Hmm o yüzden zaman almış olabilir ama halledilmeyecek sıkıntı değil bebişinin dünyaya geliş tarihi belliyse hiçbirşey engel olamaz sonuçta45 canım. emar çekildim ben birde orda sıkıntı çıktı. kasımda kontrole gidecem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm o yüzden zaman almış olabilir ama halledilmeyecek sıkıntı değil bebişinin dünyaya geliş tarihi belliyse hiçbirşey engel olamaz sonuçta45 canım. emar çekildim ben birde orda sıkıntı çıktı. kasımda kontrole gidecem.
dereotu pek sevmem :) incir severim ama yiyemiyorum bu yüzden :)Evet incirden uzak dur dereotundan da
aynen ya keşke bilsek şu tarihte hamile kalacağımızı. o zaman strese girmezdik :)Hmm o yüzden zaman almış olabilir ama halledilmeyecek sıkıntı değil bebişinin dünyaya geliş tarihi belliyse hiçbirşey engel olamaz sonuçta
Olsun ama beklemek de güzel günden güne daha da kıymet biliyoruz onları çok sevecek anneleri olacak ne güzel diye düşünelim ki beklemek kolaylaşsınaynen ya keşke bilsek şu tarihte hamile kalacağımızı. o zaman strese girmezdik :)
aynen ya. ama sadece yaşım geçmeden genç anne olmak istiyorum 25 bitiyo. 20 olsam daha rahat olurdum :)Olsun ama beklemek de güzel günden güne daha da kıymet biliyoruz onları çok sevecek anneleri olacak ne güzel diye düşünelim ki beklemek kolaylaşsın
Bebek düşüncesi de yükseltiyormuş stresi en aza indirmek lazım aslında..mesela etrafım hiç bilmiyor Bebek istediğimizi ailelerimiz dahil..çünkü söylesem beklenti içine girecekler bana iyice stres okuyoruz çalışıyoruz flan diye de kimse sormuyor şimdilik..4 aydır korunmuyoruz öncesinde hap kullandım ah diyorum şimdiki aklım olsa hiç hap flan kullanmazdım hatta korunmazdım baksana serbest bıraksan da olmuyor haberin olmadan sıkıntı sorun çıkıyormuş yine o Bebek gelmesi gereken zamanda geliyor haşa korunup da Allah'ın vereceği cana mı mani oluyoruz ah işte (14 aylık evliyim bu arada 2 yıl kimse Bebek sormaz rahat rahat denerim dedim o zmn stresim azaldı hatta hiç yok şu an ne zaman olursa ) sende durum nasıl ne zamandır istiyorsunaynen ya keşke bilsek şu tarihte hamile kalacağımızı. o zaman strese girmezdik :)
:))Ben de 25 im bişey olmaz kız abartma
Mutlu haberlerimizi alalım buradan inş bol dua ile bu iş olacak inş:))
1.5 yıl oldu evleneli ama 8 aydır istiyoruz çünkü 9 ay vajinismusla uğraştım. hiç korunmadık yani :)
inşallah canım kimseye söylemedn ilk buraya yazacam :)Mutlu haberlerimizi alalım buradan inş bol dua ile bu iş olacak inş
Walla o an kendimde olmam herhalde burası aklıma gelir mi bilemedim ama seninkini heyecanla bekliyorum bari etiketle beni kaçırmayayım msjlar arasındainşallah canım kimseye söylemedn ilk buraya yazacam :)
tamam :) inşallah hepimiz burda güzel haberler veririz. bu ay da pek ümidim yok malesef.Walla o an kendimde olmam herhalde burası aklıma gelir mi bilemedim ama seninkini heyecanla bekliyorum bari etiketle beni kaçırmayayım msjlar arasında
Tabii herkesde ayni etmeyebilir. Hormon bizuklugu varsa dr a danisarak mutlaka kullanilmali. Bende ise yaramistisoğan kürünü iki ay kullandım ama doktora gittiğimde yine kistler gözüküyodu. incir de prolaktini yükseltiyomuş.
doktor kontrolündeyim her ay 2-3 kez gidiyorum.Tabii herkesde ayni etmeyebilir. Hormon bizuklugu varsa dr a danisarak mutlaka kullanilmali. Bende ise yaramisti
daha önce öyle bişeyin olmadıysa olma ihtimali var canım. ama yumurtlarken de akıntı olabiliyo.bana cevap veren kimseyi bulamadım buraya yazmak zorunda kaldım ..
kızlar, nolur bana da birsey deyin..
adet gününe 12 gün kala gelen çoook az miktarlı bazen pembe bazen kahve lekelenme yerleşme kanaması mıdır..
öyleyse bnde ekim hamişi olucam :)
var mı bunu böyle yaşayan?
reglim bitti. sonra birlikte olduk iki güne bir. yumurtlama dönemim öyle geçti ve korunmadık. yumurtlama dönemim bitmeye yakındı işte üç gündür bunu yaşıyorum. test için erken mi dersin canımdaha önce öyle bişeyin olmadıysa olma ihtimali var canım. ama yumurtlarken de akıntı olabiliyo.
aynen canım test için erken çıkmaz.reglim bitti. sonra birlikte olduk iki güne bir. yumurtlama dönemim öyle geçti ve korunmadık. yumurtlama dönemim bitmeye yakındı işte üç gündür bunu yaşıyorum. test için erken mi dersin canım