Gözün aydın tebrik ederim bir gün daha bekliyorum ben de pazartesi ya da salı mutlaka kan testi yaptırcam tabi kötü bir sürpriz olmazsaCanim ben adete 1 hafta kala yaptim hicbirsey cikmadi daha sonra adete 3 gun kala falan yaptim cok silik cikti 1 gun kala tekrar yaptim oda silik cikti 12 eyluldu bat dun kan testiyle ogrendim darisi sizlere olsun insallah en iyisi kan testi
Benim 5 aylık gebeliğim sonlandırıldi nisan ayında yeniden aynı şeyler olur mu korkusu var diğer yandan artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum hayırlısı her şeyin ben de hala bi gelişme yok yeniden test de yapmadım pazartesiden sonra kan testi yaptircam sen ne yaptın geçti mi periyodunAynen işte silik çıksa ayrı bir sorun hiç çıkmasa apayrı o yüzden en iyisi beklemek canım. Benim zaten 1 kürtajım var daha da hassas oldum.Allah hepimize yaşatsın inşallah zamanı geldiginde hayırlısıyla.
Kizlar 3 aydir bu ay ilk defa erken gebelik testi aldim bu gun, umudum mu fazla bu ay his mi diyeyim bilemedim gecen ay da aklimdan gecmedi degil ama kendimi tuttum adet gunume kadar almadim ve o gun adet oldum zaten ama bu ay adetime 1 hafta kala dayanamayip aldim az once alis verise ciktim eczanenin onundem gecerken dedim alayim bi tane bisey olmaz. Simdi sizce bu testi ne zaman yapayim bat haftaya bu gun testin ustunde iliskiden 7 gun sonra sonuc veriyo diyor icinde de 2 adet var birini iliskiden 7 gun sonra yapin digerini de adet gunu diyor kesin sonuc icin sizce o kadar erken sonuc almak mumkun mu?
Bende oyle dusunuyorum ama bi yandanda su merakim beni oldurecek.Canım sabret 3 gün kala yap bari:)
7 gün kala çok erken :)
Bende oyle dusunuyorum ama bi yandanda su merakim beni oldurecek.
Tuhaf bi sekilde karnimda batmalar da oluyor bu gunlerde ya agriyo karnim ya da bi sagdan bi soldan batiyor bi agri ama milletin kasiklarinda oluyo benim karnimda anlamadim ki ne oluyorsorma canım ben de aynı bat 10 gun var erken gebelık testı benım de var evde yapasım cok var ama bekleyecegım
Tuhaf bi sekilde karnimda batmalar da oluyor bu gunlerde ya agriyo karnim ya da bi sagdan bi soldan batiyor bi agri ama milletin kasiklarinda oluyo benim karnimda anlamadim ki ne oluyor(
Ayy valla yapalim ama cok erken oldugu icin hata payi 100% bikac gun daha beklesek mi yapsak mi bende bilmiyorum tek bildigim meraktan catlamak uzereyim.bırbırımızı gaza getırıp yarınn sabah ılk ıdrarnıle test yapalım mı
Ayy valla yapalim ama cok erken oldugu icin hata payi 100% bikac gun daha beklesek mi yapsak mi bende bilmiyorum tek bildigim meraktan catlamak uzereyim.
Bilmiyorum ki valla bize öyle dedi acaba yan etkisi yok mu bende şimdilik baş dönmesi yapıyor iki tane verdi banabu arada biz hic korunmadik diktor hic biyle bisey dememisti bize cnm
Canım bende aynı işte 4 aylık gebelik sonlandırıldı benimde :/ yarın bat günüm bakalım ne olcak şuan adet belirtisi yok herşeyin hayırlısı artık senin içinde inşallah güzel sonuçlar alırızBenim 5 aylık gebeliğim sonlandırıldi nisan ayında yeniden aynı şeyler olur mu korkusu var diğer yandan artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum hayırlısı her şeyin ben de hala bi gelişme yok yeniden test de yapmadım pazartesiden sonra kan testi yaptircam sen ne yaptın geçti mi periyodun
yapiyor tabi ki cmm bende de yapti elim kolum kalkmadiBilmiyorum ki valla bize öyle dedi acaba yan etkisi yok mu bende şimdilik baş dönmesi yapıyor iki tane verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?