- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Heyyy masallahh canım inşallah tutmuştur...benimde 10-12-14-15-16 da oldu sonrasında esim yanımda yoktu hala da yok artık ne kaptik kaptik
Peki kendinde bi farklılık hissediyor musun var mi bi haller?
Ben de bu ay böyle gideceğim canım7-10-12-14 şekilnde oldu. Bugün de 16
Şans oyunu gibi valla halimize bakınne tutarsa
Kizlar Allah herkese saglikli evlatlar versin insallah size bir sorum olacak kizlar lutfen yardim edin bat 15 ekim di 28 gunde bir adet gorurum duzenlidir ve 5 gunluk bir gecikmem var sizce hamile olabilir miyim ? Belirti olarak ta belimde agri ve sag kasigimda kesintisiz bir sızı var bazen batmalar oluyo
test yapma vaktin gelmiş varsa kesin çıkar hadi hayırlısıKizlar Allah herkese saglikli evlatlar versin insallah size bir sorum olacak kizlar lutfen yardim edin bat 15 ekim di 28 gunde bir adet gorurum duzenlidir ve 5 gunluk bir gecikmem var sizce hamile olabilir miyim ? Belirti olarak ta belimde agri ve sag kasigimda kesintisiz bir sızı var bazen batmalar oluyo
hakkaten ama öyle. Oralarda neler oluyor bilmiyoruz. Şansına dniyoruz işte
Hala test yapmadın mı canım :)
Yapmadim canim cunku umudum yok yeni fark ettim adetimin geciktiginide Sizce ne zaman yapmaliyim test ?
test yapma vaktin gelmiş varsa kesin çıkar hadi hayırlısı
Valla hemen yap canım inşallah vardır bebiş haber ver bize de :)
Ayyy cok heyecanlandim kizlarr hayirlisi olsun insallah
Ben de bu ay böyle gideceğim canım7-10-12-14 şekilnde oldu. Bugün de 16 15. günü atladık ama biz. Nasip artık :)
Hergün bu saatlerde uykum geliyo bi kaç gündür uyuyorum :) başka da bişey yok canım bi de annem dün gece beni rüyasında görmüş bebeğim varmış seviyomuşuz ilk defa gördüm hayırdır diyo
maşallah kızlar güzel çalışmışsınız hadi hayırlısı olsun inşallah. regl gününüz geçmeden belirti gözlemlemeyin test yapmayın ben bir daha tövbe yapmıcambizim dün ilk defa ilişki oldu bakalım inşallah hayırlı olur bu ay hepimiz için
Sen yine küçük şeyler istiyorsun. Ben her evde bir ultrason cihazı olsun diyorumBuradan yetkililere sesleniyorum..
Teknoloji gelişsin kan testimizi kendimiz yapalım
gidip alma ihtimalin varsa git al test şimdi yapsan da çıkar çünkü geçeli baya olmuş. belirtin yok mu hiç?
Nasıl bekledinKizlar Allah herkese saglikli evlatlar versin insallah size bir sorum olacak kizlar lutfen yardim edin bat 15 ekim di 28 gunde bir adet gorurum duzenlidir ve 5 gunluk bir gecikmem var sizce hamile olabilir miyim ? Belirti olarak ta belimde agri ve sag kasigimda kesintisiz bir sızı var bazen batmalar oluyo
Hadi bakalım ...ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa biri denk gelirse (gulsen) benden hepimize gelsin.
Inşallah malum olmuştur canım..ben ne bileyim ya kendimi bilemedim geçen iki ay ne belirtiler yasadim ,bu ay bi gram göğüs ağrım yok hatta şişme acıma bile yok,tek birgün sirtim kitlendi 2-3 gündür belim çok agriyor.yakında gözümün üstündeki kasdan da suphelencem az kaldı.
Yaptık işte birşeyler canimm.Inşallah sağlıkla gelirde kuzucuklar...haydi sende actin sezonu hayırlı olsun..bende adet gecesiye test yapmama kararı aldım o stresle 2 gün geciktrdim ..evde test bile yok almadım.
Nasıl bekledinBen olsam 5 test bitmişti.
Hadi daha ne duruyosun, tebi ki de hamile olabilirsin. En büyük belirti bu yaşadığın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?