• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydın kızlar bugün devlet hastanesinde dra gştcektim ama sağ olsun sonunda kırmuzılar gelmeye başladı..iyice araştırıp 3gün sonra dra gidicem ve ne lazmsa yaptırcam

Benim de 18 ve 20 mm solda 13 mm sağda. 13 mm olan da büyür mü acaba canim. Doktor sadece diğer büyük yumoslara yoğunlaştı. Yumoslar büyüsün catlasin bebek olsun inşallah
büyüme ihtimali var canım o kadar da küçük değil

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal:rolleyes:
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal:rolleyes:
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..
Canım hadi inşallah :) Yerleşme kanamasıdır inşallah :) Dediğine göre umut var niye olmasın. Sen kendini daha iyi bilirsin normal regle aradaki farkları daha iyi tahlil edersin. Bazen yerleşme kanamalrı çok hafif olurken bazen de seninki gibi regl kanaması gibi olabilir. Hayırlısı :)

Bugun adet oldum ama cok az geldi bi kaşık kadr bişey normalde sabahtan beri bi ped değiştirmem lazmdı.uzun süre gelmeyip böyle olan varmı

@BaharKenan35 1 Ekim :duduk:
@Cerencann23 2 Ekim :duduk:
@burcinnburcinn 2 Ekim :duduk:
@sadece umut 4 Ekim :duduk:
@arvenlena 4 Ekim :duduk:
@AyzaD 7 Ekim :duduk:
@Lknrokan35 9 Ekim :duduk:
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim:duduk:
@Mrvmdpl 9 Ekim :duduk:
@uydurukpirenses 10 Ekim :duduk:
@Safistd 10 Ekim:duduk:
@Crescent-hll 10 Ekim :duduk:
@Maylopala 11 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim :duduk:
@fadimebal04 12-13 Ekim :duduk:
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim :duduk:
@blondgunes 13-14 Ekim :duduk:
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim :duduk:
@Bluish07 14 Ekim :duduk:
@Hakanbetul 14 Ekim :duduk:
@berraksudakibalik 15 Ekim :duduk:
@caninfistigi 16 Ekim :duduk:
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim :duduk:
ayprensesii ayprensesii 17 Ekim
S seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim :duduk:
@EhliKumpir 19 Ekim :duduk:
@Fatimasevket 20 Ekim
@fi_lisss 20 Ekim

kızlar yeni batlarını vermeyenler, katılmak isteyenler, yeni batların yazın hele :)

31 ekim benim ama hic umitli degilim

Back