• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Heyyy masallahh canım inşallah tutmuştur...benimde 10-12-14-15-16 da oldu sonrasında esim yanımda yoktu hala da yok artık ne kaptik kaptik :KK70:
Peki kendinde bi farklılık hissediyor musun var mi bi haller?

Hergün bu saatlerde uykum geliyo bi kaç gündür uyuyorum :) başka da bişey yok canım bi de annem dün gece beni rüyasında görmüş bebeğim varmış seviyomuşuz ilk defa gördüm hayırdır diyo :KK33:

Kizlar Allah herkese saglikli evlatlar versin insallah size bir sorum olacak kizlar lutfen yardim edin bat 15 ekim di 28 gunde bir adet gorurum duzenlidir ve 5 gunluk bir gecikmem var sizce hamile olabilir miyim ? Belirti olarak ta belimde agri ve sag kasigimda kesintisiz bir sızı var bazen batmalar oluyo :KK64:

Kizlar Allah herkese saglikli evlatlar versin insallah size bir sorum olacak kizlar lutfen yardim edin bat 15 ekim di 28 gunde bir adet gorurum duzenlidir ve 5 gunluk bir gecikmem var sizce hamile olabilir miyim ? Belirti olarak ta belimde agri ve sag kasigimda kesintisiz bir sızı var bazen batmalar oluyo :KK64:

Hala test yapmadın mı canım :)

maşallah kızlar güzel çalışmışsınız hadi hayırlısı olsun inşallah. regl gününüz geçmeden belirti gözlemlemeyin test yapmayın ben bir daha tövbe yapmıcam:KK51: bizim dün ilk defa ilişki oldu bakalım inşallah hayırlı olur bu ay hepimiz için:KK36:

test yapma vaktin gelmiş varsa kesin çıkar hadi hayırlısı

Kontes001 Kontes001 canım bat geçen çok kişi var kırmızı kart görenleri sil istersen baya kalabalık görünüyor ama giren kimse yok. hem konuyu da hatırlatmış olursun böylece ben bazen takip ettiğim konuları bulmakta zorlanıyorum da belkide onlarda bulamadıkları için gelmiyordur:KK48: ya da bat vermeleri için etiketle devam edeceklerse:KK39:

Ben de bu ay böyle gideceğim canım :KK15: 7-10-12-14 şekilnde oldu. Bugün de 16 :KK70:15. günü atladık ama biz. Nasip artık :)

Hadi bakalım ...ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa biri denk gelirse (gulsen) benden hepimize gelsin.:KK6::KK6::KK70:

Hergün bu saatlerde uykum geliyo bi kaç gündür uyuyorum :) başka da bişey yok canım bi de annem dün gece beni rüyasında görmüş bebeğim varmış seviyomuşuz ilk defa gördüm hayırdır diyo :KK33:

Inşallah malum olmuştur canım..ben ne bileyim ya kendimi bilemedim geçen iki ay ne belirtiler yasadim ,bu ay bi gram göğüs ağrım yok hatta şişme acıma bile yok,tek birgün sirtim kitlendi 2-3 gündür belim çok agriyor.yakında gözümün üstündeki kasdan da suphelencem az kaldı.:KK70::KK19:

maşallah kızlar güzel çalışmışsınız hadi hayırlısı olsun inşallah. regl gününüz geçmeden belirti gözlemlemeyin test yapmayın ben bir daha tövbe yapmıcam:KK51: bizim dün ilk defa ilişki oldu bakalım inşallah hayırlı olur bu ay hepimiz için:KK36:

Yaptık işte birşeyler canimm.Inşallah sağlıkla gelirde kuzucuklar...haydi sende actin sezonu hayırlı olsun..bende adet gecesiye test yapmama kararı aldım o stresle 2 gün geciktrdim ..evde test bile yok almadım.

Buradan yetkililere sesleniyorum..

Teknoloji gelişsin kan testimizi kendimiz yapalım :KK9:
Sen yine küçük şeyler istiyorsun. Ben her evde bir ultrason cihazı olsun diyorum :D Yani öyle kocaman bir şey değil. Telefon gibi bir şey olsa, hatta direkt telefonda böyle bir uygulama olsa :) Telefonu karnımıza tutalım ve kamerada bebişmizi görelim. Gebelik öncesinde de hemen haber versin, hamilesin dikkat gibi :D

Nasıl bekledin :KK59: Ben olsam 5 test bitmişti.

Hadi daha ne duruyosun, tebi ki de hamile olabilirsin. En büyük belirti bu yaşadığın. :spor:

Hadi bakalım ...ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa biri denk gelirse (gulsen) benden hepimize gelsin.:KK6::KK6::KK70:

Inşallah malum olmuştur canım..ben ne bileyim ya kendimi bilemedim geçen iki ay ne belirtiler yasadim ,bu ay bi gram göğüs ağrım yok hatta şişme acıma bile yok,tek birgün sirtim kitlendi 2-3 gündür belim çok agriyor.yakında gözümün üstündeki kasdan da suphelencem az kaldı.:KK70::KK19:

Yaptık işte birşeyler canimm.Inşallah sağlıkla gelirde kuzucuklar...haydi sende actin sezonu hayırlı olsun..bende adet gecesiye test yapmama kararı aldım o stresle 2 gün geciktrdim ..evde test bile yok almadım.

Boşver hiç belirti aramamak en iyisi canım, teyzemin sadece göbek deliği çok acımış son ay ve 10 gün sonra doğumu var benden beklerken kendi sürpriz hamile kaldı şubatta :KK48: hakkımızda hayırlısı İnşallah canım..

Back