- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim hepimiz icin insallah, cok sagol :)Canimm
ne kadar guzel anlatmissin ya...jnsallah sendende guzel haberler aliriz.
büyüme ihtimali var canım o kadar da küçük değilBenim de 18 ve 20 mm solda 13 mm sağda. 13 mm olan da büyür mü acaba canim. Doktor sadece diğer büyük yumoslara yoğunlaştı. Yumoslar büyüsün catlasin bebek olsun inşallah
hayırlısı olsun canım. kaç aydır deniyosunGünaydın kızlar bugün devlet hastanesinde dra gştcektim ama sağ olsun sonunda kırmuzılar gelmeye başladı..iyice araştırıp 3gün sonra dra gidicem ve ne lazmsa yaptırcam
Gün aşırı çalışmalı o zamanbüyüme ihtimali var canım o kadar da küçük değil
aynen öyle :)Gün aşırı çalışmalı o zaman
Canım hadi inşallah :) Yerleşme kanamasıdır inşallah :) Dediğine göre umut var niye olmasın. Sen kendini daha iyi bilirsin normal regle aradaki farkları daha iyi tahlil edersin. Bazen yerleşme kanamalrı çok hafif olurken bazen de seninki gibi regl kanaması gibi olabilir. Hayırlısı :)Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..
hayırlısı olsun canım. kaç aydır deniyosun
Çok canım benim allah razı olsunHayirli zamanda olsun canim insallah sagol, bekleyip gorecegiz :)
Canim hayirli olsun cok sevindim :) Sorunsuz bir hamilelik gecir insallah, bebisini sag salim kucagina al :)
Çok canım benim allah razı olsunHayirli zamanda olsun canim insallah sagol, bekleyip gorecegiz :)
Canim hayirli olsun cok sevindim :) Sorunsuz bir hamilelik gecir insallah, bebisini sag salim kucagina al :)
Çok teşekkürler canım saolTebrikler tatlım..
Çok Saol canım allah razı olsunOoo tebrikler gözün aydın canım
baya olmuş canım doktora gittin mi bu süre içindeCnm ben 2013 kasım ayında korunmayı bıraktım o gün bu gündür henüz hiç hamile kalmadım geldi yine bir kasım daha 36.aya giriyoruz
baya olmuş canım doktora gittin mi bu süre içinde
@BaharKenan35 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
@burcinnburcinn 2 Ekim
@sadece umut 4 Ekim
@arvenlena 4 Ekim
@AyzaD 7 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@Hakanbetul 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
S seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@fi_lisss 20 Ekim
kızlar yeni batlarını vermeyenler, katılmak isteyenler, yeni batların yazın hele :)
Evet kızlar elhamdulillah . 3 günum geçince hem idrar hem kan testi yaptım 4 haftalik hamileyimT Toprakliyagmur hamile misin canım
hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşllah. darısı bizim başımıza :)Evet kızlar elhamdulillah . 3 günum geçince hem idrar hem kan testi yaptım 4 haftalik hamileyim