- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Günaydın herkese :)
Bugün benim randevum var 10.40 da yumoşlara bakıcaz gelişti mi diye :) beslenmeme dikkat ettim ama inşallah gelişmiştir de hayırlısıyla aşılama günü belli olur :)
Haberler iyi gibi canımHadi bakalim guzel haberlerle gel insallah.
Haberler iyi gibi canım
Geldim eve.. 4 tane yumurtam olmuş 21.6 mm 18.5 mm 17 mm bi de 5 mm
Vee perşembe sabah 10 gibi aşılamam olacak
yesa bir garip oblomov Kontes001 ve şu an aklıma gelmeyen kızlar hayırlı olsun bana inşallah
Ayyyy canım süper bir haber bu :)
Hadi hayırlı ugurlu olsun simdiden:)
Ay kuzum insallah bu ay senin ayin olurHaberler iyi gibi canım
yesa bir garip oblomov Kontes001 ve şu an aklıma gelmeyen kızlar hayırlı olsun bana inşallah
Allah razı olsun canım benim inşallah annelerin duası kabul olurmuş Rabbim kabul etsin inşallahAy kuzum insallah bu ay senin ayin olurdualarimda olacaksin
Haberler iyi gibi canım
Yesacim senin hamileligin nasıl gidiyor tatlım? Bulantılar fln başladı mı kalp atışını dinlediniz miAyyyy canım süper bir haber bu :)
Hadi hayırlı ugurlu olsun simdiden:)
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım benimAllah razı olsun canım benim inşallah annelerin duası kabul olurmuş Rabbim kabul etsin inşallah
İnşallah canım benim yaa evet çok merak ediyorum nasıl olacak sonu ne olacak :) keşke aylarca klomenle uğraşacağıma direk aşılama yaptırsaymışım..Ay hadi inşallah yolunda gider her şey canım benim. Allaaaah bu iki gün hiç geçmez şimdi senin için :)
Yesacim senin hamileligin nasıl gidiyor tatlım? Bulantılar fln başladı mı kalp atışını dinlediniz mi
İnşallah canım benim heyecanla bekliyorum o günleriHadi güzel haberlerle gel inşallah canım benim
Hadi inşallah uzun sürmez canım :)Başladı canım başladı sağolsunlar :)
kalp atışı da 2 sn dinletti doktorum :)
Sağlıkla gelsinler inşallah canım :)Kuzumm ikiz olacak seninde inşallah :) benim ikisinede doktor erkeğe benziyo dedi :)
@mervem-metem
Çok kolay canım o. Çok ince bi ucu var zaten acımıyo.Sağlıkla gelsinler inşallah canım :)
Ay inşallah canım benim yaa :) olsun da valla erkek kız ikiz hiç farketmiyo artık eskiden kızcıydım ama evlat hasretinden farketmiyo artık cinsiyeti :)
Birazdan çatlatma iğnesi yapıcaz eşimle ilk defa kendim yapıcam inşallah sonu iyi olur canım dua edin bana
Çok kolay canım o. Çok ince bi ucu var zaten acımıyo.
Özel olduğu için canım vardır orda kesin.Aynen canım sadece eşim biraz heyecan yaptı :) yaptık şimdi :) tam 36 saat sonra da aşılama olacakmış evlilik cüzdanı da istediler giderken bi de ben hiç çubuk fln almıycam galiba doktor hiçbişey demedi bugün rapor çubuk fln diye..
Yok kuzum üniversite hastanesinde yaptırıyorum dün doktor sizin kateteriniz fln orda hazırlanacak dedi androloji labaratuvarına gidecekmişiz..Özel olduğu için canım vardır orda kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?