- 17 Eylül 2016
- 21
- 1
- 1
- 37
kan testi de mi çıkmaz peki.. ne zaman yapayım test.. 5inde filan regl olmam lazım normalde önümüzdeki ay.aynen canım test için erken çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi de mi çıkmaz peki.. ne zaman yapayım test.. 5inde filan regl olmam lazım normalde önümüzdeki ay.aynen canım test için erken çıkmaz.
kan testine 5-6 gün içinde geçiyo diye biliyorum canımkan testi de mi çıkmaz peki.. ne zaman yapayım test.. 5inde filan regl olmam lazım normalde önümüzdeki ay.
bu lekelenme baslyali 3 gün oluyor.. o zaman bir kaç gün sonra yapayım testi tam olur sankikan testine 5-6 gün içinde geçiyo diye biliyorum canım
doktora git canım. bi kere benim 18 gün geçmişti. doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ve pkoyum
Doktora görünsene canım?
bişey varsda ona göre tedavi olursun canım.Gidecegim canim bende pko dan supheleniyorum bakalim ne cikacak.
Benimde gecikmişti prolaktin yüksek çıktı ilaçla düşürüldü Ama gebeliğe engelmiş düşmeseydi o yüzden vakit kaybetmeden dr a git canım
bişey varsda ona göre tedavi olursun canım.
Anladim canim2 gün yorgun ve hasta geldi ben de yanaşmadım
Burdayız demek
Ama başlık yine Ekim. Bu ay umutlara veda etmiştim çoktan ben. Şu sıralar yumurtlama dönemindeyim. Kasım ayına gümbür gümbür gireceğiz inşallah :) Ekim başlığını toptan "Hamile Adayları" olarak değiştirsek? Genel bir topik olsa? Hem tekrar tekrar başlık açılmış olmaz, hem de birbrimizi bırakmamış oluruz :)
Bu arada BAT 4 Kasım :)
oysaki ben rafa kaldırmıştım gebeliği bu aralar ama arkadaşlar bir rüya gördüm sabah uyandım. adetime on gün varken evde bulunan gebelik testini yaptım. çok aşırı silik şekilde zorla bakınca incecik çizgi vardı şimdi adetime 7 gün var 3 kasım bat günüm. ovülasyon testi yaptım ikiside orta koyulukta kafam allak bullak uyuyamıyorum. kan testi yaptırmaya zamanım yok. iş yerinde özel bir konumda çalışıyorum. bat günüm gelmeden kan testine gitmek lüks olur benim için yardım edin ne olur ovülasyon testim çok koyu değil burda daha açık çıkmış. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? yoksa o zalim gebelik testi beni kandırdı mı?
yarın sabah elimdeki gebelik testini kullanıp onu alacağım :) eczane fiyatı nedir acaba bilginiz var mı?Aslında eczaneden predictor early alabilirsin 7 gün öncesinde tespit edebiliyor hormonu ya da kaç haftalık hamile olduğunu saptayabilen clear blue alabilirsin, onu da 4 gün öncesinden yapabiliyorsun. İnternetten sipariş verdiğinde iş yerine kapalı pakette getirirler
inşallah. siz hiç kullandınız mı ve acba onunda sabah idrarı şart mı?Clear Blue digital hakkında bilgim yok, ben n11 den almıştım ama predictor early 20 civarında sanıyorum, güzel haberlerini bekliyorummm
tmam :)İkisini de kullandım, sabah idrarı ile olsa daha iyi elbette ama gün içinde de cok sıvı almadan kullanılabilir, Predictor Early için sabah idrarı şart :)
inşallah gelmezzBenim bat bugün ama gelen giden yok hala geçen ay 1 gün geçti bu ayda öyle olur belki diye umutlanmak istemiyorum ama inşallah gelmez
İnsallah canim, guzel haberler verelim :)Batlarımız aynı, hadi inşallah diyeyim