2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

@BaharKenan35 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
burcinnburcinn 2 Ekim
S sadece umut 4 Ekim
arvenlena 4 Ekim
AyzaD 7 Ekim
Runkli 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
Safistd 10 Ekim
C Crescent-hll 10 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
yeni_ay 12-13 Ekim
F fadimebal04 12-13 Ekim
duygusalannee 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
Bluish07 14 Ekim
SureyyaBetulK 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
S seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
F Fatimasevket 20 Ekim
F fi_lisss 20 Ekim

kızlar yeni batlarını vermeyenler, katılmak isteyenler, yeni batların yazın hele :)

kızlar yarın doktora gidiyorum. 3. gün testi yaptırmaya. heyecan yaptım şans dileyin bana. klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlamak istemiyorum. çünkü o ilaçlar hepten ruh halimi bozarsa diye korkuyorum. tez yazarken korkuyorum o stresi yaşamaya @mmmerwe ilaçlar seni nasıl etkiledi? tezi bitirdikten sonra başlayacağım tedaviye. tabi kendiliğinden olur da gerek kalmaz inşallah. adetim bitince rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. bir de incir kürü mü yapsam diyorum ama kist yapmasından korkuyorum. kafam karışık

bu arada @yesa1 seni de aramızda görelim

Benimki belli degil.12 gundur adet olmadim daha yarin test yapicam

bu arada ben çok sık hastalanıyorum grip, sinüzit vs. bağışıklığı güçlensin diye pharmaton solgar filan kullanan var mı aranızda? bebek çalışmalarında olumsuz bir etkisi olur mu acaba fikri olan var mı?

canim hamilelige etkisini bilmiyorum, ne kullandim ne hamile kaldim ama vitamin bile kullaniyor olsak hepsi doktor tavsiyesiyle olmali diye bakiyorum ben. Vitamin de olsa disardan ilac almis oluyorsun sonucta.

Slm kızlar bnde bugun kan verdim ama yarın cıkacak sonuç. Bizim sağlık ocağı biraz gıcık.netten fln öğrenebilirimiyim acba

Slm kızlar bnde bugun kan verdim ama yarın cıkacak sonuç. Bizim sağlık ocağı biraz gıcık.netten fln öğrenebilirimiyim acba
selam canim. Ozel hastanelerin internetten ogreniliyor ama saglik ocaklarinin boyle bir sistemi oldugunu sanmiyorum. Bir kere ben de saglik ocaginda kan vermistim. Kanlari disari gonderiyorlar genelde o yuzden bir gun sonra cikiyor. Yani boyle bir sistemleri olsa bile bir gunden asagi cikmaz saniyorum. Yarin telefon edip cikip cikmadigini ogrenmek en iyisi canim.
Hayirsli olsun canim, insallah hamilesindir :)

Benim kasim 8 cnm :) hadi bakalim kasimda yeni umutlar yesersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…