2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bende adet olmadım en geç bugun olmam gerekiyordu şüphelendiğim belirtılre gelirsek kasık Ağrı'sı bel Ağrı'sı Ateş basması el ayak üşümesi mide kazınması gaz problemi ve sık idrara çıkma hepsi var mübarek inş psikolojik değildir bi iki gun daha geçsin test yapcam

selam

bende kırmızı kartı geçte olsam yedim kızlar hayaller kasıma kaldı hayırlısı bakalım

Slm kizlar bende 31 ekimde mujdeli haber almayi bekleyenlerdenim beni de araniza alırsanız sevinirim

cnm protestegona benim bakilmadi
o ne icin
amh ye de bakilmadi
ama gelistirme ignesi vermisti 4 yumurtam olmustu catlatma verdi sonra 14.gun test yaptim sonuc negatif yine hayal kirikligi..

İ006 canim ben adet tarihimi yanlis hesaplamisim 22siymiş deyistirirmisin..

Kizlar benim 17 sindeydi batim hala adet olmadim.Dune kadar adet belirtilerimi yasadim.Ama bugun gecti.Hala sükunetimi koruyorum.Ama icten ice de merak etmiyor degilim.Adet belirtileri yasaniyor sonra geciyor mu hamilelikde.yani ben bu iki gundur yasadigim agrilari adet oldukdan sonra yasiyordum.Sizce umit varmi ? Ne kadar beklemeli?

test yaptın mı canım

Simdi yapsam mi testi ilk idrarimi yaptim ayiptir soylemesi ama kahvalti yapmadim.Yarin sabahi mi beklesem

yarın sabah yap garanti olsun cnm
Yarin bi deneyim bakalim.Normalde duzenli olur adetim bi gecen ay stresden 14 gun gecikmisti sadece.O da vajinusmus skntsydi.Simdi yendik bir bucuk ay kadar once.Acaba tam birlesme olunca da adetim etkilenmis olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…