- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
insallah canim, hayirlisi :)Gidecegim canim hayirlisi insallah kotu birsey cikmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim, hayirlisi :)Gidecegim canim hayirlisi insallah kotu birsey cikmaz
Ah canim ah suan kurbanlik koyunlar gibi adet olmayi bekliyorum gani gani adet belirtim var heran akacakmis gibi.bugun yarin olabilir canimm.Emineeemm ne yapıon canım belirti var mı ?
inşallah olmaz ya ;(Ah canim ah suan kurbanlik koyunlar gibi adet olmayi bekliyorum gani gani adet belirtim var heran akacakmis gibi.bugun yarin olabilir canimm.
Ah canim ah suan kurbanlik koyunlar gibi adet olmayi bekliyorum gani gani adet belirtim var heran akacakmis gibi.bugun yarin olabilir canimm.
kızlar ya sizde de oluyo mu. benim hep yumurtlmadan sonra kasık ağrım oluyo. adet olana kadar.
patiklerimi hiç çıkarmıyorum :) zaten sadece sağdan yumurtluyorum orası ağrı yapıyo.Benim sadece yumurtlama zamanımda ve adet olunca ağrıyo kasıklarım canım, dikkat et alttan üşütme o da ağrı yapar.. ayaklarını sıcak tut
sabah yap canım garanti olsunBen dayanamıcam bugün test yapcamm
eşim dedi sabah alırız yaparız diye ama ben nasıl beklicem yarın sabaha kadar acaba o işe gidince yapsamda pozitif çıkarsa sabah aldırayım yapmamışım gibi ilk defa yapıyomuş gibi negatif çıkarsa umutlanmasın derim karnım ağrıyo yapmayalım adet olcam diyimsabah yap canım garanti olsun
o zaman yp :) ama 2-3 saat su içmeden yap :)eşim dedi sabah alırız yaparız diye ama ben nasıl beklicem yarın sabaha kadar acaba o işe gidince yapsamda pozitif çıkarsa sabah aldırayım yapmamışım gibi ilk defa yapıyomuş gibi negatif çıkarsa umutlanmasın derim karnım ağrıyo yapmayalım adet olcam diyim
ya çok heyecan yaptımmmo zaman yp :) ama 2-3 saat su içmeden yap :)
Canim bak senden umutlanmaya basladim sari beyaz akintilar filan.insallah senden guzel haberler aliriz.Benim hiç belirtim yok ne hamilelik ne adet sadece çok akıntım var sarı beyaz karışık :) inşallah gelmez kırmızılar canım..
inşallah hamilesindir canım bekliyoruz haberiniya çok heyecan yaptımmm
Benim ilk defa bu ay adet olana kadar ağrım vardı...kızlar ya sizde de oluyo mu. benim hep yumurtlmadan sonra kasık ağrım oluyo. adet olana kadar.
benim her ay oluyo. niye olduğunu çözemedim :)Benim ilk defa bu ay adet olana kadar ağrım vardı...
Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
EKİM HAMİLELERİ
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
EKİM HAMİLE ADAYLARI (batlar)
@eyluluseverim 24 Ekim
damlasakizlimuhallebi 26 Ekim
@Afitab_ 26 Ekim
@karlar-kralicesi 26 Ekim
@derya6129 28 Ekim
Emineeemm 28 Ekim
@Ceylin elif 28 Ekim
@mervem-metem 29 Ekim
@Sevda8888 30 Ekim
@Guzel_goz 31 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
KASIM HAMİLE ADAYLARI
@BaharKenan35 1 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@TopukluPollyanna 4 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
Kontes001 7 KASIM
@Nrshkya 7 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@Hakanbetul 9 Kasım
@Safistd 9 Kasım
@beren20 10 Kasım
@blondgunes 12 Kasım
@duygusalannee 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@doruk90 14 Kasım
@bir garip oblomov 15 Kasım
@berraakibalik 16 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
aysesahra 19 Kasım[/USER]
@kubito 20 Kasım
@La-Reverie 20 Kasım
Çıkmaz canım bekle Demiştim benim de 4 Kasım'da. Hiç test yapmak aklıma bile gelmiyor, o kadar uzak yani tarihKontes001 Bende burdayııım :)) BAT'ım 4 Kasımda yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. Çıkabilir mi acaba sonuc?