2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim evde karbonat yok bence eeken test yapmissin benimde 3 4 gun once yapmistim cikmamisti cok uzulmustum bosuna bir iki gun sonra kan ver

Canim evde karbonat yok bence eeken test yapmissin benimde 3 4 gun once yapmistim cikmamisti cok uzulmustum bosuna bir iki gun sonra kan ver

benim kimyasal gebelikte battan 3 gün önce çıkmıştı bu ay çok umutlu değilim zaten ama hala tık yok 1 hafta daha beklicem zaten

yok cnm kesinlikle yanlis anlamadim :) haklsin oyle seylere gerek yok bende hani nasilsa denemsi bedava mantigiyla bi de oyle deneyim demistim :) eglencesine
tabi ki inanmıyorum yoksa kkmse gidip testlere para vermez cnm
hayirlisini diliyorum insallah

Prolaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi
neden aralıkta başlıyosun canım. başla hemen. benim de 45 lerdeydi. hemen düşürüyo.

neden aralıkta başlıyosun canım. başla hemen. benim de 45 lerdeydi. hemen düşürüyo.
Doktor öyle dedi valla üstelik korunun bu ay dedi ilaç zarar verebilir bebege dedi valla canım bana da mantıklı geldi allah korusun bi zararı olur da

Bugun görümcm yüzün sarı gibi dedi...hamilelik mi var yoksa hastamı oluyorum ya ne kdr zor şu belirszlk

Prolaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi
ah o dostinex yok mu mahvettti beni
sarhoşluk uyku mide agrisi mide bulantisi aci acı gegirme afedersin offf o ne kotu bi haftaydi
kac hap verdi cnm sana
benim de 36 diydi o igrenc hap sayesinde 24 e dusmustu
ilk hapta bu etkileri yaptı ikinci de bagisiklik kazandım hic bi etki yapmadi
o ilk hafta Allah tan annem vardi da bende kaldi yemek yaptı bize canim annem benim elim kolum kalkmiyodu basimi tasiyamiyodum :)
insallah sende etki yaomaz boyle ama yan etkileri okursan recetede cok fena
asiri etkili bi ilac

Günaydın kızlar bugün bata 8 gün kaldı ve dün çok koyu kahve leke geldi bende gece de geldi bu sabah yok idrarım kaç gündür sarı azcıkd Göğsüm sızlıyo??

Günaydın kızlar bugün bata 8 gün kaldı ve dün çok koyu kahve leke geldi bende gece de geldi bu sabah yok idrarım kaç gündür sarı azcıkd Göğsüm sızlıyo??
daha önce hormon testi yaptırdın mı hormonlarında sıkıntı var mıydı canım

Kızlar Benimde Çarşamba adet olmam gerekiyor yumurtlama tarihlerine göre eşimle birlikte olduk polikistik over hastasıyım kasıklarımda ağrı hissediyorum sadece çok şiddetli 3 gündür onun haricinde bir belirti Yok inşallaj Ekim ayı uğurlu gelir hepimiz bebeklerimize kavuşuruz kızlar

inşallah bende de pko var. inşallah hamilesindir bana da ümit olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…