- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
bende dunden berı kahverengı akıntı vardı bugun gelmeye başladı bu ayda bısey yok gunaha gırmek ısyan etmek ıstemıyorum ama yoruldumYaptım bugün negatif
Zaten canım sıkkın daha beter oldu yeminle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dunden berı kahverengı akıntı vardı bugun gelmeye başladı bu ayda bısey yok gunaha gırmek ısyan etmek ıstemıyorum ama yoruldumYaptım bugün negatif
Zaten canım sıkkın daha beter oldu yeminle
Sağol canım benim amin inşallah bu gebeligim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah. Salı günü kan sonucum 944 çıktı cumartesi kese için gidicem. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. Gittin mi kontrole kac haftalik
Hadi yaaaa
Çok üzüldüm yeminle
Niye böyle oluyor neden olmuyor hiç anlamıyorum.
Ekstra bişey yaptığımızda yok çok üzüldüm cidden bende olurum kendimde zerre umudum yok..
kardeşimden umutluyum ama kendimden yok
Oh super keseyi de bebeği de görmek nasip olur inşallah sana da isteyen tüm arkadaşlara da. Evet bizde büyüdük bu arada, aralığı bekliyoruz :)Sağol canım benim amin inşallah bu gebeligim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah. Salı günü kan sonucum 944 çıktı cumartesi kese için gidicem. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Maşallah canım senin de az kalmış.
Yaşadığın durumun olumsuzluğuna alışmak diyoruz canım biz bunaBilemiyorum canim ama vardir bir hayir herhalde. Bu ay olmadi diye cok da uzulmedim ama nedense. Gecmis aylara gore daha sakinim. Ve bu durum beni cok sasirtiyor.
Bak kız kardeşimin adet gününden iki gün önce kahve akıntısı oldu gebelikteydik dedim güldüler bana dün hamile olduğunu öğrendikbende dunden berı kahverengı akıntı vardı bugun gelmeye başladı bu ayda bısey yok gunaha gırmek ısyan etmek ıstemıyorum ama yoruldum
BENCE TESTİNİ YENİLEBak kız kardeşimin adet gününden iki gün önce kahve akıntısı oldu gebelikteydik dedim güldüler bana dün hamile olduğunu öğrendik
Benimde geldi aynı şekilde adetten 7 gün önce geldi ama ben iki gün önce test yaptım çıkmadı
Belki vardır belki yoktur bilmiyorum
Yeniledim görünüyor bak atım sanaBENCE TESTİNİ YENİLE
Ay var varrr ben sana dedimmmm oleyyyyy : ) iki gundur senin icin giriyordum.vallahi kk ya hadi rast geleee bizede dua etttDurdukça daha belli oluyor sabaha karşı yaptım inçe bir çizgi vardı sabah kalktım daha da netleşmiş ayyyy inşallah vardır ya
Bat ne zamanbilim bence kan vertrDurdukça daha belli oluyor sabaha karşı yaptım inçe bir çizgi vardı sabah kalktım daha da netleşmiş ayyyy inşallah vardır ya
Korkuyorum canım umarım yanıltmaz beni dualarım seninle olduysa klomen kullanmıştım geçen ay yumurtalarıma iyi gelmiştir.Ay var varrr ben sana dedimmmm oleyyyyy : ) iki gundur senin icin giriyordum.vallahi kk ya hadi rast geleee bizede dua ettt
Pazartesi bat canım 2 günüm var dahaBat ne zamanbilim bence kan vertr
Ne adeti ya emin misin kiz sen dusuk yapmayasin...Adet oluyorum sanırım tükendim ben ya
Lanet olsun testlere çıkardığı pozitiflere bıktım artık
Ne biçim bir sınavdır
İsyan etmek istemiyorum ama yüreğim tükendi
Allah bu sınavdan geçen herkese sabır versin