- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İnşallah cnm yumurtlama dönemini iyi kullandım çok şükür .hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşllah. darısı bizim başımıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm yumurtlama dönemini iyi kullandım çok şükür .hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşllah. darısı bizim başımıza :)
üst üste mi canımİnşallah cnm yumurtlama dönemini iyi kullandım çok şükür .
Evet üst üste idi o hafta bazen gün aşırı da oldu .üst üste mi canım
Hayırlı olsun gözün aydın canım senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşEvet kızlar elhamdulillah . 3 günum geçince hem idrar hem kan testi yaptım 4 haftalik hamileyim
Canm dr gittim.Bebek yokmusAdet söktürücü yazdi.Hmmm:) hadi hayırlısı..benim bat 6 kasım ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bakalım sonucu yaz merak ettirme
20 ekimi geçtikKontes001 cnm benimkini 20 Ekim olarak degistirir misin ? Uc gun gecikti bu ay
Hayırlısı olsun kuzum vakti gelmemiş bebişin belliki benim kasımdan da umudum kalmadı yumurtlama günlerini kaçırdım eşcağızım sayesinde en azından senin daha kasımın varCanm dr gittim.Bebek yokmusAdet söktürücü yazdi.
kasim diyecektim.20 ekimde oldu reglim20 ekimi geçtik
Aynen hayirlisi canimHadi ya esin calistigi icin miHayırlısı olsun kuzum vakti gelmemiş bebişin belliki benim kasımdan da umudum kalmadı yumurtlama günlerini kaçırdım eşcağızım sayesinde en azından senin daha kasımın var
2 gün yorgun ve hasta geldi ben de yanaşmadımAynen hayirlisi canimHadi ya esin calistigi icin mi
doktora git canım. bi kere benim 18 gün geçmişti. doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ve pkoyumKizlar bugun gecikmemin tam 12. Gunu ve hala gelen giden yok test yaptim yine negatif artik bebisten vazgectim sadece saglikli bir sekilde adetimi olmak icin dua ediyorum
Doktora görünsene canım?Kizlar bugun gecikmemin tam 12. Gunu ve hala gelen giden yok test yaptim yine negatif artik bebisten vazgectim sadece saglikli bir sekilde adetimi olmak icin dua ediyorum
Benimde gecikmişti prolaktin yüksek çıktı ilaçla düşürüldü Ama gebeliğe engelmiş düşmeseydi o yüzden vakit kaybetmeden dr a git canımKizlar bugun gecikmemin tam 12. Gunu ve hala gelen giden yok test yaptim yine negatif artik bebisten vazgectim sadece saglikli bir sekilde adetimi olmak icin dua ediyorum
ben 3 aydır kullanıyorum canım. ama pko da var bendeBenimde gecikmişti prolaktin yüksek çıktı ilaçla düşürüldü Ama gebeliğe engelmiş düşmeseydi o yüzden vakit kaybetmeden dr a git canım
Değerin kaç çıktı ki 3 ay uzun geldi bana 8 taneyi 1 ayda içirdi dr 64 ten 0,38 e düştü sana yavaş doz veriyor sanırım. Pko gebeliğe engel görmüyorum pkolu olup ovulasyon testiyle hamile kalanlar var canım onu dert etmeben 3 aydır kullanıyorum canım. ama pko da var bende
45 canım. emar çekildim ben birde orda sıkıntı çıktı. kasımda kontrole gidecem.Değerin kaç çıktı ki 3 ay uzun geldi bana 8 taneyi 1 ayda içirdi dr 64 ten 0,38 e düştü sana yavaş doz veriyor sanırım. Pko gebeliğe engel görmüyorum pkolu olup ovulasyon testiyle hamile kalanlar var canım onu dert etme
soğan kürünü iki ay kullandım ama doktora gittiğimde yine kistler gözüküyodu. incir de prolaktini yükseltiyomuş.Pko icin saracoglunun kuru var deneyebilirsiniz. Adet siklusu 30 gunden fazla olan ve pkolular icinde bir arastirin isterseniz. Sogan kuru ve incirle havuc kuru