2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnşallah cnm inşallah hamileyimdir.uyuyabilirim inşallah bu gece. Önceden 12den önce kan verimce öğleden sonra cıkıyordu ama yarn dedi.

saat kaçta vermştin. sana sonuç alma numarası verdilerse bakabilirsn galiba

Sabah 9da verdim cnm.no yok sanrm bakmadım sadece kan almak için banknotlar vardı

Ogrenebilirsin cnm

Nsl acba bi bakayim

Saglik ocaginin barkodu varsa internette saglik ocagi tahlil sonuclari yazip bilgileri yyazarsan cikar

cnm tedaviden once kür yapma derim.
cunku bende bilmiyordum tedaviden once iyi gelir diye incir yemisligim vardi.
ama megerse prolaktinim yuksekmis incir maydanoz kuru uzum falan yememem lazimmis
cnm klomen bende yanlis hatirlamiyosam kabiz yapmıştı
catlatma ignesi zaten kasik agrisi yapiyo cnm ilk hafta ozellikle
eger senin de prolaktin yuksek cikar da doktor ilac verirse bana dostinex vermisti
beni mahvetmisti mide agrisi mide bulantisi aci aci gegirme ( afedersin )
ishal uyku sarhosluk yapmıştı Allah tan annem gelmisti de bana kalmaya annem yapti yemegi falan ben elimi kolumu kaldiramamistim cunku sarhos gibiydim.
rahim filmi de uyutularak cekin derim ben.
cunku insan hem utaniyo ( yani ben cok kasilip utaniyorum alttan muayenede kasilinca da göremez belki sorunu ) hem de agri yapiyo narkozdan sonra bende ilk gun kasik agrisi yapti 3 gun boyunca da pembe sulu kanamalar oldu.doktor normal dedi.bazılarında ilk gun kanama oluyo bende 3 gun oldu anlamadim.
birde sorun var mi yok mu bilmedigimiz icin rahim filmi uyutularak cektirmek en iyisi cunku sorun varsa o esnada duzeltiyor o da daha cok kasilmana neden olur.
bazilari hic agri olmuyo cok rahat eve gidiyorum demisti.ben sasirdim valla bende cok agri oldu.yattim o gun.ertesi gun hic bisey olmamis gibiydi agrim geçmişti.
ben bi de amh diye bisey varmis yumurtalik rezervini ogreniyomussun onu ogrenmek istiyorum bakalim bence sende tedavi olmusken ona da bakit
hic bi bilgim yok ama bu konuda burdan okudum
bayanlarin dogustan yumurta sayisi varmis onun ustune cikamiyomus galiba.ve de ona gore doktor tüp bebek olsun diyomus galiba.bende ona da baktirmak istiyorum.madem klomen catlatma ise yaramadi belki amh degerim dusuktur ona goe tup bebek de gec olmadan deneriz artik napalim...

13 kasım canım

Canım beni listeden kaldır doktor bu ay korunma verdi bize o yüzden

Benim hala gelen giden yok 10 gun geciktim. Bir kirmizilari gorsem yeni bat soylucem ama oda yok. Beklemedeyim daha

6 Kasım

Tmm cnm yarin hayirli sonuclar alirsin insAllah

İnşallah cnm ya cok heycanlıyım 3yıl olucak nerdeyse yaptırdığım kan testi bu 3 sanırım böyle belirtiler bu şekilde hç hissetmedim inşllah hayal kırıklığı yaşamam.... rabbim isteyen herkeze nasip etsin belirsizlik çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…