• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim ben adete 1 hafta kala yaptim hicbirsey cikmadi daha sonra adete 3 gun kala falan yaptim cok silik cikti 1 gun kala tekrar yaptim oda silik cikti 12 eyluldu bat dun kan testiyle ogrendim darisi sizlere olsun insallah en iyisi kan testi
Gözün aydın tebrik ederim bir gün daha bekliyorum ben de pazartesi ya da salı mutlaka kan testi yaptırcam tabi kötü bir sürpriz olmazsa

Aynen işte silik çıksa ayrı bir sorun hiç çıkmasa apayrı o yüzden en iyisi beklemek canım. Benim zaten 1 kürtajım var daha da hassas oldum.Allah hepimize yaşatsın inşallah zamanı geldiginde hayırlısıyla.
Benim 5 aylık gebeliğim sonlandırıldi nisan ayında yeniden aynı şeyler olur mu korkusu var diğer yandan artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum hayırlısı her şeyin ben de hala bi gelişme yok yeniden test de yapmadım pazartesiden sonra kan testi yaptircam sen ne yaptın geçti mi periyodun

Kizlar 3 aydir bu ay ilk defa erken gebelik testi aldim bu gun, umudum mu fazla bu ay his mi diyeyim bilemedim gecen ay da aklimdan gecmedi degil ama kendimi tuttum adet gunume kadar almadim ve o gun adet oldum zaten ama bu ay adetime 1 hafta kala dayanamayip aldim az once alis verise ciktim eczanenin onundem gecerken dedim alayim bi tane bisey olmaz. Simdi sizce bu testi ne zaman yapayim bat haftaya bu gun testin ustunde iliskiden 7 gun sonra sonuc veriyo diyor icinde de 2 adet var birini iliskiden 7 gun sonra yapin digerini de adet gunu diyor kesin sonuc icin sizce o kadar erken sonuc almak mumkun mu?

Kizlar 3 aydir bu ay ilk defa erken gebelik testi aldim bu gun, umudum mu fazla bu ay his mi diyeyim bilemedim gecen ay da aklimdan gecmedi degil ama kendimi tuttum adet gunume kadar almadim ve o gun adet oldum zaten ama bu ay adetime 1 hafta kala dayanamayip aldim az once alis verise ciktim eczanenin onundem gecerken dedim alayim bi tane bisey olmaz. Simdi sizce bu testi ne zaman yapayim bat haftaya bu gun testin ustunde iliskiden 7 gun sonra sonuc veriyo diyor icinde de 2 adet var birini iliskiden 7 gun sonra yapin digerini de adet gunu diyor kesin sonuc icin sizce o kadar erken sonuc almak mumkun mu?

Canım sabret 3 gün kala yap bari:)

7 gün kala çok erken :)

sorma canım ben de aynı bat 10 gun var erken gebelık testı benım de var evde yapasım cok var ama bekleyecegım
Tuhaf bi sekilde karnimda batmalar da oluyor bu gunlerde ya agriyo karnim ya da bi sagdan bi soldan batiyor bi agri ama milletin kasiklarinda oluyo benim karnimda anlamadim ki ne oluyor :((

Tuhaf bi sekilde karnimda batmalar da oluyor bu gunlerde ya agriyo karnim ya da bi sagdan bi soldan batiyor bi agri ama milletin kasiklarinda oluyo benim karnimda anlamadim ki ne oluyor :KK43:(

bırbırımızı gaza getırıp yarınn sabah ılk ıdrarnıle test yapalım mı;)

bırbırımızı gaza getırıp yarınn sabah ılk ıdrarnıle test yapalım mı:KK66:
Ayy valla yapalim ama cok erken oldugu icin hata payi 100% bikac gun daha beklesek mi yapsak mi bende bilmiyorum tek bildigim meraktan catlamak uzereyim.

Kasık ağrıları hala dvm ediyo ya her an adetmişim gibi hissediyorum

Kizlar ben bata 4 gun kala regl oldum ilk defa hemde hic bi belirti olmadan dun bitti bugün de ilginc bi sekilde sag kasikta agri beyaz seffaf uzayan bi akinti geldi elim ayagim titriyo midem bulaniyor. Bu durumu yasayan var mi ? Sizce psikolojik mi ?

Yerlesme veya gec dollenme kanamali gecer mi sizce regl olmadan 2gun once kan negatif cikmisti. Tekrar test falan tekrarlasam mi fikri olan var mi ?

Kizlar yaa adet sivilcelerim cikti ben adetmi olcam yaa bu aydami olmadi adete 5gun var :( :( :(

Benim 5 aylık gebeliğim sonlandırıldi nisan ayında yeniden aynı şeyler olur mu korkusu var diğer yandan artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum hayırlısı her şeyin ben de hala bi gelişme yok yeniden test de yapmadım pazartesiden sonra kan testi yaptircam sen ne yaptın geçti mi periyodun
Canım bende aynı işte 4 aylık gebelik sonlandırıldı benimde :/ yarın bat günüm bakalım ne olcak şuan adet belirtisi yok herşeyin hayırlısı artık senin içinde inşallah güzel sonuçlar alırız

Back