- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Erken gebelik testi yapmayı çok düşündüm ama hayal kırıklığı istemiyorum ya beklicem galiba:) birde erken gebelik testi ne kadar kesin sonuç veriyor ki bilginiz var mı?
çok etkilendim bu hisseden.. sağolasın arkadaşım. bütün hayatımı bebek yapmak istemiyorum ama o yüzden unutmam için umudu kesmem lazım. araştırıyorum başka meşgaleler bulmaya çalışıcam kendime. yoksa böyle hayat geçmez :)ayprensesii @berraksudakibalik canlarm lutfen umıtsız olmayın bakın kıssadan bı hısse sıze.bır hz musa ya bı cıft gelıyo ne olur ya musa rabbımıze bızım ıcın dua et cocugumuz olmuyo dua etde bızımde olsn dıyorlar hz musa dua edıyo ve rabbımden o anda cevap gelıyo ya musa soyle o kullarıma onların hıcbır zaman cocukları olmayacak onları boyle ımtıhan edıcem dıyo.ve hz musa ıletıyo cevabı cıft uzuluyo gıdıyo.ve aradan zaman gectıkten sonra aynı cıftle hz musa tekrar karsılasıyo ama yanlarında bı cocuk var soruyo bu kımın cocugu bızım cocugumuz dıyolar ve hz musa cok sasırıyo rabbıne nida edıyor.rabbım hanı bı zaman boyle boyle olmustu sımdı ıse cocukları var bunun hıkmetı nedır dıyo rabbımde bu kullarıma olmayacak dememe ragmen benden umıdını hıc kesmedıler hep dua ettıler ısyan etmedıler bende sukurlerıne dualarına karsılık hedıye ettm onlara evlatlarını dıyor.yanı kızlar seytana uyup asla ısyan etmeyın umıtsız olmayın.seytan bıle umıtsız degılken bıze ne oluyo oyle degıl mı.bol bol dua ve tevekkul edın
canım senin eşinde de bir sıkıntı yoktu değil mi?bende merional igne kullandim cnm catlatma oncesinde 6 gun her gun yunurta buyutmek ocin
bende klomen + catlatma ise yaramamisti
bakalim bu yarar insallah
ya çok saçma ve rezil bir şey değil mi. günümüzde hamile olduğunu öğrenmek için bunca imkan varken neden idrarla karbonatla çamaşır suyuyla uğraşıyor insanlar anlamak mümkün değil. kaldı ki idrar zaten asitli yapıda bir sıvı, tabi tepki verir karbonata da çamaşır suyuna da :))cnm onum gerceklik payi yok pek
eski usul insanlar kendince ogrenmeye calismis
ama tutmuyo her zmn bende zamannda denemiştim hamile olmadigim halde hamile cikmisti
yoktu cnm ona da test yapilmisti temiz ciktiçok etkilendim bu hisseden.. sağolasın arkadaşım. bütün hayatımı bebek yapmak istemiyorum ama o yüzden unutmam için umudu kesmem lazım. araştırıyorum başka meşgaleler bulmaya çalışıcam kendime. yoksa böyle hayat geçmez :)
canım senin eşinde de bir sıkıntı yoktu değil mi?
cnm ben denemesi bedava diye deneyim demistim sirf meraktan olmayacagini biliyordum :)ya çok saçma ve rezil bir şey değil mi. günümüzde hamile olduğunu öğrenmek için bunca imkan varken neden idrarla karbonatla çamaşır suyuyla uğraşıyor insanlar anlamak mümkün değil. kaldı ki idrar zaten asitli yapıda bir sıvı, tabi tepki verir karbonata da çamaşır suyuna da :))
ya çok saçma ve rezil bir şey değil mi. günümüzde hamile olduğunu öğrenmek için bunca imkan varken neden idrarla karbonatla çamaşır suyuyla uğraşıyor insanlar anlamak mümkün değil. kaldı ki idrar zaten asitli yapıda bir sıvı, tabi tepki verir karbonata da çamaşır suyuna da :))
yanlış anlamayın beni küçümser gibi olmadım inşallah ;( hamile kalmak için yapılan bitkisel şeylere ve duaya inanıyorum da dediğim gibi hamileliği öğrenme metodu olarak bunları kullanmak saçma geliyor. sizi de anlıyorum ama testlerde tek çizgiyi görmek bizi öyle yıprattı ki.. neye sığınacağımızı nereden ümit edeceğimizi şaşırıyoruz. ama varsa o lanet test gösteriyor işte. hayatımda hiç ikinci çizgiyi göremicekmişim gelen o test..cnm ben denemesi bedava diye deneyim demistim sirf meraktan olmayacagini biliyordum :)
aynen yil olmua 2016 artik biyle seylere inanmaktan vazgeçmeleri lazim :)
gebelik testi hcg hormonu için özel yapılmış turnusol içeren bir test mi diyeyim ne diyeyim isterseniz "dünya bir toz bulutuydu"dan başlayalım. mühendismişsiniz doğruysa eğer kimya bilgimin sizden yüksek olması ne haddime haşa.. bla bla bla.. her neyse derdimiz bize yetiyor zaten :):) çok saçma ve rezil geliyor ise yüksek kimya bilginizle yapmayın siz ayrıca rezil dediğin şeyi gebelik testinde de uyguluyorsun :)
yanlış anlamayın beni küçümser gibi olmadım inşallah ;( hamile kalmak için yapılan bitkisel şeylere ve duaya inanıyorum da dediğim gibi hamileliği öğrenme metodu olarak bunları kullanmak saçma geliyor. sizi de anlıyorum ama testlerde tek çizgiyi görmek bizi öyle yıprattı ki.. neye sığınacağımızı nereden ümit edeceğimizi şaşırıyoruz. ama varsa o lanet test gösteriyor işte. hayatımda hiç ikinci çizgiyi göremicekmişim gelen o test..
gebelik testi hcg hormonu için özel yapılmış turnusol içeren bir test mi diyeyim ne diyeyim isterseniz "dünya bir toz bulutuydu"dan başlayalım. mühendismişsiniz doğruysa eğer kimya bilgimin sizden yüksek olması ne haddime haşa.. bla bla bla.. her neyse derdimiz bize yetiyor zaten :)
o zaman bu çıkışımı da stresime verin. dediğim gibi nereden umutlanacağımızı şaşırdık. şu sitedeki hamilelik takvimleri bile batıyor bana. neyse daha fazla konuşmayayım ben bebek özlemimizden devam edelim o zamangebelik testi hcg hormonu için özel yapılmış turnusol içeren bir test mi diyeyim ne diyeyim isterseniz "dünya bir toz bulutuydu"dan başlayalım. mühendismişsiniz doğruysa eğer kimya bilgimin sizden yüksek olması ne haddime haşa.. bla bla bla.. her neyse derdimiz bize yetiyor zaten :)
Prolaktin tavan yapmış 40 olmuş yaa dostinex verdi aralık ayında başlarım klomen e de Kasım da da umut yok bende bir ay daha ertelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?