Hamilesin tebrik ederim :)Arkadaşlar bu değer ne anlama geliyor?
Ben de hiç bi belirti olmamıştı canım, bildiğin adet olacak gibiydim öyle çok sancı fln da olmadı yani hiç bişey olmadı ya sadece hafif hafif göğüs uçlarım aciyordu o da adet olacağım zamandan bir iki gün önce olmuştu. Onun haricinde ben adetimi bekledim o büyüme ve kararma hamileligin 8. Haftasından sonra fln oldu bendeHamis canlar nasilsiniz bakalim? Her sey yolunda mi? Size bir sorum olacak. Benim ovulasyonumun uzerinden 6-7 gun kadar gecti. Cok fazla olmamakla birlikte gogus uclarimin genisleyip buyudugunu ve biraz da karardigini dusunuyorum. Sizde de bu degisimler olmus muydu? Eger olduysa hangi asamada olmustu acaba? Ya da bu durum ovulasyonla ilgili olabilir mi?
Teşekkürler. Allah razı olsun.Hamilesin tebrikler. Hayirli ugurlu olsun :)
Teşekkür ederiimmHamilesin tebrik ederim :)
Aynen canım başka bi doktorda onayladı erkeğe benziyo diye. Ben kız istiyodum :) hayırlısı artık. Senin neydi cinsiyeti unuttumay 2 tane minik afacan mı gelecek canıminşallah bir an önce kesinleşir oğlum ya da kızım diyebilmek çok farklı oluyor hele güçsüz tekmelerini hissetmek paha biçilmez
Oglum olacak insallah canimAynen canım başka bi doktorda onayladı erkeğe benziyo diye. Ben kız istiyodum :) hayırlısı artık. Senin neydi cinsiyeti unuttum
Bu sene erkek senesi demekki kime sorsam erkek :)Oglum olacak insallah canim
Canlarımm napıyosunuz bakalım :)
Ben aşılama oldum 1 saat önce, evde yatıyorum şimdi, herşey iyi geçti çok şükür..
darısı sabırla beklemeye
Hayırlı olsun canım. İnşallah tutacak ben hissediyorum. Bol bol su iç temiz hava alCanlarımm napıyosunuz bakalım :)
Ben aşılama oldum 1 saat önce, evde yatıyorum şimdi, herşey iyi geçti çok şükür..
darısı sabırla beklemeye
Bu sene erkek senesi demekki kime sorsam erkek :)
Aynen canım heyecanlı bekleyiş inşallah tutar çok dua ettim işlem sırasında daay sabırsız bekleyişler hayırla sonuçlansın inşallah
İnşallah canım benim senden güç aldım biliyo musun senin tutunca cesaretlendim ben de :)Hayırlı olsun canım. İnşallah tutacak ben hissediyorum. Bol bol su iç temiz hava al
Aşılama günü ve devamındaki 2 gün olmuştuİnşallah canım benim senden güç aldım biliyo musun senin tutunca cesaretlendim ben de :)
Canım ya bişey sorcam senin ilişki ne zaman olmuştu aşılamadan sonra ??
Tamam canım bana yarın olsun dedi ve sonra gün aşırı dedi ben yine de bu akşamı değerlendirsemmi ki :)Aşılama günü ve devamındaki 2 gün olmuştu
Hayırlı olsun canım bu ay bebislerine kavuştuğun ay olur inşallah.Canlarımm napıyosunuz bakalım :)
darısı sabırla beklemeye
Allah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkesin yüzünü hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda güldürsün inşallahHayırlı olsun canım bu ay bebislerine kavuştuğun ay olur inşallah.
Amin canım aminAllah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkesin yüzünü hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda güldürsün inşallah
Bilmiyorum ki canım. Doktorun bana ne için öyle dediğini bilsem ona göre hareket ederdin. Ama doktorunu dinle senTamam canım bana yarın olsun dedi ve sonra gün aşırı dedi ben yine de bu akşamı değerlendirsemmi ki :)
Tamam canım yarın yapmak en iyisi kasıklarım çok ağrıyo zaten yarına geçer inşallah daha iyi olur..Bilmiyorum ki canım. Doktorun bana ne için öyle dediğini bilsem ona göre hareket ederdin. Ama doktorunu dinle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?