2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ay çok güldüm hayal gücüne hayran kaldım valla süpersin ilerde yaparlar valla böyle şeyleri kesin

Sadece sag kasigimda kesintisiz bir sızı var arada bir batmalar oluyo ve belim agriyor baska bir belirtim yok
benimde geçen ay çok ağrım olmuştu sağ kasığımda ve sağ belimde tek belirtim buydu ama benim kimyasal gebelikti kan testinde idrarda görmüştüm adet 3 gün geçti diye seviniyordum ama sonra adet oldum

Oldu canimmm başka ne istiyorsun ...teknoloji o kadar gelişmedi daha...ama küçük çaplı olan var.

Oldu canimmm başka ne istiyorsun ...teknoloji o kadar gelişmedi daha...ama küçük çaplı olan var.
Eki Görüntüle 1900573
Neler istiyorum neler sorma

Hah işte böyle bir şey diyodum Benim aklıma gelmişti (VİZONTELE geldi aklıma ) Bunun gebeliği haber vereni de yok mudur acaba

benimde geçen ay çok ağrım olmuştu sağ kasığımda ve sağ belimde tek belirtim buydu ama benim kimyasal gebelikti kan testinde idrarda görmüştüm adet 3 gün geçti diye seviniyordum ama sonra adet oldum

Hayirlisi olsun canim rabbim tez zamanda tum isteyenlerin kucagini doldurur insallah (AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…