2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Erken gebelik testi yapmayı çok düşündüm ama hayal kırıklığı istemiyorum ya beklicem galiba:) birde erken gebelik testi ne kadar kesin sonuç veriyor ki bilginiz var mı?

Bende hep doğru çıktı. Bu ayda şaşırtmadı. 2 gün önce yapmıştım Negatifti. Bu sabah da adet oldum zaten.
Ben testte görünce kendimi biraz hazırlamama rağmen adet olunca üzülüyorum, bütün umudumu ona bağlayıp da kırmızıları görürsem iyice dağılırım diye yapıyorum testi.

çok etkilendim bu hisseden.. sağolasın arkadaşım. bütün hayatımı bebek yapmak istemiyorum ama o yüzden unutmam için umudu kesmem lazım. araştırıyorum başka meşgaleler bulmaya çalışıcam kendime. yoksa böyle hayat geçmez :)
bende merional igne kullandim cnm catlatma oncesinde 6 gun her gun yunurta buyutmek ocin
bende klomen + catlatma ise yaramamisti
bakalim bu yarar insallah
canım senin eşinde de bir sıkıntı yoktu değil mi?

cnm onum gerceklik payi yok pek
eski usul insanlar kendince ogrenmeye calismis
ama tutmuyo her zmn bende zamannda denemiştim hamile olmadigim halde hamile cikmisti
ya çok saçma ve rezil bir şey değil mi. günümüzde hamile olduğunu öğrenmek için bunca imkan varken neden idrarla karbonatla çamaşır suyuyla uğraşıyor insanlar anlamak mümkün değil. kaldı ki idrar zaten asitli yapıda bir sıvı, tabi tepki verir karbonata da çamaşır suyuna da :))

yoktu cnm ona da test yapilmisti temiz cikti
bu arada kissadan hisseden bende cok etkilendim cok dogru
umit etmemiz gerek umitsiz olmaz ama kendimizi de kaptirip illa olacak demememiz lazim
ama iste biz bunu beceremiyoruz hemen isyan ediyoruz
yapmamiz lazim
umitsiz yasanmiyor
mesela umudum yok diyorum ama beklemedeyim ister istemez.aslinda icten icte umut ediyorum.ama negatifi gorunce yeter artik diye isyan etmeye basliyorum
ama bu hisseyi okudum bi icime ferahlil geldi kim yazdoysa Allah razi olsun
bu sefer insallah yeter artik niye olmuyo diye ısyan etmicem
ama uzulcem tabi ki...

cnm ben denemesi bedava diye deneyim demistim sirf meraktan olmayacagini biliyordum :)
aynen yil olmua 2016 artik biyle seylere inanmaktan vazgeçmeleri lazim :)

:) çok saçma ve rezil geliyor ise yüksek kimya bilginizle yapmayın siz ayrıca rezil dediğin şeyi gebelik testinde de uyguluyorsun :)

cnm ben denemesi bedava diye deneyim demistim sirf meraktan olmayacagini biliyordum :)
aynen yil olmua 2016 artik biyle seylere inanmaktan vazgeçmeleri lazim :)
yanlış anlamayın beni küçümser gibi olmadım inşallah ;( hamile kalmak için yapılan bitkisel şeylere ve duaya inanıyorum da dediğim gibi hamileliği öğrenme metodu olarak bunları kullanmak saçma geliyor. sizi de anlıyorum ama testlerde tek çizgiyi görmek bizi öyle yıprattı ki.. neye sığınacağımızı nereden ümit edeceğimizi şaşırıyoruz. ama varsa o lanet test gösteriyor işte. hayatımda hiç ikinci çizgiyi göremicekmişim gelen o test..

:) çok saçma ve rezil geliyor ise yüksek kimya bilginizle yapmayın siz ayrıca rezil dediğin şeyi gebelik testinde de uyguluyorsun :)
gebelik testi hcg hormonu için özel yapılmış turnusol içeren bir test mi diyeyim ne diyeyim isterseniz "dünya bir toz bulutuydu"dan başlayalım. mühendismişsiniz doğruysa eğer kimya bilgimin sizden yüksek olması ne haddime haşa.. bla bla bla.. her neyse derdimiz bize yetiyor zaten :)

evet tatlım bayağı bi sert girmişsin konuya bende tam bitkisel şeyleri örnek göstericektim ama sen yazmışsın zaten bende senin gibi biraz taktım bebek işine geçen ay kimyasal geçirdim sürekli internette gezinince okuyunca görünce insanın kafasına takılıyor metotlar inanmak yada inanamamak mevzusu değil tabiki umut gibi bu hissiyat çoğumuza saçma seyler yaptırabiliyor bişey kaybediyormuyuz hayır sadece psikoloji oyunu olmuş oluyo ve zaman geçiyo :) stresine veriyorum zaten çıkışını burda birlikte birşeyler paylaşıyoruz sadece birbirimizi kırmaya değil aksine desteğe ihtiyacımız olduğu için burdayız

:) neyse sen yukardaki yorumu oku istersen

o zaman bu çıkışımı da stresime verin. dediğim gibi nereden umutlanacağımızı şaşırdık. şu sitedeki hamilelik takvimleri bile batıyor bana. neyse daha fazla konuşmayayım ben bebek özlemimizden devam edelim o zaman

Atkadaşlar konu ile ilgili yorum yapmıcam sadece tartışma olmasın ne olur başka bi topikten sırf bu yüzden cıktım cok tartısmalar oluyo die...

kizlar ben araniza yeni katiliyorum. basligi gorunce tam bana gore dedim. benim de beklenmeyen! adet tarihim 24 ekim. buradan birbirimize destek olalim, moral verelim. tartisma olmasin lutfen. hepimizin iyi bir psikolojiye ve morale ihtiyaci var bebisler icin. sirf bu yuzden uye oldum. sizlerden guc almak icin

herkes sakin olsun ya yok tartışma. :) bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.

Prolaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi

Prolaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi

ben de bekleyis icerisindeyim. beklemek zor ama onemli olan hayirla ve saglikla gelecegi anda olmasi. o yuzden olsun varsin. gec olsun da guc olmasin

bugün ama ben bu ay doktora gittim. yumurtlamamışım. o yüzden kafam rahat. ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum kırmızıları. normalde hiç gelmesini istemezken..

ben de surekli bu konuyu dusundugum icin, en azindan kendi kendime dusunup duracagima ayni durumda olanlarla yazisayim dedim. aslinda bu ay olma ihtimali cok yuksek gorunmuyor bana da. sadece bir defa calistik ve zaten aylardir ugrasiyoruz. benimki bir umit iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…