• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

cnm belki hamilesindir
test yapsana
insallah oyledir
Progesteron 2,76 çıktı canim 21. Günde. Yumurtlamamisim Öyle bir sey imkansız yani. Hem göğüslerim deli gibi acıyor gelecek yani hissediyorum da.. naz yapıyor. Doktora gidicem dedim ya gelmez simdi ;(

Kizlar yardim lutfen adetime 6 gun kaldi bu gun surekli acikmaya basladim 2 bucuk 3 saatte bir ac oluyorum ellerim titremeye basliyo resmen acliktan kan sekerim mi dustu diyorum ama iki gundur de cok usuyordum esim tisortle gezerken evin icinde ben patikler kalin kazaklar ve genede usuyordum tuhaf ki bu gun birden terlemeye basladim yarim saat kadar soguk soguk terler doktum, bi de karin cevremde bi sagda bi solda batmalar oluyor (kasiklarda degil karinda) sizce bunlar hamilelik belirtisi mi yasayan var mi bu durumlari.

Son düzenleme:
Progesteron 2,76 çıktı canim 21. Günde. Yumurtlamamisim Öyle bir sey imkansız yani. Hem göğüslerim deli gibi acıyor gelecek yani hissediyorum da.. naz yapıyor. Doktora gidicem dedim ya gelmez simdi ;(
benim de olcak galiba goguslerim agriyor
ama yarin test yapicam ben artik umutlanmayim bosuna
yarin ignenin 14.gunu benim

Kizlar yardim lutfen adetime 6 gun kaldi bu gun surekli acikmaya basladim 2 bucuk 3 saatte bir ac oluyorum ellerim titremeye basliyo resmen acliktan kan sekerim mi dustu diyorum ama iki gundur de cok usuyordum esim tisortle gezerken evin icinde ben patikler kalin kazaklar ve genede usuyordum tuhaf ki bu gun birden terlemeye basladim yarim saat kadar soguk soguk terler doktum, bi de karin cevremde bi sagda bi solda batmalar oluyor (kasiklarda degil karinda) sizce bunlar hamilelik belirtisi mi yasayan var mi bu durumlari.
bunlar hamilelik belirtisi cnm evet ozellikle batmalar
ama kullandigin herhangi bi ilac var mi
digal yollarla mi deniyosunuz yoksa

bunlar hamilelik belirtisi cnm evet ozellikle batmalar
ama kullandigin herhangi bi ilac var mi
digal yollarla mi deniyosunuz yoksa
Yok canim ilac falan kullanmiyorum 3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon testi aldim onlara gore haraket ettik verimli gunleri fln degerlendirdik beklemedeyim ama benim bildigim batmalar kasiklarda olur benim batmalar kasiklardan yukarida tam sag ve solda kafam o yuzden karisiyo bikac gundur akintimda var adet oncesi o da hep olur genelde ama bu ay erken basladi biraz bi de cok usuyorum su an bile vucudum buz gibi atesim iki uc gundur surekli 37 veya 37.1.

benim testte 2.29 çıkmıştı yumurtamın çatladığını söyledi doktor geçen ay.

Yok canim ilac falan kullanmiyorum 3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon testi aldim onlara gore haraket ettik verimli gunleri fln degerlendirdik beklemedeyim ama benim bildigim batmalar kasiklarda olur benim batmalar kasiklardan yukarida tam sag ve solda kafam o yuzden karisiyo bikac gundur akintimda var adet oncesi o da hep olur genelde ama bu ay erken basladi biraz bi de cok usuyorum su an bile vucudum buz gibi atesim iki uc gundur surekli 37 veya 37.1.
cnm ya usutmussun
ya da hamilesin
ki insallah hamilesindir..
ama üşüme hamilelik belirtisi degil sanirim.cunku hamilelikte sicak basması oluyor genelde herkeste.fakat burdan okumustum hamile olup usuyende varmis kesin belirti degil diyemem cnm
fakat ates yukselmesi hamilelik belirtisi senin atesin de bayagi yukselmis
bi doktora git bence cnm sen

@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
Princess91 Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
U Uzunnn 16 Ekim
La-Reverie La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
@aysntrk 17 Ekim
son durum nedir kızlar güzel haberlerle gelin inşallah.

