2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhaba kızlar gwçen aydan şüphem hep var ama testim gölge gibi çıktı soneada adet oldum bu ayda bugün yarın sancım dünden beri var ama gelen yok inşallah gelmezolasıcalar bu ay gelmez 9 ay sonra gelsinler ayağa kalktığımda kasığıma bıçak zaplandı inşallah belirtidir benide bata eklermisin diğer ayıda hesaplatım

benim geçen ay ki gebeliğimde sağ kasığımda ve sağ belimde dayanılmaz ağrılar oluyordu kanda rastgele öğrenmiştim hamileliği ama regl oldum kimyasal gebelikmiş. reglin geçince test yap inşallah vardır inşallah hamilesindir

Ay ne güzel sölüon öle bian hayale dalmışım kelimesi bile yetiyor hamilesindir demek insanın tebessümüne sebepse kimbilir kucağımıza alsak neler olcak

Burdayız demek

Ama başlık yine Ekim. Bu ay umutlara veda etmiştim çoktan ben. Şu sıralar yumurtlama dönemindeyim. Kasım ayına gümbür gümbür gireceğiz inşallah :) Ekim başlığını toptan "Hamile Adayları" olarak değiştirsek? Genel bir topik olsa? Hem tekrar tekrar başlık açılmış olmaz, hem de birbrimizi bırakmamış oluruz :)

Bu arada BAT 4 Kasım :)

Heyyy masallahh canım inşallah tutmuştur...benimde 10-12-14-15-16 da oldu sonrasında esim yanımda yoktu hala da yok artık ne kaptik kaptik
Peki kendinde bi farklılık hissediyor musun var mi bi haller?

Heyyy masallahh canım inşallah tutmuştur...benimde 10-12-14-15-16 da oldu sonrasında esim yanımda yoktu hala da yok artık ne kaptik kaptik
Peki kendinde bi farklılık hissediyor musun var mi bi haller?
Ben de bu ay böyle gideceğim canım 7-10-12-14 şekilnde oldu. Bugün de 16 15. günü atladık ama biz. Nasip artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…