sanmam canım onun etkisinin olduğunuYarin bi deneyim bakalim.Normalde duzenli olur adetim bi gecen ay stresden 14 gun gecikmisti sadece.O da vajinusmus skntsydi.Simdi yendik bir bucuk ay kadar once.Acaba tam birlesme olunca da adetim etkilenmis olabilir mi?
İnşallah canım..sıkıntı ya. herkeste ayrı dert. inşallh hayırlı bi şekilde gelir bebeklerimiz.
Tatlım benim daha gelen giden yokkızlar durumlar nedir ? yeni batları da yazın :)
inşallah bebektir cnım. listede çok az hamile varTatlım benim daha gelen giden yok
İnşallah kuzum ama sanmıyorum. Sabah negatifti test. Bide enfeksiyon varmış ya ondan gecikmiştir. Keşke bu ay halam gelmese de bebişim gelse ☺inşallah bebektir cnım. listede çok az hamile var
GELDİ MİKontes001 güzelim benim bat ı 14 kasım yapalım
Evet canım geldi yaaGELDİ Mİ
hayırlısı olsun canım. önümüzdeki ay inşallah olur.Evet canım geldi yaa
Ben 11 gündur adet olmadim dahaAynur5656 9 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
duygusalannee 13 Ekim
melexis 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
????
yeni bat 16 kasım. çok şükür regl oldum.Aynur5656 9 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
duygusalannee 13 Ekim
melexis 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
????
kızlarr doktora gittim 20 mm yumurtam varmış çatlamak üzere çok mutlu oldum :)
yumoşun bebişin olsun inşallahaminnn inşallah canım. ama hep sağ yumurtam büyüyo solda çok küçük yumurtalar var. o da şansımı azaltıyo
ah be ablam en ama en çok sen anne ol istiyorum hepimizden önce. daha çok hak ediyorsun..Benimde sağ tüpüm yok inadı a sağdakiler büyüyor soldakiler geriden geliyor...benim işimde zor..
Malesef bu ay da olmadi bugun kirmizilar geldi
Canimmm ben hastalanmadm daha yarin olurum gozunle bakiorm ama bakalim cuma gunu kan tahilimi alicam
eşimde erkek istiyo :) sence ilk çocuğumuz ne olacak diyorum erkek diyo. bende kız diyorum. evlendikten sonra ilk gece edilen dua kabul olur derler ben kız istedim ilk ama tabi Allah bilir :) en başta hayırlısı hepimiz için.yumoşun bebişin olsun inşallahsağdakiler büyüyorsa oğlun mu olacak yoksa öyle bir his doğdu içime
ah be ablam en ama en çok sen anne ol istiyorum hepimizden önce. daha çok hak ediyorsun..
Sağol tatlım ..kimsenin kolları boş kalmasın inşallah..yumoşun bebişin olsun inşallahsağdakiler büyüyorsa oğlun mu olacak yoksa öyle bir his doğdu içime
ah be ablam en ama en çok sen anne ol istiyorum hepimizden önce. daha çok hak ediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?