2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Başladı canım başladı sağolsunlar :)

kalp atışı da 2 sn dinletti doktorum :)

bulantın inşallah çok sürmez ben 20. haftaya gircem ama hala arada oluyor sanırım tam anlamıyla geçmiyor. benim doktorum hala az dinletiyor kalp atışını çünkü doopler cihazı bebeğe ısı veriyormuş canım uzun dinlemek bebeğe zarar verebiliyormuş

aynen canım benimki de öyle ısınmasın bebek deyip duruyor :):)

Bulantılar da artmaz inşallah :)

kızlar günaydın
hepinizi çok özledim grubumuzu canlandıralım yeniden yine dertleşelim yine sevinçli haberlerle sevinelim @mervem-metem canım 4 gözle güzel haberini bekliyorum inşallah
Canımm inşallah şimdiden çok sabırsızım bi olsa şu aşılama beklesem sonucunu inşallah :) yarın bu saatlerde biter belki herşey :)

aynen canım benimki de öyle ısınmasın bebek deyip duruyor :):)

Bulantılar da artmaz inşallah :)

bulantıların en tepe noktasını yaşamış biri olarak inşallah amin amin diyorum benim 4. haftada başladı 8. haftada azaldı. sonra bitip bitip tekrar başladı. ama büyüdüğünü gördükçe insan her şeye katlanırım diyor. o kadar istifra yememe den sonra bu bebek nasıl oldu büyüdü diye ağzım açık kalıyordu her seferinde mucize diyoruz ya içimizde resmen mucize taşıyoruz

Aynen kuzu keşke aylar önce yaptırsaydım ama nasip kısmet bakalım heyecanla bekliyoruz güzel günleri

İsim düşündünüz mü oğluşuna canım

aynen canım her şey nasip kısmet eşime nasıl kızıyordum borcun harcın bitmesini bekliyor diye ama inan en doğrusunu o yapmış şimdi giden paranın haddi hesabı yok tabi bebek kararı verdikten sonra hemen olmamasının da nasiple ilgisi var. daha isim bulamadık daha doğrusu eşim bulamadı ben bir sürü alternatif sunuyorum ama beğenemedi beyfendi

Şimdi hiç dayanamazsınız ona şunu da alalım bunu da alalım bi sürü şey alınır benim bile içim gidiyo bebeklerin eşyalarına kıyafetlerine bakarken buluyorum kendimi seni düşünemiyorum bile

sağlıkla huzurla doğsun inşallah isim en kolay iş

tatlım keşke alışveriş olsa ama hastane masraflarımız çok oldu bebişim erken gelmeye kalktı bir sürü tahlil tetkik zor zamanlar geçirdim ama atlattık çok şükür hastane özel olunca her şey 2 katı malesef

Anladım canım Allah kolaylık versin inşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişin özel hastaneler öyle malesef ben de hamile olursam özele devam edicem aşılama üniversite hastanesinde ücretsizmiş özelde 1000 lira kesin tutacağını bilsem özel daha iyi ama ya tutmazsa :) en azından bi daha yaptırırım daha sonra üniversitede..

Herkesin derdi başka başka işte Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah

amin canım Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinde başka bir şey istemiyorum para vs anlık sıkıntılar

Kuzu hayırdır neden bebis erken gelmeye kalktı? Ne zaman oldu ya?

Kuzu hayırdır neden bebis erken gelmeye kalktı? Ne zaman oldu ya?

tatlım 1 haftadır evdeyim dinleniyorum plesenta rahim ağzını kapatmış erken doğum riski var dedi doktor büyüdükçe yukarı çıkar dedi ve 2 hafta içinde çıkması lazımmış bakalım çıkacak mı? bugün iş başı yaptım yorulmucan yürümücen merdiven inip çıkmıcan ağır kaldırmıcan bir sürü şey dedi doktor ama raporu da adam akıllı yazmadı sinir oldum kanama olmaması lazım o olursa sıkıntı çok şükür şimdilik bir şey yok

Geçmiş olsun canım benim. Çıkar allahın izniyle yukarı ya. Sen gönlünü ferah tut. Keşke uzun süreli bi rapor yazsaydı daha çok dinlenirdin. İşte otururken ayaklarını uzatacagin bir şey ayarla pc masasinin altına fln denk getirebilirsen rahat edersin. Neden olmuş ki böyle bir şey bi anda mı çıktı ortaya

perşembe günü kasılmalarım oldu canım zaten idraryolu enfeksiyonundan şüpheleniyordum idrarım bulanık olduğu için birde üstüne kasılmalarım olunca ters giden bişi var kesin dedim cuma gününe randevu aldım muayenede çıktı ortaya. enfeksiyon olmasa gitmezdim doktora ve öğrenemezdim anca ağır bir iş yaptığımda Allah korusun kanamam olsaydı falan öğrenirdim heralde. masanın altında bilgisayar kasası var onun üstüne uzatıyorum artık ayaklarımı

Anladım canım bununla gelmiş geçmiş olsun insallah bol bol dinlen hiç bi şey olmaz bebis biraz yaramaz olacak galiba:)

Hamis canlar nasilsiniz bakalim? Her sey yolunda mi? Size bir sorum olacak. Benim ovulasyonumun uzerinden 6-7 gun kadar gecti. Cok fazla olmamakla birlikte gogus uclarimin genisleyip buyudugunu ve biraz da karardigini dusunuyorum. Sizde de bu degisimler olmus muydu? Eger olduysa hangi asamada olmustu acaba? Ya da bu durum ovulasyonla ilgili olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…