde kahve leke geldi
Halsizlik mide bulantısı ( Kusma yok) iştah azalması
Tabi bunlar üşütmeden de olabilir
5 günüm var allahım eğer nasip ettiysen sen koru ya rabbi
Başka diyecek bişey bulamıyorummaya_gallo sen ne yapın canım
Senin yaklaştı demi adetin
B
Benim hamile kaldığım ay çok sulu akıntım vardı
Sağol canım inşallah. Az kaldı 1 ayım falan var. İnşallah sizde bu ay hamilesinizdir.Su anda bende de var sulu akinti. Normalde adete yakin hic akintim olmaz. Hatta bugun is cikisinda yururken akinti oyle bir geldi ki cok afedersin altima kacirdim sandim :) Insallah hamileyimdir hayirlisiyla. Senin nasil geciyor gunlerin? Artik neredeyse yuzdu yuzdun kuyruguna geldin :) Insallah saglikla kavusursun canim bebisine.
Ben de beklemedeyim aynı ruh hali içindeyiz hemen hemen de aynı durumdayızInsallah hamilesindir canim. Benim bat bu persembe. Sol kasigimda bazen hafif bir agri oluyor. Onun disinda hicbir sey yok. Aynen benim de adetime en az 1 hafta kala goguslerim siser ve cok agrirdi ama su anda ilginctir oyle bir sey de yok. Yarin sabah test yapacagim. Bir yanim var diyor, bir yanimsa yok diyor. Yillardir alistim ne de olsa hayalkirikligi yasamaya :) Kendimi cok umutlandirmak istemiyorum. Sen testi tekrarlayacak misin peki?
bende de akıntı var ama umursamıyorum çünkü belli olmuyor mevsimlerden dolayı akıntım artmıştırSu anda bende de var sulu akinti. Normalde adete yakin hic akintim olmaz. Hatta bugun is cikisinda yururken akinti oyle bir geldi ki cok afedersin altima kacirdim sandim :) Insallah hamileyimdir hayirlisiyla. Senin nasil geciyor gunlerin? Artik neredeyse yuzdu yuzdun kuyruguna geldin :) Insallah saglikla kavusursun canim bebisine.
Kaç gün var canım
Üzgünüm canım
İyi yapıyorsun canım valla benimde morelim yerlerdekızlar ben yoğunum giremiyorum pek ama inşallah hamilesinizdir inşallah ben de tüp bebek araştırmaya başladım
Valla olursa adetten önce de çıkıyor kardeşimin ki adet günü 775 çıkmıştı 3 gün önce yapsana çıkarmışKaç gün var canım
Kaç gün var canım
Üzgünüm canım
Negatif
bende yaptım 4 günüm var benim benimde negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?