Canim evde karbonat yok bence eeken test yapmissin benimde 3 4 gun once yapmistim cikmamisti cok uzulmustum bosuna bir iki gun sonra kan verselam canım senden birşey istesem yapabilir misin ? kocakarı usulü ama idrarına karbonat döksen köpürüp köpürmediğine baksan olur mu :) çok merak ettim gerçekten işe yarıyor mu :) bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
benim bat bugün bende tık yok test yaptım 2 gün önce negatif karbonatta köpürmüyo :) kimyasal gebelik yüzünden adet günüm değişti sanırım henüz beklemedeyim
Canim evde karbonat yok bence eeken test yapmissin benimde 3 4 gun once yapmistim cikmamisti cok uzulmustum bosuna bir iki gun sonra kan ver
yok cnm kesinlikle yanlis anlamadim :) haklsin oyle seylere gerek yok bende hani nasilsa denemsi bedava mantigiyla bi de oyle deneyim demistim :) eglencesineyanlış anlamayın beni küçümser gibi olmadım inşallah ;( hamile kalmak için yapılan bitkisel şeylere ve duaya inanıyorum da dediğim gibi hamileliği öğrenme metodu olarak bunları kullanmak saçma geliyor. sizi de anlıyorum ama testlerde tek çizgiyi görmek bizi öyle yıprattı ki.. neye sığınacağımızı nereden ümit edeceğimizi şaşırıyoruz. ama varsa o lanet test gösteriyor işte. hayatımda hiç ikinci çizgiyi göremicekmişim gelen o test..
neden aralıkta başlıyosun canım. başla hemen. benim de 45 lerdeydi. hemen düşürüyo.Prolaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi
amh testi mi yaptırdın canım nasıl vardın bu kanıya acaba? yaşın kaç? adetlerin düzenli mi. ahiret soruları oldu biraz ama :)bir de benim bir tup bebek denemem var. negatif sonuclandi. yumurtalik rezervim az
Doktor öyle dedi valla üstelik korunun bu ay dedi ilaç zarar verebilir bebege dedi valla canım bana da mantıklı geldi allah korusun bi zararı olur daneden aralıkta başlıyosun canım. başla hemen. benim de 45 lerdeydi. hemen düşürüyo.
Malesef beklenenden 4gun once oldum test de negatifti zaten moralim bozuldu ama nasip bu ay insallah pes etmek yok.duygusalannee 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
Bluish07 14 Ekim
SureyyaBetulK 14 Ekim
güzel haberler alalım kızlar ???
ah o dostinex yok mu mahvettti beniProlaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi
bu arada biz hic korunmadik diktor hic biyle bisey dememisti bize cnmDoktor öyle dedi valla üstelik korunun bu ay dedi ilaç zarar verebilir bebege dedi valla canım bana da mantıklı geldi allah korusun bi zararı olur da
Ben kırmızı kartı 3 gün önceden yedim. Hayal bile kuramadımduygusalannee 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
Bluish07 14 Ekim
SureyyaBetulK 14 Ekim
güzel haberler alalım kızlar ???
daha önce hormon testi yaptırdın mı hormonlarında sıkıntı var mıydı canımGünaydın kızlar bugün bata 8 gün kaldı ve dün çok koyu kahve leke geldi bende gece de geldi bu sabah yok idrarım kaç gündür sarı azcıkd Göğsüm sızlıyo??
daha önce hormon testi yaptırdın mı hormonlarında sıkıntı var mıydı canım
benim hormonlarda sıkıntı var o yüzden geliyo hep. sende sıkıntı yokmuş inşallah bebektendir :)Hormon testi yaptırdım normal çıktı Dr hiç bi sorun yoktu ve adetim düzenli benim canım
inşallah bende de pko var. inşallah hamilesindir bana da ümit olur.Kızlar Benimde Çarşamba adet olmam gerekiyor yumurtlama tarihlerine göre eşimle birlikte olduk polikistik over hastasıyım kasıklarımda ağrı hissediyorum sadece çok şiddetli 3 gündür onun haricinde bir belirti Yok inşallaj Ekim ayı uğurlu gelir hepimiz bebeklerimize kavuşuruz kızlar
benim hormonlarda sıkıntı var o yüzden geliyo hep. sende sıkıntı yokmuş inşallah bebektendir :)
İnşallah canım bende sabırsızlıkla bekliyorum aşırı kasık ağrısı ve aşırı tuvalete gidiyorum bilmşyorum inşallah bebişimin sancısıdırinşallah bende de pko var. inşallah hamilesindir bana da ümit olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?