- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Sen yine küçük şeyler istiyorsun. Ben her evde bir ultrason cihazı olsun diyorumYani öyle kocaman bir şey değil. Telefon gibi bir şey olsa, hatta direkt telefonda böyle bir uygulama olsa :) Telefonu karnımıza tutalım ve kamerada bebişmizi görelim. Gebelik öncesinde de hemen haber versin, hamilesin dikkat gibi
Unutmak mıııııInsallah hamileyimdir kizlarr bende aslinda bekleyemezdim de unutmusum daha yeni aklima geldi hemen buraya geldim. :)
benimde geçen ay çok ağrım olmuştu sağ kasığımda ve sağ belimde tek belirtim buydu ama benim kimyasal gebelikti kan testinde idrarda görmüştüm adet 3 gün geçti diye seviniyordum ama sonra adet oldumSadece sag kasigimda kesintisiz bir sızı var arada bir batmalar oluyo ve belim agriyor baska bir belirtim yok
Insallah hamileyimdir kizlarr bende aslinda bekleyemezdim de unutmusum daha yeni aklima geldi hemen buraya geldim. :)
Sen yine küçük şeyler istiyorsun. Ben her evde bir ultrason cihazı olsun diyorumYani öyle kocaman bir şey değil. Telefon gibi bir şey olsa, hatta direkt telefonda böyle bir uygulama olsa :) Telefonu karnımıza tutalım ve kamerada bebişmizi görelim. Gebelik öncesinde de hemen haber versin, hamilesin dikkat gibi
Olur mu olur, sonra arşivden bu yorumlara bakıp daha çok güleriz :) Ne kadar da ilkel yaşamışız diyeAy çok güldüm hayal gücüne hayran kaldım valla süpersin ilerde yaparlar valla böyle şeyleri kesin
Neler istiyorum neler sormaOldu canimmm başka ne istiyorsun ...teknoloji o kadar gelişmedi daha...ama küçük çaplı olan var.
Eki Görüntüle 1900573
Olur mu olur, sonra arşivden bu yorumlara bakıp daha çok güleriz :) Ne kadar da ilkel yaşamışız diye
Oooooo sen çoook şey istiyorsun canimmNeler istiyorum neler sorma
Hah işte böyle bir şey diyodumBenim aklıma gelmişti (VİZONTELE geldi aklıma ) Bunun gebeliği haber vereni de yok mudur acaba
Unutmak mıııııBen de unutsam da, aa bi bir baksam günüm geçmiş hamileyimm
Hayırlısı olsun canım, galiba ilk denemen
Oooooo sen çoook şey istiyorsun canimmhaber verenini bulsak bu kez başka şey istersin sen.
Anladım canım başın sağolsun, Allah bundan sonra sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin öyleyse :)Yok canim eylul ayinda dusuk yaptim bu 5. Denemem felan yani
benimde geçen ay çok ağrım olmuştu sağ kasığımda ve sağ belimde tek belirtim buydu ama benim kimyasal gebelikti kan testinde idrarda görmüştüm adet 3 gün geçti diye seviniyordum ama sonra adet oldum
Anladım canım başın sağolsun, Allah bundan sonra sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin öyleyse :)
betieti50 naptin var mi bir gelişme test yaptın mi?
Maşallah çoook sabırlisin yahuuu.o zaman biraz daha bekle cinsiyeti öğrenmeye gidelim.Yapmadim canim biraz daha bekliycem simdi erkenden ogrenirsem sonra kese kalp atisi felan diye sabirsizlanicam en iyisi hepsini bir ogrenmek istiyorum:)
Maşallah çoook sabırlisin yahuuu.o zaman biraz daha bekle cinsiyeti öğrenmeye gidelim.
Canim senden cok ben merak ettim. Bi test yap yaa bayagi da gecmisCanim bilemiyorum kii yaaa ne yapsam kii bence kan testi yaptirayim idrar da belki cikmaz
Canim senden cok ben merak ettim. Bi test yap yaa bayagi da gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?