- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
cnm belki hamilesindirbat dündü hala gelmedi. bir an önce gelse de doktora gitsem artık..
test yapsana
insallah oyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm belki hamilesindirbat dündü hala gelmedi. bir an önce gelse de doktora gitsem artık..
Progesteron 2,76 çıktı canim 21. Günde. Yumurtlamamisim Öyle bir sey imkansız yani. Hem göğüslerim deli gibi acıyor gelecek yani hissediyorum da.. naz yapıyor. Doktora gidicem dedim ya gelmez simdi ;(cnm belki hamilesindir
test yapsana
insallah oyledir
benim de olcak galiba goguslerim agriyorProgesteron 2,76 çıktı canim 21. Günde. Yumurtlamamisim Öyle bir sey imkansız yani. Hem göğüslerim deli gibi acıyor gelecek yani hissediyorum da.. naz yapıyor. Doktora gidicem dedim ya gelmez simdi ;(
bunlar hamilelik belirtisi cnm evet ozellikle batmalarKizlar yardim lutfen adetime 6 gun kaldi bu gun surekli acikmaya basladim 2 bucuk 3 saatte bir ac oluyorum ellerim titremeye basliyo resmen acliktan kan sekerim mi dustu diyorum ama iki gundur de cok usuyordum esim tisortle gezerken evin icinde ben patikler kalin kazaklar ve genede usuyordum tuhaf ki bu gun birden terlemeye basladim yarim saat kadar soguk soguk terler doktum, bi de karin cevremde bi sagda bi solda batmalar oluyor (kasiklarda degil karinda) sizce bunlar hamilelik belirtisi mi yasayan var mi bu durumlari.
Yok canim ilac falan kullanmiyorum 3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon testi aldim onlara gore haraket ettik verimli gunleri fln degerlendirdik beklemedeyim ama benim bildigim batmalar kasiklarda olur benim batmalar kasiklardan yukarida tam sag ve solda kafam o yuzden karisiyo bikac gundur akintimda var adet oncesi o da hep olur genelde ama bu ay erken basladi biraz bi de cok usuyorum su an bile vucudum buz gibi atesim iki uc gundur surekli 37 veya 37.1.bunlar hamilelik belirtisi cnm evet ozellikle batmalar
ama kullandigin herhangi bi ilac var mi
digal yollarla mi deniyosunuz yoksa
benim testte 2.29 çıkmıştı yumurtamın çatladığını söyledi doktor geçen ay.Progesteron 2,76 çıktı canim 21. Günde. Yumurtlamamisim Öyle bir sey imkansız yani. Hem göğüslerim deli gibi acıyor gelecek yani hissediyorum da.. naz yapıyor. Doktora gidicem dedim ya gelmez simdi ;(
cnm ya usutmussunYok canim ilac falan kullanmiyorum 3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon testi aldim onlara gore haraket ettik verimli gunleri fln degerlendirdik beklemedeyim ama benim bildigim batmalar kasiklarda olur benim batmalar kasiklardan yukarida tam sag ve solda kafam o yuzden karisiyo bikac gundur akintimda var adet oncesi o da hep olur genelde ama bu ay erken basladi biraz bi de cok usuyorum su an bile vucudum buz gibi atesim iki uc gundur surekli 37 veya 37.1.
bugun catlatma nın 12.gunu
4 unde vurulmustum
sizce test yaomalimiyim
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
F flower world 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@Hakanbetul 14 Ekim
güzel haberler alalım kızlar ???
hayırlısı olsun canım zamanı var demekki hepimiz için.yok canım ne yazıkkı 4 gun önce geldi leke ,
biz artık tup bebek için tedavi olmaya başlıyacaz ,
hayırlısı inşallah
@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
Princess91 16 Ekim
U Uzunnn 16 Ekim
La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
@aysntrk 17 Ekim
son durum nedir kızlar güzel haberlerle gelin inşallah.
Can'ım tşk ederim burda yer vermişsin beklemedeyim ama bende ümitsiz gibiyim yine de hayırlısı gelişmeleri yazarım üç gün önce test yaptım negatifti ama göğüs ağrım çok fazla bilemiyorum@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
Princess91 16 Ekim
U Uzunnn 16 Ekim
La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
@aysntrk 17 Ekim
son durum nedir kızlar güzel haberlerle gelin inşallah.
Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
Ekim hamiş adayları ( Batlar )
@BaharKenan35 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
@burcinnburcinn 2 Ekim
@sadece umut 4 Ekim
arvenlena 4 Ekim ????
@AyzaD 7 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
H hml2829 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
@zuhrealam 10 Ekim
@Maylopala 11 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
F flower world 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@Hakanbetul 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
Princess91 16 Ekim
U Uzunnn 16 Ekim
La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
@aysntrk 17 Ekim
@seydarella 18 Ekim
@depresifpollyanna 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@fi_lisss 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Zehna67 21 Ekim
Senay_26 22 Ekim
@aysesahra 23 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
@Minnosgelin 26 Ekim
@Afitab_ 26 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@Ejderha Dovmesiz Kiz 29 Ekim
@Sevda8888 30 Ekim
Allah Allah emin misin canım? Abim jinekolog o da yumurtlamamışsın diyebiliriz dedi. onun dediğine göre yumurta çatladı diyebilmek için sonucun 10 ve üzeri civarında olması gerekiyormuş. ben de öyle biliyorum.benim testte 2.29 çıkmıştı yumurtamın çatladığını söyledi doktor geçen ay.
9 gundur adet olmadim daha.test yptim hayalet bir cizgi vardi.bikac gun daha gcsin tekrar test ypcm sizde son durum ne ?Aynur5656 canım naber takip edemedim msjları son durumun ne hamişsindir umuyorum ki