- 6 Ekim 2016
- 68
- 48
- 8
- 30
Kan testine gidersin canim bence cikmaz. Insaallah iyi sonuc alirsin.. Mutlaka yaz ama burayaYrin sabah yapicam karari mi verdim Ama negatif cikarsaaaaa
K
Kan testine gidersin canim bence cikmaz. Insaallah iyi sonuc alirsin.. Mutlaka yaz ama buraya
Benimki belli degil.12 gundur adet olmadim daha yarin test yapicam@BaharKenan35 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
burcinnburcinn 2 Ekim
S sadece umut 4 Ekim
arvenlena 4 Ekim
AyzaD 7 Ekim
Runkli 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
Safistd 10 Ekim
C Crescent-hll 10 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
yeni_ay 12-13 Ekim
F fadimebal04 12-13 Ekim
duygusalannee 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
Bluish07 14 Ekim
SureyyaBetulK 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
S seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
F Fatimasevket 20 Ekim
F fi_lisss 20 Ekim
kızlar yeni batlarını vermeyenler, katılmak isteyenler, yeni batların yazın hele :)
Yavrum yap artık şu testiBenimki belli degil.12 gundur adet olmadim daha yarin test yapicam
Sabrina hayran kaldim canim :) insallah hamilesindir :)Benimki belli degil.12 gundur adet olmadim daha yarin test yapicam
canim hamilelige etkisini bilmiyorum, ne kullandim ne hamile kaldimbu arada ben çok sık hastalanıyorum grip, sinüzit vs. bağışıklığı güçlensin diye pharmaton solgar filan kullanan var mı aranızda? bebek çalışmalarında olumsuz bir etkisi olur mu acaba fikri olan var mı?
@BaharKenan35 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
burcinnburcinn 2 Ekim
S sadece umut 4 Ekim
arvenlena 4 Ekim
AyzaD 7 Ekim
Runkli 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
Safistd 10 Ekim
C Crescent-hll 10 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
yeni_ay 12-13 Ekim
F fadimebal04 12-13 Ekim
duygusalannee 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
Bluish07 14 Ekim
SureyyaBetulK 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
S seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
F Fatimasevket 20 Ekim
F fi_lisss 20 Ekim
kızlar yeni batlarını vermeyenler, katılmak isteyenler, yeni batların yazın hele :)
selam canim. Ozel hastanelerin internetten ogreniliyor ama saglik ocaklarinin boyle bir sistemi oldugunu sanmiyorum. Bir kere ben de saglik ocaginda kan vermistim. Kanlari disari gonderiyorlar genelde o yuzden bir gun sonra cikiyor. Yani boyle bir sistemleri olsa bile bir gunden asagi cikmaz saniyorum. Yarin telefon edip cikip cikmadigini ogrenmek en iyisi canim.Slm kızlar bnde bugun kan verdim ama yarın cıkacak sonuç. Bizim sağlık ocağı biraz gıcık.netten fln öğrenebilirimiyim acba
saat kaçta vermştin. sana sonuç alma numarası verdilerse bakabilirsn galibaSlm kızlar bnde bugun kan verdim ama yarın cıkacak sonuç. Bizim sağlık ocağı biraz gıcık.netten fln öğrenebilirimiyim acba
Esime gelirken al dedim.Sabah yaparim insYavrum yap artık şu testi
Ins yarin test yapicam tekrarSabrina hayran kaldim canim :) insallah hamilesindir :)
Ogrenebilirsin cnmSlm kızlar bnde bugun kan verdim ama yarın cıkacak sonuç. Bizim sağlık ocağı biraz gıcık.netten fln öğrenebilirimiyim acba
Cnm dun falan iliski yasadiysan akinti oluyor akintiya aldanma ovulosyon testlerini yapmaya devam.kızlar ovilasyon testim negatif ama yumurtlama akıntım var ne şimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?