• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Burdayız demek :KK24:

Ama başlık yine Ekim. Bu ay umutlara veda etmiştim çoktan ben. Şu sıralar yumurtlama dönemindeyim. Kasım ayına gümbür gümbür gireceğiz inşallah :) Ekim başlığını toptan "Hamile Adayları" olarak değiştirsek? Genel bir topik olsa? Hem tekrar tekrar başlık açılmış olmaz, hem de birbrimizi bırakmamış oluruz :)

Bu arada BAT 4 Kasım :)

Batlarımız aynı, hadi inşallah diyeyim :KK49:

oysaki ben rafa kaldırmıştım gebeliği bu aralar :( ama arkadaşlar bir rüya gördüm sabah uyandım. adetime on gün varken evde bulunan gebelik testini yaptım. çok aşırı silik şekilde zorla bakınca incecik çizgi vardı :( şimdi adetime 7 gün var 3 kasım bat günüm. ovülasyon testi yaptım ikiside orta koyulukta :( kafam allak bullak :( uyuyamıyorum. kan testi yaptırmaya zamanım yok. iş yerinde özel bir konumda çalışıyorum. bat günüm gelmeden kan testine gitmek lüks olur benim için :( yardım edin ne olur :( ovülasyon testim çok koyu değil burda daha açık çıkmış. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? yoksa o zalim gebelik testi beni kandırdı mı?

Eklentiler

• a6896863-ddba-4ddc-a09b-ea63735ee386.jpg
    a6896863-ddba-4ddc-a09b-ea63735ee386.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 28
oysaki ben rafa kaldırmıştım gebeliği bu aralar :KK43: ama arkadaşlar bir rüya gördüm sabah uyandım. adetime on gün varken evde bulunan gebelik testini yaptım. çok aşırı silik şekilde zorla bakınca incecik çizgi vardı :KK43: şimdi adetime 7 gün var 3 kasım bat günüm. ovülasyon testi yaptım ikiside orta koyulukta :KK43: kafam allak bullak :KK43: uyuyamıyorum. kan testi yaptırmaya zamanım yok. iş yerinde özel bir konumda çalışıyorum. bat günüm gelmeden kan testine gitmek lüks olur benim için :KK43: yardım edin ne olur :KK43: ovülasyon testim çok koyu değil burda daha açık çıkmış. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? yoksa o zalim gebelik testi beni kandırdı mı?

Aslında eczaneden predictor early alabilirsin 7 gün öncesinde tespit edebiliyor hormonu ya da kaç haftalık hamile olduğunu saptayabilen clear blue alabilirsin, onu da 4 gün öncesinden yapabiliyorsun. İnternetten sipariş verdiğinde iş yerine kapalı pakette getirirler ;)

Aslında eczaneden predictor early alabilirsin 7 gün öncesinde tespit edebiliyor hormonu ya da kaç haftalık hamile olduğunu saptayabilen clear blue alabilirsin, onu da 4 gün öncesinden yapabiliyorsun. İnternetten sipariş verdiğinde iş yerine kapalı pakette getirirler :KK66:
yarın sabah elimdeki gebelik testini kullanıp onu alacağım :) eczane fiyatı nedir acaba bilginiz var mı?

İkisini de kullandım, sabah idrarı ile olsa daha iyi elbette ama gün içinde de cok sıvı almadan kullanılabilir, Predictor Early için sabah idrarı şart :)

Back