2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Adete kadar kullanılan ilaclarin etki edeceğini sanmıyorum ama hamile olursan doktoruna mutlaka söyle ve su andan sonra ilaç kullanma artık

Adete kadar kullanılan ilaclarin etki edeceğini sanmıyorum ama hamile olursan doktoruna mutlaka söyle ve su andan sonra ilaç kullanma artık
Haklısın soğuk algınlığı dedim ama bugün sadece sancım var sağol canm hepiniz iyili vardınız ya

B

Benim hamile kaldığım ay çok sulu akıntım vardı
BEnimde öyleydi düşük yaptığımda ama şimdide var yine de ihtimal vermiyorum sanki hiç hamile kalamayacağım hissine büründüm.
Umudu geçtim kabullenmiyor beynim eşim bile hevesli bende bi gram umut kalmadı.
Salıverdim iyice herkesin olucak benim olmayacak gibi hissediyorum

Öyle düşünüp strese girme bence

Öyle düşünüp strese girme bence
Bu arada profil resmine bayıldım süper olmuş :)
Yok kız stres dekanda olduğum yoktur hani hissetiklerim bunlar geçen ay ilk defa ağladım oda birikmiş içimde demek ki
İnsan yavaş yavaş soğuyor allah uzun süreli bebek Sahibi olamayanlara yardımcı olsun
Gerçekten zor bir durum hele de nedensiz olunca daha bir zor

Bakalım bu sene böyle geçer bakarım olmadı aşılama yaptırırım ne yapım..
nasip artık allah biliyor ya kalbimizden geçeni vardır bunda da bir hayır diyorum vakti zamanı bellidir

Insallah hamilesindir canim. Benim bat bu persembe. Sol kasigimda bazen hafif bir agri oluyor. Onun disinda hicbir sey yok. Aynen benim de adetime en az 1 hafta kala goguslerim siser ve cok agrirdi ama su anda ilginctir oyle bir sey de yok. Yarin sabah test yapacagim. Bir yanim var diyor, bir yanimsa yok diyor. Yillardir alistim ne de olsa hayalkirikligi yasamaya :) Kendimi cok umutlandirmak istemiyorum. Sen testi tekrarlayacak misin peki?

B

Benim hamile kaldığım ay çok sulu akıntım vardı

Su anda bende de var sulu akinti. Normalde adete yakin hic akintim olmaz. Hatta bugun is cikisinda yururken akinti oyle bir geldi ki cok afedersin altima kacirdim sandim :) Insallah hamileyimdir hayirlisiyla. Senin nasil geciyor gunlerin? Artik neredeyse yuzdu yuzdun kuyruguna geldin :) Insallah saglikla kavusursun canim bebisine.

Sağol canım inşallah. Az kaldı 1 ayım falan var. İnşallah sizde bu ay hamilesinizdir.

Ben de beklemedeyim aynı ruh hali içindeyiz hemen hemen de aynı durumdayız
Valla benim ümidim tok kendimi hazırlamışım bu duruma alıştık neticede
Negatifi görünce artık içimden bişey kopmuyor dün ki testim de bana göre negatifti zaten o yüzden umursamadım
Söyle anında çıkan çift çizgi kırmızı olucak ama :)
Olmazsa kabulüm değil bebiş

bende de akıntı var ama umursamıyorum çünkü belli olmuyor mevsimlerden dolayı akıntım artmıştır
Senin ki gebeliktendir umarım
Ben kendimi en kötüye hazırlıyorum
Zaten adet olacam diyorum kendi kendime heveslenme diyorum ay ne kılıklara soktular bizi bu fareler ya

kızlar ben yoğunum giremiyorum pek ama inşallah hamilesinizdir inşallah ben de tüp bebek araştırmaya başladım
İyi yapıyorsun canım valla benimde morelim yerlerde
Sürünerek dolanıyorum
Bende aşılama yaptırıcam sinir bozucu bir durum olmaya başladı

Kaç gün var canım
Valla olursa adetten önce de çıkıyor kardeşimin ki adet günü 775 çıkmıştı 3 gün önce yapsana çıkarmış
Hani biz erken felan diyoruz ya hikaye zaten olsa silikte
olsa dakkasına çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…