2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yarin bi deneyim bakalim.Normalde duzenli olur adetim bi gecen ay stresden 14 gun gecikmisti sadece.O da vajinusmus skntsydi.Simdi yendik bir bucuk ay kadar once.Acaba tam birlesme olunca da adetim etkilenmis olabilir mi?
sanmam canım onun etkisinin olduğunu

yeni bat 16 kasım. çok şükür regl oldum. 3 gün gecikti bu ay stresten. inanır mısınız regl oldum diye naısl mutlu oldum kızlar regl olmak bile bir sağlık belirtisi. regl olamayan kadınları düşünüyorum, hamile olmadığını bile bile olamamak ne kötüdür ya. zehir oldu bu haftam eşime de bana da. burada da çok gergin günler geçirdim. o yüzden buraya girmeyi azaltayım diyorum. zaten diğer başlıklarda gerginlik yaşadım. sanırım burada durmak bile iyi gelmiyor bana.

kızlarr doktora gittim 20 mm yumurtam varmış çatlamak üzere çok mutlu oldum :)
aminnn inşallah canım. ama hep sağ yumurtam büyüyo solda çok küçük yumurtalar var. o da şansımı azaltıyo
yumoşun bebişin olsun inşallah sağdakiler büyüyorsa oğlun mu olacak yoksa öyle bir his doğdu içime
Benimde sağ tüpüm yok inadı a sağdakiler büyüyor soldakiler geriden geliyor...benim işimde zor..
ah be ablam en ama en çok sen anne ol istiyorum hepimizden önce. daha çok hak ediyorsun..

yumoşun bebişin olsun inşallah sağdakiler büyüyorsa oğlun mu olacak yoksa öyle bir his doğdu içime

ah be ablam en ama en çok sen anne ol istiyorum hepimizden önce. daha çok hak ediyorsun..
eşimde erkek istiyo :) sence ilk çocuğumuz ne olacak diyorum erkek diyo. bende kız diyorum. evlendikten sonra ilk gece edilen dua kabul olur derler ben kız istedim ilk ama tabi Allah bilir :) en başta hayırlısı hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…