Tatlım ben regl oldum. Canım baya sıkkın uğrayamadım da buralara. Keyifsizim. Doktor da AHM hormonuna baktır istersen dedi. Aslında tetkik yani içimiz rahatlar ama ona da canım sıkıldı. İnfertilite içinmiş sanırım yumurta sayımı ile ilgili bir şeyler herhalde. Sinirimden onu da araştıramadım.

arvenlena arvenlena 4 Ekim ????
@AyzaD 7 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
Aynur5656 Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
H hml2829 9 Ekim
???????? kızlarrrr nerdesinizzz var mı güzel haber ?????

selam canlar uzun zamandir giremedim islerim cok yogundu, malesef guzel haber veremicem ben bu ay 2 gun gecikmeyle adet oldum, umutlar kasim'a kaldi insallah. benim bat 2 kasim, denemelere basladik biz adetim biter bitmez, insallah onumuzdeki ay tutar ne diyim... allah uzun sure bekletmesin hicbirimizi, biran once kavusalim bebislerimize insallah :KK68:

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

Ekim hamiş adayları :anneadayı: ( Batlar )

@BaharKenan35 1 Ekim :duduk:
@Cerencann23 2 Ekim :duduk:
@burcinnburcinn 2 Ekim :duduk:
@sadece umut 4 Ekim :duduk:
arvenlena arvenlena 4 Ekim ????
@AyzaD 7 Ekim :duduk:
@Lknrokan35 9 Ekim :duduk:
Aynur5656 Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim:duduk:
H hml2829 9 Ekim :duduk:
@uydurukpirenses 10 Ekim :duduk:
@Safistd 10 Ekim:duduk:
@Crescent-hll 10 Ekim :duduk:
@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Maylopala 11 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim :duduk:
@fadimebal04 12-13 Ekim :duduk:
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim :duduk:
F flower world 13-14 Ekim :duduk:
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim :duduk:
@Bluish07 14 Ekim
@Hakanbetul 14 Ekim :duduk:
@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
Princess91 Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
U Uzunnn 16 Ekim
La-Reverie La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
@aysntrk 17 Ekim
@seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@fi_lisss 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Zehna67 21 Ekim
Senay_26 Senay_26 22 Ekim
@aysesahra 23 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
@Minnosgelin 26 Ekim
@Afitab_ 26 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@Ejderha Dovmesiz Kiz 29 Ekim
@Sevda8888 30 Ekim

Kasım sayfasına ne zaman geçeceğiz canım:halay::KK9:

benim testte 2.29 çıkmıştı yumurtamın çatladığını söyledi doktor geçen ay.
Allah Allah emin misin canım? Abim jinekolog o da yumurtlamamışsın diyebiliriz dedi. onun dediğine göre yumurta çatladı diyebilmek için sonucun 10 ve üzeri civarında olması gerekiyormuş. ben de öyle biliyorum.

Benim hala gelmedi kırmızılar. Tüm regl belirtilerim var ama.. 29 günde bir olurdum bunun bile dengesi şaştı ya. dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki.. şimdide okuyan okumayan herkese teşekkürler:

ben 1,5 sene önce de ağır bir depresyon geçirdim. o zamandan beri lustral kullanıyordum. çocuk istediğim için bırakmaya çalışıyordum. her ay ya hamileysem çocuğun başına bir şey gelirse diye korkuyordum.o yüzden bıraktım ki kullanmaktan da çok memnundum. rahatlatıyordu çünkü. işte birkaç ay oldu antidepresan bırakalı. yapı olarak duygusal anlamda da bedensel anlamda da hassas bir insanım. alerjik bir yapım var. sık sık sinüzit veya grip olurum. yani kendimi bildim bileli sürekli soğuk algınlığı ilaçları antibiyotik almak zorundayım. dün de acile gittik eşimle yine grip oldum.. iğne filan yapıldı kalçadan. eşim çocuk konusuna ne kadar üzüldüğümü biliyor. "bak bu yüzden Allah çocuk vermiyor. sen sürekli hasta olup ilaç kullanıyorsun" dedi. ona göre bu cümlenin beni rahatlatması gerekirdi. ancak zaten hormonların verdiği duygusallık hastalığın verdiği etki ve çocuk sahibi olamamanın stresi var üstümde. bir de dolaba eşya yerleştirmeye çalışırken düştüm. kolumu filan morarttım. bu sefer başladım ağlamaya:

BEN BU HAYATTA HİÇBİR İŞE YARAMIYORUM. EVDE OTURURKEN BİLE KENDİMİ HASTA EDİYORUM. DAHA KENDİME BAKAMIYORUM EVİMİN İŞİNİ YAPAMIYORUM. BEBEĞİM DE OLMUYOR. ZATEN NEDEN OLSUN Kİ KENDİNE BAKAMAYAN KADIN GÜÇLÜ OLAMAYAN KADIN ÇOCUĞUNA NASIL BAKSIN..

diye diye ciğerlerim sökülene kadar ağladım. eşim çok üzüldü... iyi değilim ben. antidepresan da kullanmıyorum çocuk istiyorum diye. ANCAK NE ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM NE BEBEĞİM GELİYOR....psikolojim iyice mahvoldu.. güne uyanmak benim için işkence.. ne olacağım bilmiyorum..

Back