• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Haberler iyi gibi canım :nazar:

Geldim eve.. 4 tane yumurtam olmuş 21.6 mm 18.5 mm 17 mm bi de 5 mm

Vee perşembe sabah 10 gibi aşılamam olacak :KK73:

yesa yesa bir garip oblomov bir garip oblomov Kontes001 Kontes001 ve şu an aklıma gelmeyen kızlar hayırlı olsun bana inşallah:anneadayı: :KK200::emir_bebek:

Ay hadi inşallah yolunda gider her şey canım benim. Allaaaah bu iki gün hiç geçmez şimdi senin için :)

Kuzumm ikiz olacak seninde inşallah :) benim ikisinede doktor erkeğe benziyo dedi :)
@mervem-metem
Sağlıkla gelsinler inşallah canım :)

Ay inşallah canım benim yaa :) olsun da valla erkek kız ikiz hiç farketmiyo artık eskiden kızcıydım ama evlat hasretinden farketmiyo artık cinsiyeti :)

Birazdan çatlatma iğnesi yapıcaz eşimle ilk defa kendim yapıcam inşallah sonu iyi olur canım dua edin bana :KK200:

Sağlıkla gelsinler inşallah canım :)

Ay inşallah canım benim yaa :) olsun da valla erkek kız ikiz hiç farketmiyo artık eskiden kızcıydım ama evlat hasretinden farketmiyo artık cinsiyeti :)

Birazdan çatlatma iğnesi yapıcaz eşimle ilk defa kendim yapıcam inşallah sonu iyi olur canım dua edin bana :KK200:
Çok kolay canım o. Çok ince bi ucu var zaten acımıyo.

Çok kolay canım o. Çok ince bi ucu var zaten acımıyo.

Aynen canım sadece eşim biraz heyecan yaptı :) yaptık şimdi :) tam 36 saat sonra da aşılama olacakmış evlilik cüzdanı da istediler giderken bi de ben hiç çubuk fln almıycam galiba doktor hiçbişey demedi bugün rapor çubuk fln diye..

Aynen canım sadece eşim biraz heyecan yaptı :) yaptık şimdi :) tam 36 saat sonra da aşılama olacakmış evlilik cüzdanı da istediler giderken bi de ben hiç çubuk fln almıycam galiba doktor hiçbişey demedi bugün rapor çubuk fln diye..
Özel olduğu için canım vardır orda kesin.

Back